47

Немците

преди 3 години

са открили нов химически елемент - навалний и символ Nv.

46

Анонимен

преди 3 години

Навални - !? с какво е засегнал или помогнал на Бг ?! Кой е той и защо е необходимо да ни пълните главите с него !?!?!?

45

Михали

преди 3 години

Това е паракселенс "Презумция за виновност" навсякъде обвиняемият или неговият адвокат получава обинителен акт с мотивите на обвинението и съответните доказателства. Това иска руската прокуратура, обаче щяли да им го изпратят, "ако нямало спънки" Ега ти и наглостта. Спънки може да има, ако няма доказателства,или са явно фалшифицирани. Що не допуснат руски спецове да се запознаят с резултатите? Това ли е демокрацията на 21в.

44

gost

преди 3 години

В кой голям град няма корупция? Лесен отговор - В НИКОЙ. В Русия в едни мащаби, в България в други. В западния свят -мнооого по големи. Добро утро. Навални открил топлата вода.Кой печели обществени поръчки, а...?

43

Анонимен

преди 3 години

"Молбата на Кремъл за диалог ще бъде надлежно разгледана, и ако от министерствата на външните работи и на правосъдието, преценят, че няма пречки, ще се действа процедурно - казаха от германска страна."Обаче *** побързаха да обявят, че от Берлин няма отговор на "молбата" им.ХАХАХАХАХАХХАХАХАЖалки путински номера.

42

Анонимен

преди 3 години

Каква сметка търсят от ес?Търсят само ако трябва да изкарат дивиденти за собствените си страни, очерняйки други...

41

Анонимен

преди 3 години

До Патриот ти нищо не си разбрал- не западът ще спре Северен поток, А РУСИЯ ЩЕ СПРЕ СЕВЕРЕН ПОТОК, КАКТО И НЕ ЗАПАДЪТ Е НАЛОЖИЛ ЕМБАРГО НАД РУСИЯ, А РУСИЯ Е НАЛОЖИЛА ЕМБАРГО НАД ЕВРОПА.-

40

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде по света където започне мащабно строителство се шири нечувана корупция- виж какво е у нас , виж какво е било в Испания края на 90-те и началото на века- та какво остава за Русия, на нас поне ни търсят сметка от ЕС и от време на време се налага да се запират.... 50-метрови яхти и футболни отбори не се купуват като спестяваш от закуски.

39

Анонимен

преди 3 години

До Венелин ВрацаЧувал ли си поговорката "Подобното привлича подобно"?Аз съм гостувал на много руснаци и съм очарован от тях и от кухнята им.Бил си на гости на едни и си решил, че всичките 150 милиона са такива. Това говори за пр.им.итивно мислене.

38

Венелин, Враца

преди 3 години

Преди години гостувах на едни руснаци в гр. Мухосранск, обл. Ленинград. Ами какво да ви кажа, това са хора *** останах доста разочарован. За руската кухня даже не ми говори, пълна трагедия.

37

Анонимен

преди 3 години

Do 42 - Явно, лошо си пострадал от руски мутри и бригади. Да те пита човек защо си се врял сред мафиоти - те са такива навсякъде - и полската мафия, и руската, и украинската, и сицилианската, и арабската. Ами, явно, врял си се сред такива, защото и ти си мутра

36

1 Рубла = 1 Стотинка

преди 3 години

Затова аз лично като срещна руснак първо му нанасям силен удар с паве, 3-метров кол или друг тежък предмет и едва след това започвам да му задавам въпроси. Това е резултат от дългия ми опит в общуването с тези полу-човеци, като се започне още от пионерските лагери в края на 80-те. Руснака разбира само езика на тоягата и острите зъби. Удряй!!!!!

35

OTOMAN LEGACY..

преди 3 години

...PO KORUMPIRANI I PRODAJNI POLITICI OT ZAPADNITE EU DURJAVI NE SUM VOJDAL!...RUSIYA NEMA NUJDA OT SVETA.....TE SI IMAT VSICHKO RUSNACITE!

34

Още една версия...

преди 3 години

... а вероятно е отровен от някой от приятелчетата му опозиционери завидели му за бездънните банкови сметки и неограничената помощ от западни НПО-та .Някой който си е мислил че може да бъде по-опозиционер от опозиционера Навални и да служи по-всеотдайно на тия дето плащат в долари . И сега в Берлин, далеко от КГБ шпиони лесно ще предложи услугите си като заместник на проваления Навални а ако успее Навалния го чака неуспешен опит да бъде излекуван от "отравянето" поръчано от диктатора Путин .

33

Galipoly1915.....

преди 3 години

...NAVALNI....VRAG ZA SVOITE...PRIYATEL S VRAGOVETE NA RUSSIYA.....VREME E DA SI OTIDE S EDNOPOSOCHEN BILET...

32

KGB

преди 3 години

Това управлява Русия! ДС управлява България. Това е положението Минке!

31

Анонимен

преди 3 години

Навални може да е отровен, може и да не е отровен; Ако е отровен нищо не доказва, че това произхожда от Кремъл, а не от някой могъщ олигарх, и мафията, които му имат зъб. Версии много

30

Михали

преди 3 години

Има една статия от днес за последните 2ч. от излитането от Томск до кацането в Омск, минута по минута, показанията на другите пасажери в смолета и всички усилия на елипажа да го здържат жив. След излитането му е станало лошо и не е излязъл от тоалетната над 20мин. Има снимка , на която се вижда ,че е болезнено слаб, което се потвърждава от лекарите в Омск,че е бил на диета за отслабване и е имал в последните дни стомашни проблемиТози новичок като слабително ли действа ,или как?

29

U2

преди 3 години

До До 22- Те рускините са така...Бельото не си сменят по един месец,ама като се надрусат със спирт за горене виждат всякакви неща включително и банкови сметки...

28

Давалния е заспал

преди 3 години

да бе да, сега ще му лепнат че е имал среща или с еЛГерасите или с нелегалната комунистическа или още по нелегалната чпонска имперска партия във Владивосток.А неземат да си ни кажт че е един уред за предпазване от заплождане на жена която търси само шомпелирането, известен под търговския закот конДомПазаретивДер Капутьоннъй. Нещастен био продукт на Собчак и под.Давалния пак не е дал комуто и както треа. явно влюбен в юноша бледен, Игарчок му е пробутал ноти за Казачок и тонер усилителя Навичкаьр