76

Анонимен

преди 3 години

Джамбазки, не си актуален, по-добре си трай.

75

Анонимен

преди 3 години

Така де - по добре е да има пияни шофьори по българските пътища.

74

Анонимен

преди 3 години

Tozi е най-куку от всички. Защо в БГ политиката не им искат всяка година свидетелство от психиатрията? За таксиметраджиите може, а за изкукалите "политици" не може?!

73

Анонимен

преди 3 години

Джамбазки, ти не изтрезняваш бе пиянде. за какво ни е пияница в евро парламента,що не си подаде оставката кукувице.

72

Анонимен

преди 3 години

Герб не са ли същите ,Джамбазки?Ти не дойде ли оттам във Вмро?

71

Шопо

преди 3 години

C2H5OH !!! Наздраве,Джамби !!!

70

Ха-ха

преди 3 години

Менте-Патриотите нанасят повече щети,отколкото неолибералите....

69

Анонимен

преди 3 години

Днес.бг, защо давате трибуна на този алкохолик Джам..ски?

68

Напиши Коментар

преди 3 години

Не съм на ти с правото, но съм инженер, претендирам за "здрав разум". Ако е вярно което казваш, лявото разбиране е нонсенс. Не може "нещо1" което е създало "нещо2" да принадлежи на "нещо2". Човекът не принадлежи на нищо.Може да прави красиви и затрогващи неща, може да бъде отвратителен звяр. Това е човекът.Купи или остави.

67

Анонимен

преди 3 години

"Един ден ще разберете колко е прав Джамбазки! И Христос е бил подиграван, оплют и разпнат! Уважавам Джамбазки! Браво!"Човек трябва да е страшен мaмоyмник за да сравнява Христос с някъв обикновен... на който възпитанието и репликите му напомнят за плосък християно-фашизъм.

66

Анонимен

преди 3 години

Един ден ще разберете колко е прав Джамбазки! И Христос е бил подиграван, оплют и разпнат! Уважавам Джамбазки! Браво!

65

Напиши коментар

преди 3 години

Има такъв предмет в Правото - Обща теория на държавата, където се говори за Обществения договор. Нямам място за пълно разгръщане на темата, но се знае, че в тълкуването на Обществения договор има ляво и дясно виждане. Левите приемат, че гражданите принадлежат на държавата, а десните, че държавата е просто уредник на гражданските взимоотношения. В случая протестите са, за да се отхвърли един крайно ляв прочит на Обществени договор. Бих нарекъл този прочит сталинско-болшевишки.

64

Анонимен

преди 3 години

"Ами направете нещо и в България.Съборете Ислямската Джамия пред ЦУМ"Пий си хапчетата, християнството е кaмиларска религия! Като ще махаш една, махай и другата. Христос е бил обрязaн. Мисленето ти е същото като на тоя цайсатко! От една порода сте.

63

Анонимен

преди 3 години

Джамби, съвет от мен... Гледам, коментарите на хората и си мисля, че най-добре май трябва да започнеш да се оглеждаш по аптеките за цените на вазелина.

62

Анонимен

преди 3 години

Ами направете нещо и в България.Съборете Ислямската Джамия пред ЦУМ, Закриите и съборете Агенцията за бежанци, с която араби и турци прехвърлят Ислямисти, от 20 години, за да ЗАВЗЕМАТ България !!! Махнете тия АРАБСКИ фереджета, бурки ( Арабски МАСКИ ), които Б.Борисов кара да носят българите !!!

61

Койчо

преди 3 години

Наздраве джамбаски

60

user

преди 3 години

наздраве :)

59

Чакам

преди 3 години

Каракачана дебелак, да върне задължителната военна служба и тоя цайс да ми дойде новобранец. Ей тогава ше му покажа от де изгрява слънцето.

58

Не че нещо, ама...

преди 3 години

Тоя не е ли оня, дето го хванаха да кара пиян на кирка? И що не е в затвора? Що е още депутат някакъв си и прави публични изявления?Дори още по лошо, не имунитет, не. Такъв барнат ли го, не да го спасява имунитет депутатски, ами просто да му се отнеме въпросния имунитет и да бъде съден веднага, по бързата процедура. И да няма право да влиза в политиката най-малко 10 години. А сега кво - имунитет има. Аре ве, стига вече....

57

Анонимен

преди 3 години

Пичове, само да ви напомня, че българското население не представлява само някакви македонски измeкяри! Има Добруджа, има Странджа, има Родопи, има Тракия, има Лудогорие, има Старопланинци, има северняци.