232

681

преди 3 години

Имахме царе мачкахме всички ни уважаваха сега имаме мижитypки и клoyни срам за България

231

Хм

преди 3 години

БЛOКAДAДЖИИТE CТE МРAЗEНИ И НEНAВИЖДAНИ НE ЗAРAДИ ВAШИТE КВAЗИПOЛИТИЧECКИ УБEЖДEНИЯ- НEEEE- МРAЗEНИ CТE И CТE НEНAВИЖДAНИ ЗAРAДИ ТEРOРA ВИ ВЪРХУ COФИЯНЦИ ЧРEЗ НEЗAКOННИТE БЛOКAДИ НA OРЛOВ МOCТ,РEКТOРAТA И МC.Кoлкoтo и дa ce oпитвaтe дa избутвaтe нeщaтa към пoлитикaтa, НE CТAВA-ЯДEЦ.Мрaзя ви бeзплaтнo, прocтo зaщoтo c нeзaкoннитe блoкaди ce нaрушaвaт МOИТE прaвa, a нe зaщoтo cтe cи въoбрaзили, чe cтe някaкви нoви ''бoрци зa cвoбoдa''. Нaгли гaлoши, c нeзaвършeн 8 клac, нaркoмaни, кримиeлeмeнти, у вac нямa нищo чoвeшкo. НЯМA дa ви ce дaдe шaнc дa ПРИНУДИТE coфиянци дa дoйдaт нa блoкaдитe ви и тo

230

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 281Да питам прокуратурата ще започне ли дела срещу баш "най-ужасните олигарси": Пеевски, Доган, Домус Ага? Не нали? Трай си тогава. Останалото е прах в очите. И разберете най-после че С РАДЕВ ИЛ БЕЗ РАДЕВ пак щеше да има протести. Прoсто защото ГЕРБ са некадърна, крадлива партия, съставена от негоден за управление на държава мат'риал. Борисов излага България в Европа. Клипчето му обиколи света.

229

Анонимен

преди 3 години

Единствената цел на Радев е да завземе насилствено властта, защото, смехурко, ако правителството падне, Радев назначава служебно правителство и то ще е изцяло от БСП.ТОВА НЕ Е ЛИ ПРЕВРАТ, СМЕХУРКО?ВИЕ ПРЕВРАТАДЖИИ ЛИ ХАРЕСВАТЕ?ПРОКУРАТУРАТА ЗАПОЧНА ДЕЛА СРЕЩУ НАЙ-УЖАСНИТЕ ОЛИГАРСИ ОТ ПРЕХОДА, ЗАТОВА ЛИ ИСКАТЕ ДА ПАДНЕ ГЕШЕВ, ХАРЕСВАТЕ СИ ОЛИГАРСИТЕ?

228

Анонимен

преди 3 години

На Борисов много му се иска да е пожизнено диктаторче, но е страхлив и нито притежава акъла на Путин, нито тoпките на Ердоган.

227

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 275А Борисов? Какво като застреляте Радев? Той е с церемониални функции. Защо го мразите толкова? Ааа, защото не ви се кланя. Това е единствената институция която не е гeрберизирана и oпрoстачена от герб.

226

Анонимен

преди 3 години

Жертва сме на страхливите магистрати, които много добре знаят, че подстрекателство към сваляне от власт на законно избрано правителство според чл.103 на Конституцията е държана измяна и повод за импийчмънт на президента.

225

Хм

преди 3 години

272- Блокадите СПЕЦИАЛНО В БЪЛГАРИЯ са НЕЗАКОННИ- противоречат на чл.58 от Конституцията на Р. БЪЛГАРИЯ. Ако уважавате чуждата конституция, ще уважавате и българската такава - иначе и вас никой няма да ви уважава в България.КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯЧл. 58. (1) Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите.(2) Религиозните и другите убеждения не са основание за отказ да се изпълняват задълженията, установени в Конституцията и законите.

224

Анонимен

преди 3 години

'' Протестиращите издигат нова барикада ''....................Протестите са полезни доколкото има гражданско общество в една държава ... с други думи - хора мислещи за ОБЩОТО БЛАГО, а не само за собствения си джоб ... предстои да видим какво е положението в България

223

Хм

преди 3 години

269- Защо запецна, бе, айкю65;0 Да не си глътна граматиката;0

222

Еййй!

преди 3 години

До До 86Хем партия, хем на безпартийните! Пълно е с артисти!

221

Хм

преди 3 години

267- Само, че ще разположим блокада на входа на Бояна, Драгалевци и навсякъуде, където живеят ВАШИТЕ СПОНСОРИ- МУТРИ. Да видим как ще ви се отрази това;0 Ще разберем самоличността на ВСЕКИ протестър, пребиваващ във ВСЕКИ незаконен катун на ВСЯКО незаконно блокирано кръстовище в България и тогава ще окупираме ВСЯКО кръстовище пред дома му- нали уж спите В ПАЛАТКИТЕ на блокадите и не си ходите по домовете да спите- амии- там и НАИСТИНА ще спите- В ПАЛАТКИТЕ на асфалта;0

220

Анонимен

преди 3 години

Явно ще крият боеприпаси за утре вечер в тази палатка.

219

Анонимен

преди 3 години

тоя Хм нямя да е *** на ГЕРБ ами обикновен човек с IQ 73 ! Напълно подкрепям предложението му от коментар 265:D:D:DА дано повече гербаджий да са като тоя!

218

Хм

преди 3 години

259- Предлагам всички, на които сме тероризирани от незаконните блокади, да обявим гражданско неподчинение- всички да откажем масово и едновременно , да плащаме данъци - преки или косвени/ акцизи/, осигуровки и държавни такси, докато Столична община не възстанови законовият ред и не измете законно катуните от Орлов мост и не гарантира ПИСМЕНО, че всеки незаконен катун за в бъдеще, ще бъде премахнат.

217

СКАМ!

преди 3 години

до тоя крис ли е къв е Където пише ЖЕНИ обикновено е KEHEФ !!!

216

мхм

преди 3 години

До гоготи си психопат и мазохист, ако това ти е проблема в държавата

215

СКАМ!

преди 3 години

тоя с жените лъже!!!Влизал съм където пише жени и беше ***!

214

Хм

преди 3 години

257- Има ОГРОМНА ЧАСТ от софиянци, които НЕ СЕ интересуват нито от герб, нито от друга политическа партия- разберете- БЛОКАДИТЕ ВИ ПРЕЧАТ НА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ, РАБОТЕЩИ, РЕДОВНИ ДАНЪКОПЛАТЦИ В СОФИЯ. БЛОКАДАДЖИИТЕ СТЕ МРАЗЕНИ И НЕНАВИЖДАНИ НЕ ЗАРАДИ ВАШИТЕ КВАЗИПОЛИТИЧЕСКИ УБЕЖДЕНИЯ- НЕЕЕЕ- МРАЗЕНИ СТЕ И СТЕ НЕНАВИЖДАНИ ЗАРАДИ ТЕРОРА ВИ ВЪРХУ СОФИЯНЦИ ЧРЕЗ НЕЗАКОННИТЕ БЛОКАДИ НА ОРЛОВ МОСТ,РЕКТОРАТА И МС.Колкото и да се опитвате да избутвате нещата към политиката, НЕ СТАВА-ЯДЕЦ.

213

гого

преди 3 години

Намирам за унизително, че трябва да следя приумиците и настроенията на шайка психопати, за да знам откъде днес може да се минава и откъде не.Унизително е.....