113

ЛЕЛЕЕЕЕ

преди 3 години

Какви кривици?Те одавна са казани,но няма кой да ги чуе,а България е затрита от поредицата корумпирани бандити. И как не ви е срам да говорите точно това?

112

стар комунист

преди 3 години

Какво да ви казваме, нима вие не си ги знаете ,ами се правите на улави? Просто се погледнете отстрани и ще се ужасите самите вие от себе си .

111

Тепърва

преди 3 години

Започва. Вие политиците я предизвикахте.Погазихте всички закони и народа.Измислихте си заплати големи ,а умствено сте бедни.Корупция до гуша.

110

Анонимен

преди 3 години

България може и да няма но някой друг има.

109

1

преди 3 години

Почвай от себе си агент-иване,кажи си за паспортите,оня индивид,ще си каже за чекмеджетата,Барселонската къща,балевски за Великата българска ограда и мотел "Козия рог".

108

Анонимен

преди 3 години

Не мога да ти кажа кривиците, защото сайта ще ме цензурира. Затова оставка и марш във фитнеса на затвора!

107

Депутат

преди 3 години

Ами седнете с Борисов, имам предвид вицепремиерите и министрите, ако искате на кръгла, а ако искате може и правоъгълна маса. Напишете си оставките и си ги занесете на Председателката на парламента. После ще ви ги гласуват и няма да има подобна вътрешна война. Толкова са прости нещата, но само за хората, които ги разбират правилно.

106

Анонимен

преди 3 години

Стига с тоя череп , На кого е другарче от миналото , кой му разписа за хазарта и му лигитимирано бизнеса ?! Кой цоца от париците му всеки месец в продължение на години ?! Борисов ,Е ! От аверчита станаха врагове , защото вече като премиер се почиства силен и посегна на паницата и на стария другар Божков !Борисов вън , бе мутро !Оставка !

105

ББ

преди 3 години

може,а почни с твоите...признай си,че те купиха,парите и власта те главозамаяха,признай си,че не си патриот...а обслужващ персонал...ако го направиш ще ти простим,крепиш мафията убиваща Народа ни...извършваш геноцид,историк си и знаеш,че ще ни има и,че ще ви търсим отговорност...на вас...на децата ви...на внуците ви,или се бориш за интересите и просперитета на Народа ни или си...***...империи сме погубвали...вие ОПГ с малко късмет и пари..децата ви ще платят сметката..Нема правда нема мир!!!

104

Анонимен

преди 3 години

Гнусен лицемер и демагог

103

Анонимен

преди 3 години

Абе нагъл ! Ти подиграваш ли се с протестиращите? Хората ви искаме оставките! А ти бръщолевиш за някакво сядане и говорене? И то да си изкарате жалкото мандатче,щото това ще ви е последното? Бе я бегай бе човек! Подавайте оставка и не ни губете времето повече!! ОСТАВКА МУТРИ!Времето ви просто изтече!

102

Анонимен

преди 3 години

Била ,на тебе каква ти е далаверата.Другите ги знаем плажове чекмеджета сараи вили ..

101

Анонимен

преди 3 години

По точка 2 -защита на средния и дребния бизнес ,видяхме оня ден как държавата защитава хиполенд .ОСТАВКАИ то безусловна !!!!!

100

Анонимен

преди 3 години

Вие бавно но сигурно я затривате. Във всички положителни класаций сме последни, а в отрицателните сме първи.

99

Анонимен

преди 3 години

ВМРО и пълнежа й,са срам за истинските българи.Там се подвизават демагози,гьозбояджии,които излъгаха възрастите хора с прословутите 300 лв.минимална пенсия и милиционер във всяко село да се "грижи" за спокойствието на самотните и беззащитни хора.Министър искам да съм бабо,за това ще дам мило и драго,казал КК. Верни кучета на Борисов,днес те погазват желанието на хората от площадите,за да останат още няколко месеца и смучат от парите на пенсионерите.Позор "войводи" измислени.

98

До 98 от само питам

преди 3 години

Извинявай, но тая дума кривици не се използва в съвременния език. Каракачанов на Левски ли се прави?

97

Анонимен

преди 3 години

Ами кажи си за хотелите в Трявна , къщатата-прогимназия в Горни Стоевци, апартаментите и тн. беееееееее....

96

Л.Иванов

преди 3 години

И като ти кажа кривиците, нима ще се откажеш от подлизурската си роля! А тя е- да се лиже г.....за на Борисов! И вие се пишете патриоти!Не просто сте срам за БЪЛГАРИЯ! Не можете да се погледнете как изглеждате отстрани, заедно с онзи хулиган В.Симеонов- Позор!

95

Анонимен

преди 3 години

Корупцията и безконтролната прокуратура?

94

Лили

преди 3 години

Те са казани и вие вече затрихте България какво повече от това?