40

А знаете ли че:

преди 3 години

"Групата" на Новичок са английски ментета.А оригиналът е един и при него не стават чудеса със възкресяване ала Скрипал.

39

Анонимен

преди 3 години

Излиза че според запада всички водки са "групата" Новичок....

38

Анонимен

преди 3 години

Навални сам се е отровил.

37

ъ

преди 3 години

Норвежки журналист пише-пак ли НОВИЧОК та това е вече ЦИРК !

36

popa ot razgrad

преди 3 години

а кой стои зад убийството на Светлана Иванова?

35

Adolfo Hit

преди 3 години

Навални отровен от Путин? Че защо да тровя оная "конска муха" Навални? Каква заплаха е Навални? Никаква, ОТРАВЯНЕ И ТО С НОВИЧОК? ОООООО, Козовете за запада са ОГРОМНИ. ЗА ТОВА ЗАпЪДЯ ДА СИ КАЖАТ, ЗАЩО ОТРОВИХА НАВАЛНИ? КАКВО Е НЕЩОТО, КОЕТО ПРИЛИЧАЛО НА НОВИЧОК....АМА НЕ СЪВСЕМ?

34

Шефът на света

преди 3 години

Шефът на света, Доналд Тръмп, заяви, че няма доказателства за отравянето на Навални! На кого да вярвам, на баба Ангела, или на шефа на света?

33

Анонимен

преди 3 години

Нищо не става в Русия, без Путин.Руските служби никога не признават наказателни те убийства.

32

българин

преди 3 години

Някой си , вече забравен нещастен бивш зам. министър и никому неизвестен ! Та , тоя , моля ви се , знаел , че Кремъл не е замесен в опита за отравяне....??!!!!! Сигурно Путин лично му е казал... ?! Айде , бе ?!!!

31

Анонимен

преди 3 години

До Истината не очаквам син на комунист и ченге да говори друго имайки пред вид руската практиката агентството да стане семейна професия.Справка Стоян Заимов , синът му ген.Заимов -руски агенти

30

Анонимен

преди 3 години

При крепостните дивото е по силно.......не могат да излязат от 18 век.

29

Факт

преди 3 години

Удар по Русия заради СП-2 и Беларусия, това и децата го знаят.

28

Нищо ново

преди 3 години

В Беларусите медии излезе записа за лъжите и провокации те по случая Навални, Разговора е между американски агенти в Берлин и Варшава...

27

Истината

преди 3 години

Браво Керемедчиев...ти откри убиецът. Възможно е да са: марсианци,ЦРУ,зелените човечета,сътрудниците на Навални,но...Не е възможно да е Путин...та той никога не го е правил и не е такъв човек. Евала...

26

Анонимен

преди 3 години

Според мен Ботоксовата Борджия с Плешивата кратуна и Високите токчета не стои зад отравянето на Навални.Той не е такъв човек...

25

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че зад "отравянето" на Навални не стои Кремъл или Путин. Ясно кой стои зад това активно мероприятие. По-важният въпрос е какви дивиденти ще събере сценаристът. Дали ще хване плюсове, ще покаже бъдещето. Безспорно е само едно: Сценаристът и главният изпълнител на активното мероприятие "Белоруски майдан" понесоха мощен удар още преди срещата на Путин и Лукашенко в Москва. На 03.09 Михаил Мишустин и Бацко се срещнаха в Минск и съгласуваха финализирането на интеграцията между РФ и РБ.

24

Володя Улянов

преди 3 години

Съседката го отровила с новичок, че пуска музиката много силно! Средностатистическият руснак е най-незначителното животно в хранителната верига. Няма никакви права и само да гъкне...децата му го предават на властите, така ги учат в училище!

23

До Керемедчиев

преди 3 години

Това Кремъл ли ти го говори или звездите? Защото на мене звездите ми казват, че критиците на Кремъл се радват на висока смъртност.

22

Handel

преди 3 години

Другарю Керемедчиев, не си развявай глyпостта като байряк, от това тя няма да стане по-малка. Защото не "Северен поток -2" ами и "Северен поток - 1" не може да се натовари дори и наполовина. Строителството на СП-2 е част от грандоманските илюзии на джуджето за господство над Европа и помощщта на "газовото оръжие".

21

Кърлеж

преди 3 години

На баба ти хвърчилото стои😁