53

Ясас

преди 3 години

Защо трябва все да плюете бе хора? Едните плюят българското, другите плюят гръцкото. И на тяхното и на нашето море е хубаво , макар че кое е тяхно и кое наше, вече е относително. Ако си на 20 год. Слънчев бряг е рай, гюрултия, момичета, заведения... Ако търсиш спокойно, тихо селце-курорт , отиваш на Халкидики. Айде усмихнете се и ходете където ви е кеф, и не се подигравайте на другия избор. Бъдете здрави.

52

Хайхафте Сокересов

преди 3 години

Бай Грантьо... Във вода гази жаден ходи. Бай Грантьо не иска родното левче. Друго си е долар от НПО. От къде на къде ще подпомага родната си икономика.

51

Чичо Долфи

преди 3 години

Знаете само една Мантра ,а има толкова по хубави места само ,че за там се иска мъни ,а на ГРАНТЬО не му се дават ,не защото не иска, а защото няма. По лесно е да минеш тънко ако може и без пари ,винаги ще си останете НПО мизерници.

50

Анонимен

преди 3 години

53 аз съм вкъщи, мед.сестра съм с иска заплата и две деца. Може би ходят хора с високи доходи или просто са спести ли за някоя почивка. Не всички са бедни, но не сме и богати, но ти не гледай кво има в мола, излез извън него. Виж пенсионерите например... Гърция е близо, но виж на Малдиви те не всеки може да си позволи...

49

Гост

преди 3 години

Българи моля ви отговорете ми... Карате лъскави коли, ходите на море в чужбина, харчите повече от колкото получавате обаче не спирате да ревете че нямате пари. Как го правите това?

48

Гост

преди 3 години

Бай ***... Във вода гази жаден ходи. Бай *** не иска родното море то е кисело. Друго си е у Гърция. От къде на къде ще подпомага родната си икономика.

47

Мен

преди 3 години

ЗНАЧИ ВСИЧКИ , КОИТО ИМАТ КЪЩИ В ГЪРЦИЯ СПОРЕД ВАС СА *** !???!ГОСПОДИ , КОЛКО ГЛУПОСТ И ЗАВИСТ ИМА НА ТОЗИ СВЯТ , ГОСПОДИ.....

46

Отмъстителят

преди 3 години

Плевнелиев няма да се радва още дълго на имота си в Уранополи. Стават разни природни бедствия, инциденти, пожари и т.н. Никой не се е опазил от всенародната любов.

45

СОФИЯНЦИ

преди 3 години

Да си купиш къща в Гърция .....е МНОГО ГЛУПАВА РАБОТА !!! ..... Има МНОГО БГ...който емат къщи ........НО ...ТОВА им е първата къща...ДАЛИ са ВС. СПЕСТЯВАНИЯ....ЗА ДА СА БАРОВЦИ !!!!!!!! . Президента Плевнелиев има къща на Халкидики....НО ТОЙ има къща и в СИНЕМАРЕЦ.....но ТОЙ е МИЛИОНЕР ПРЕДИ да влезе в политиката !!! В СИНЕМОРЕЦ къщи имат...СТОЙЧКОВ...ПЕНЕВ ...но не да живеят лятото...а ЗАЩОТО са МИЛИОНЕРИ...а в СИНЕМОРЕЦ е последното ПРИСТАНИЩЕ ЗА ЯХТИТЕ ИМ...и оттам- Средиз. море...МОНАКО ...

44

Анонимен

преди 3 години

"крак от октопод дзазики и едно детско узо една шапка с пари отиват"Те гърците надушват нейчъръл борн баллъкс и веднага им пробутват третия крак на октопода. Хахахаха. Ти си тоз " клиент"

43

Анонимен

преди 3 години

много убаво нема що каманак и морски таралежи с обувки се влиза в морето а в кръчмата крак от октопод дзазики и едно детско узо една шапка с пари отиват

42

До 30

преди 3 години

Ха, ти тия, за които четеш в нета за свои познати ли ги броиш? Аз имах предвид своя кръг - хора, с които имам приятелски и професионални връзки. По твоята логика, обаче, познавам целия свят. Съжалявам те, човеко, толкова си самотен.

41

Анонимен

преди 3 години

42, отново 500 минуса.....Сметай.

40

Михайлов

преди 3 години

*** не пиши глупости ! Никъде на Халкидики не е задължително от 1.09. маски на вън ! нито на плажа ! Вчера се върнах от там ! Преписвачи-селкори !

39

Ж

преди 3 години

Защо сайтът ми цензурира думата с-еляндури? Защо да не я употребява? Някой го приема лично може би....?Спокойно, нали сте НА София вече..

38

Анонимен

преди 3 години

Селяните са си селяни.. Те пък голямото море направили! Висят по опашки, отидат в някое треторазрядно хотелче, изпият 5 фрапета и узота, снимат се с порция калмари и после се бият в гърдите. Че и с маски на открито трябваЧе водата е по-чиста съм съгласен. Но да отидат разни *** да ми пиянстват в кварталното ресторантче с разпасаните шкембета, да висят с потните си *** по няколко часа на границита, после да ми кажат че много го разбират живота и в България е гадно, айде моля ви се...

37

Док

преди 3 години

Който търси бетон, шум, чалга, наркотици, евтини жени и пр. да си ходи знаете къде. Нормалните хора търсят чисто, тихо, приветливо. Точно това го има много в недолюбваната Северна Гърция. Успяхме да отидем в средата на юни като олабиха за момент мерките. Еми толкова чисто море, морски дарове на корем, безкрайни плажове, залив след залив, след залив... Догодина пак, задължително.

36

KOSTAS LINKE

преди 3 години

До ХориАтистотелисЛидл е магазин и за бедните гърци. Има доста такива. А ти ако беше прав защо имаш 300 минуса на коментара си, хАристократе?

35

Анонимен

преди 3 години

"Тотам няма. Нищо освен поляни и море."Именно де. Точно това търся. Бетон и фалшиви услуги не ми трябват.

34

Анонимен

преди 3 години

Аз живея в чужбина повече от 15г. При Всяко прибиране в БГ през 2-3години ако имам време отделяме няколко дена за Гърция. Харесвам малките курорти, семейните ресторанти и кафетериите без помпозност и натрапчив псевдо лукс. Напомня ми нашето черноморие отпреди 30г. Предпочитам да почина качествено отколкото да си късам нервите с неуредиците по нашето море, които чувам не са малко. За последно бях на свети влас и несебър 2007. Разочаровах се от строителното безхаберие и грандомания.