38

Анонимен

преди 3 години

Долу ваксино-тероризмът ! Тези, които лобират за задължителното ваксиниране са едни продажни мракобесници.

37

Iordan Ivanov GEOLOG

преди 3 години

тестове от Днес 7 09 2020 показват блокиране на НАГЛО ПрЕСТЪПНАТА ДИВЕРСИОННА РАЗРАБОТКА рекламирана като COVID Mutants.. В СОФИЯ са засечени само 13 слабо заразяващи човека с полу активна черна чума масови убиици в стомашно чревен тракт и черни пси активни генератори в смарт фони с три камери..Терористите провели наглата диверсия причинила щети за над 30 трилиона долара се готвят да ЗАРАЗЯТ милиарди с ОБЕМНО ПАТОГЕНИЗИРАНИ ВАКСИНИ

36

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

Warning about COVID Mutants in his right hand..За експерти срочно да се свали снимката има видима зараза на дясна длан от COVID Mutnts от заразени дръжки на врати..

35

Анонимен

преди 3 години

Има ваксина ,но чакаме ,американската много по скъпа от руската)

34

Анонимен

преди 3 години

Майтапът настрана, но на мен постоянно ми изпращат американски хранителни добавки. Много от тях са лекарства, на които гордо пише, че не се използват за лечение, диагностика и не са минали контрола на FDA. Това FDA е синоним на корупция, нечестни връзки с големите концерни и малките фирми решават въпроса си по горния начин!Споменавам това, защото атаката срещу руската ваксина е чисто икономическа война, която руснаците спечелиха!Защо у нас има деебильчета смешни драскачи? Плащат им, сигурно!

33

Щирлиц

преди 3 години

Признайте,че няма никакъв вирус,и ще видите светлина в края на тунела.

32

Анонимен

преди 3 години

Пази мустака,мустак.

31

Анонимен

преди 3 години

Докато дойде ваксината, вече ще е дошъл Ковид-20. И хайде пак от начало, ринги-ринги-рае... Абе, важно е да носят маски!

30

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЖалко за хората. Но какво по-точно доказва тази историйка? Той е казал ПО-МАЛКО податливи, а не неподатливи. Да ви имам и логиката...

29

Анонимен

преди 3 години

Поредният платен лъжец и псевдо експерт! Четох в друго негово интервю, че закоравелите пушачи били по-неподатливи на корона вируса! ЛЪЖА! От опит ви споделям, че братовчед ми и жена му пушат поне по една кутия цигари на ден и преди една семдица.........ги установиха,че са болни!?!?!?!? Да вярваме ли на скъпоплатеният "професор"...естествено, че НЕ, за нищо!

28

МОЛЯ,

преди 3 години

В никакъв случай РУСКА ваксина!!!Пак някакво коварство!Ако не в момента- след време ще ни порази и промени!!!

27

Шопо

преди 3 години

Нема да се ваксинирам доброволно!!! Само с белезници! Долу ГЕРБ!!!

26

Руската ли ваксина

преди 3 години

бе Кантарджиев?Тя сигурно е дестилат от одеколон Тройной,антифриз,спирачна течност,препарат за почистване на вани,сварени с труповена починали от Ковид и новичок.По-добре да си умреш от естественасмърт,отколкото от лекарска грешка-имунизация с руски смъртоносенеликсир.

25

CDE

преди 3 години

Ваксината на Билл ли?

24

Totenkopf

преди 3 години

Този безродник трябва да бъде осъден и екзекутиран от Военен Трибунал за Предателството му към Отечеството.

23

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

22

славянин

преди 3 години

След две месеца протести без никакви предпазни мерки и на един лакът растояние помежду им протестиращите доказаха, че ''страшният'' вирус и ''епидемията/пандемия'' са един грижливо, но лошо скалъпен мит! Да благодарим на протестиращите, че отвориха и най-затворените очи!

21

Анонимен

преди 3 години

Този на снимката кючеци ли върти? :D

20

Ъхъ

преди 3 години

даже и безплатна. Кантарджиев първи да си я сложи и да ваксинира и семейството си. Даже мога и да им ги платя.

19

1244

преди 3 години

Ваксина за какво, срещу какво? Вече 2месеца има протести!. Ако К19 беше това, което ни разказваше коремния хирург, то досега всички протестиращи и семействата им да са измрели!