19

Анонимен

преди 3 години

"Това не са магистрали. Това са двулентови еднопосочни пътища с настилка в ужасно състояние, на които няма непрекъснати 50 км. без ремонт и съответно тапа."------Пример за магистрала е пуснатата в експлоатация преди две седмици "Таврида", която пресича Кримския полуостров от изток на запад, от Кримския мост до Севастопол, 250 км., построена за 3 години. С три ленти + аварийна в една посока, идеално покритие и най-важното-разделителната ивица е оборудвана с мантинели и с висока 1,1 м. "броня".

18

Анонимен

преди 3 години

Стадо.

17

Анонимен

преди 3 години

И после хората да се върнели в България...През глава ще бягат от нея, не да се върнат, тъй да знаят.

16

Анонимен

преди 3 години

Мнения само *** мекотели и безгръбначни.99 на сто не са имали никога СУМПС никога в живота си, а даже и коментират.Хората, които са отговорни водачи на пътя НЕ КОМЕНТИРАТ тук.

15

Анонимен

преди 3 години

С тия мизерни пътища у нас е така. Само дето много се парадира и харчи. Всичката пАРа - в свирката.

14

los anheles

преди 3 години

в щатско жулим с 300 и не ни пука. в бегето сте ноо бавни бре охлюви. оправете си магистралите и умната.

13

Азз

преди 3 години

Пътят не е космос... Не че е и път де - кръпка до кръпката, дупка до дупката... Дунавски вълни...

12

гаргамел

преди 3 години

активен шофьор сьм,всяка седмица сьм варна /бургас.проблем според мен са;екскурзиантите не познаващи пьтя ,а той си е труден след Обзор,вкл RO и TIR.на тях им е простено,но останалите регистрации от североизточна и северна Бьлгария които я имат светофар в населеното място я не ,но пьк имат много големи полета с угар по които се разминават с птс на час.с уважението ми не можеш да дадеш на един млад шофьор /дама/да се учи на този участьк на това на което са не са я научили в курса

11

Анонимен

преди 3 години

КАТ спи ли? Няма ги никакви по пътищата .. спящите красавци и хората се изтрепаха

10

зяпач

преди 3 години

Нищо ново под слънцето.

9

Анонимен

преди 3 години

Аз пък карам със 144 км, винаги проверявам огледалата, често въобще няма кола в лявата лента, или е миниатюрно петънце на хоризонта. И другата ситуация - и на мен се случва, да излезе бавна кола пред мен, и няма да ПОЗНАЕШ какво правя? Намалявам, оставям дистанция, чакам да се прибере, и после ускорявам и си продължавам пътя. Наистина, НЕЧОВЕШКИ трудно е, първо, трябва да отпусна *** на газта, понякога дори трябва да докосна спирачка, прасеца работи неимоверно и се изчерпва.

8

Анонимен

преди 3 години

Задминаваш ТИР със 130-140 км/ч, още си до средата, отзад долита някой със 60-100 км НАД твоята скоростАйде, айде. Днес пътувах - масова практика е някой да се е лепнал с 90 зад ТИР, после решава да го изпревари. Започва яростно ускорение от 90 до 110, въпреки че вижда че ми сече пътя. А аз съм със 148, по темпомат. И после вика това кара като луд. Поне 20 пъти днес това. Знаеш ли колко е готино да намаляш от 148 до 90? Заради шматки? С 20 год бангии?

7

Анонимен

преди 3 години

До3. Магистралите са малко, но младите л а й . а са много. Те не влизат в час на пътя. Да преценат разликата в конските сили на превозните средства. Не ин се мисли и когато карат с висока скорост. Някой път и умишлено създават ситуация на конфликт. Неделните водачи и те искат на платното да не се движи ТИР., камион,

6

Sh

преди 3 години

Причината за тези катастрофи е една - на българския шофьор, като му покажеш знак за ограничение на скоростта 80 км/ч, той си мисли, че МИНИМАЛНАТА скорост е 80 и гледа да не пада под нея. По целия цивилизован свят хората знаят, че този съшия знак значи МАКСИМАЛНА скорост 80км/ч. И си карат спокойно под нея. И затова Холандия (17мил. жители) има по-малък брой катастрофи и жертви от България. Обаче българите продължават да карат като бесни и да си мислят, че са върхът на интелекта.

5

Анонимен

преди 3 години

Задминаваш ТИР със 130-140 км/ч, още си до средата, отзад долита някой със 60-100 км НАД твоята скорост, святка с фаровете бясно, залепя се за задната броня... ДОБРЕ БЕ, КАКВО МОГА ДА НАПРАВЯ??? Какво става в главите на тези същества?

4

gele

преди 3 години

Вчера колоната за влизане в бургас започваше от моста за Лукоил. А тия дето идват от Созопол за София - големото търпение. По смотана организация на движение не може да се измисли. Това са великите специалисти

3

Анонимен

преди 3 години

Това не са никакви магистрали.

2

Азимов

преди 3 години

Това не са магистрали. Това са двулентови еднопосочни пътища с настилка в ужасно състояние, на които няма непрекъснати 50 км. без ремонт и съответно тапа.

1

човеко

преди 3 години

АКО ПИТАТЕ БОКО ЩЕ КАЖЕ ЧЕ ТОВА Е ФАЛШИВА НОВИНА. В НЕГОВАТА ГЛАВА БЪЛГАРИЯ Е САМО МАГИСТАЛИ-КОИТО ТОЙ Е ПОСТРОИЛ И ЗАДРЪСТВАНИЯ СА НЕВЪЗМОЖНИ .ТАКИВА ИНФОРМАЦИИ ЦЕЛЯТ ДА ГО СВАЛЯТ ОТ ВЛАСТ-ОТ НЕГОВАТА ВЛАСТ КОЯТО МУ СЕ ПОЛАГА ПОЖИЗНЕНО. НА 4-ТИ КИЛОМЕТЪР ИМА И ДРУГИ НАПОЛЕОНОВЦИ, НЕ Е САМО ТОЙ.