16

Ф.С.В.

преди 3 години

Не се научиха тези от провинцията (и София) че при нас в такива вълни и то без умения за плуване -въобще не ТРЯБВА ДА СЕ ВЛИЗА В МОРЕТО- НАЙ МНОГО ДО КОЛЯНО ДЪЛБОЧИНА!!

15

Анонимен

преди 3 години

Бях на 17 и тръгнах да плувам след две чехкини.Те влезнаха навътре и аз подир тях,да им покажа че съм пич.Едвам излязох жив.После дойдоха при мен и ми казаха че са от национала по плуване.За малко да се удавя като първият левак.Та чехкините ми казаха,че са се върнали подир мен та да не вземе да стане нещо.Още тогава разбрах,че морето не е за мен,и никога повече не съм се правил на ,,мъж'' в Морето.

14

Анонимен

преди 3 години

Жалко, но докато не проодолеем някои неща ще е така. Дисциплината, съобразяването и спазването са ни чужди.

13

Анонимен

преди 3 години

Идваш от Плевен и влизаш при такова вълнение и мъртвак... Трябва да не си много добре с главата. Това не го правят и морските чеда.

12

Анонимен

преди 3 години

Мога да плувам но откакто преди много години тъппото дъно изчезна от под кракара ми и едвам изплувах съм като #7. Сега аромата на морето и шума на вълните ми стига

11

До Сахар

преди 3 години

В Гърция също на много места няма спасители. Но като цяло при много от плажовете морето е спокойно. Е не на всякъде и винаги - има и много сериозни вълни понякога. При нас почти винаги флага е червен. Но най-голямата причина да предпочета Гърция е чистотата и отвратителното поведение на нашите мутри. Позаимаха се, но пак не им увряха главите, че туризъм се прави с любезноо отношение към хората и внимание към всеки детайл - чисти стаи, добра храна, забавления, спасители на плажа и т.н. и т.н.

10

Анонимен

преди 3 години

А тия жени какво правят на 50 метра навътре при условие че е вълнение. Морето не е за всеки *** който се мисли за плувец.

9

Сахар

преди 3 години

Има концесионер, за да събира такси, но няма концесионер да осигури спасител.Затова все повече хора ще предпочитат Гърция, въпреки че е по-скъпо.

8

Хемус

преди 3 години

И като има спасител какво очаквате?Ще ви каже,че морето е опасно за къпане/плуване и ще получи отговор 'Абе ти ли ще ми кажеш какво да правя'!Същото е и в планината зимата!Казваш му лавиноопасна зона,отишъл да се прави на пич,за пред фейса,после върви го търси под снега!Другия 'интелектуалец' беше тръгнал да катери по нова година Витоша гол,после реве що не го пуснали в хижата

7

Еми...

преди 3 години

Концесионер има, ама само за да прибира такси. Пари за спасители няма, нали салфетки тряа се хвърлят в кръчмето, дето пак е на концесионера. И вече вижте ме, аз съм голям, живота на хората не ме интересува, важно е да съм голям с малките гълтачки. И те така.

6

Азз

преди 3 години

Аз бях в Обзор - там на 2-и септември спасителите изчезнаха и след това плажът на практика стана неохраняем. Не че някой някъде беше съобщил официално, ами просто така - кабинки има, спаители не...

5

Мъдрост

преди 3 години

Мойто "море" протича главно на барчето до плажа. 63 години не ми се е случвало да се давя.

4

АнонимеН

преди 3 години

Двама приятели психотерапевти лежат на плажа и пият бира... Изведнъж откъм морето се дочува панически крясък:"Помощ! Помогнете! Давя се"Единият психотерапевт спокойно отпива от бирата и казва:- Струва ми се, че този господин има проблем...А другия отговаря:- Да, но важното е, че вече го е осъзнал и говори за него...

3

Анонимен

преди 3 години

Чичото е решил да се прави на герой пред жените, вместо да изчака спасители, и се е превърнал в храна за рибите. Живота е жесток, сeляни.

2

АнонимеН

преди 3 години

ВЛЕЗНАЛО ДА ПЛУВА!!!!!МОРЕТО НЕ Е ЗА ПЛУВАНЕ А ЗА РАЗХЛАЖДАНЕ И ХОДЕНЕ ПО МАЛКА НУЖДА!!!

1

АнонимеН

преди 3 години

ДА БЕ ДО ШИЯТА САМО ВЛЕЗНАЛО, НЕ БИ С ВОДА СЕ НАГЪЛТАЛО!!!