313

Анонимен

преди 3 години

Инпичмат на Фигурата Радев!

312

Русия плаща

преди 3 години

Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/ДПС/Атака и президента Грипен Радеф за да защитават руските интереси в България.

311

Анонимен

преди 3 години

До НякойПлевналиев е човек на ДСБ,много хора в ГЕРБ бяха на ДСБ,а не гербери,така че не обвинявай ГЕРБ за чуждите кадри,даже ДСБ се разграничиха от Москов,когато стана вноса на турските отровни ваксини за деца,който си беше техен кадър!

310

Анонимен

преди 3 години

Радев - ЛицемерОнзи ден насъска хуните си - русофилски ултраси на Костя Копейкин, наркофенчета на Черепа, пациенти от пътуващия психодиспансер "Боец" - срещу Парламента, а вчера се опита да прехвърли цялата вина върху Службите на обществения ред.

309

Леля Шмергел ГДР

преди 3 години

Името му е Иван Вишински или Иван Геша ВИШИНСКИ ------ ЗАЩО НЕ ВКАРВА В ЗАТВОРА ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ И ЦЯЛАТА КОМИСИЯ ПО ХАЗАРТА ?ММ ??...ЗАЩО ЛИПСВАТ 760 МИЛИОНА ЛЕВА, БОЖКОВ ЛИ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА , А ??Божков е дал каквото са му искали...А ЗАЩО ТЕЗИ 760 МИЛИОНА НЕ СА ??ГОРАНОВ, БОКО, КОМИСИЯТА ---- КОГА ВИШИНСКИ ЩЕ ГИ АРЕСТУВА , И ЩЕ ЛЕЖАТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ ?

308

Хан Тервел

преди 3 години

Такъв разединител на България отдавна не е имало...Този човек няма грам представа каква е функцията на президентската институция!И всичко това на връх празника на Съединението!Заслужава инпийчмънт!

307

Чебурашка

преди 3 години

До Един от народа..... антиконституционната и антибългарска партия ДПС се.... Не забравяй, че ДПС направи това недоразумение президент като му даде 400 000 гласа.

306

Анонимен

преди 3 години

До Арман БабикянВ ДПС може и да има турци,дори роми,но партията им е европейска и не са аллахогъзници-фанатици,като тези,които искат да вземат властта сега!

305

Бай Коко

преди 3 години

Румяна къде беше до сега? Защо не коментира бездействието на премиера и премиерския парламент? Тези коментари могат само да забавляват възрастните пред телевизора. Хората на бъдещето са на различно мнение.

304

Анонимен

преди 3 години

rradev komfortno se kisne v blatoto :-)))v zatvora ste mu oste po-komfortno...lukanki, rakiiki, muzika, lotariini biletcheta, sladka companiika...arabski prikazki ...:-)))

303

Някой

преди 3 години

До Анонимен 389А Плевналиев беше обединител така ли

302

Анонимен

преди 3 години

До Еврейски отпадъкНали затова олигарсите вдигнаха бунта срещу правителството и тогава Гешев даде на заден ход от страх и не осъдиха олигарсите,въпреки,че имаха доказателства,нали това беше целта на бунта,бе "умник", да се отърват крадливите олиграси-убийци от правосъдие и сега искат нещо повече - да заграбят властта и парите,а глупавия народ по площадите,който им помага и съучаства - пак ще го духа!

301

Един от народа

преди 3 години

На 2 септември разбрах, че догодина ще гласувам на президентските избори за Румен Радев!Щом антиконституционната и антибългарска партия ДПС се обяви срещу него значи той е правилният човек за държавен глава.

300

До 319

преди 3 години

Приемам,че е възможно Радев да е руски агент. Проблем е,че всичко онова което е казал Е Истина. Управлява ни нискочела шайка от безсъвестни крадци. Мутри вън.Е, той на 9 юли я разбра истината. Я, по-сериозно! Повече мисъл, по-малко емоция...ако е възможно....

299

123

преди 3 години

Абе къде е мутрата?

298

Анонимен

преди 3 години

Радев трябва да е обединител, но не е! Тогава какво е? , .....едно нищо, случайно попаднал в политиката военен това е

297

70

преди 3 години

ХВЪРЧИЛОТО ДА ПОМИСЛИ ДОБРЕ ДАЛИ ПАК ДА ВДИГА ЮМРУЧЕТО СИ! ВСИЧКО ПРИКЛЮЧИ НА ПОЗОРНАТА ДАТА 02. 09. 2020 ЗА БИБИКЯН МИНЕКОВ ХАДЖИГЕНЧО ЧЕРЕПА ....И Т.Д.С ПОЗОР !!!!!

296

Анонимен

преди 3 години

Радев получи зашеметяващ шамар от Парламента, а вчера получи и от Шефовете на службите отговарящи за общественият ред, които достойно отхвърлиха неговия изключително лицемерен опит да вмени вина на Полицията за действията си срещу провокираният от него самия брутален Погром над българският Парламент.Позор, Съд и Затвор на Фигуранта за държавна измяна и погазване на Конституцията !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

295

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 380Защо така? Нали свобода на словото? Нали демокрация...

294

Поручик Ржевски

преди 3 години

Чебурашке, пиле шарено. На не-остър ли се правиш. Гербавия прокурор е този който запали държавата. В ГЕРБ нямате ли някой който не е брутално семпъл? Всичките сте такива... завършили висшия институт по ветеринарна стоматология в краводер.