48

Анонимен

преди 3 години

Дайте да го видим тоз юначага ? И да каже-що така иска да прави ?? Иначе излиза-кой ми с.......а в гащите ??

47

До 32

преди 3 години

Измишльотини на прокуратурата.Когато го покажат и го осъдят, тогава да се хвалят########За ко му ня га ,като теб всичко, което не ти отърва е измишльотина.

46

Баи

преди 3 години

Кои е тоя фигурант оня дето не ходи в парламента вьобще ли

45

от моите е

преди 3 години

тоя е от невинните на фигуранта , тоя е под защитата на фигуранта , тоя да се освободи , в името на фигуранта !

44

Анонимен

преди 3 години

тука радко финансира ама е с имунитет

43

аха

преди 3 години

само не казвай че ти е домъчняло за кобургите ! не ми ърябват и те , просто искам народа да израсте и вразумее не да се продава за 50лв дневно на друга мутра щот тая му е омръзнала

42

ikar

преди 3 години

До Анонимен 35Аз пък живея наблизо и слушах взривовете, това не са малките пиратки, които децата пускат по Нова година, а бяха много по-мощни, такива хвърлят агитките, когато отиват на мач. Изобщо не са безобидни.

41

Анонимен

преди 3 години

Като ще носят бомби и ще се замерят с павета - кой нормален ще иде да се жертва само за да влезе в статистиката на убитите и ранените. Което значи, че в оня калабалък са били платени, *** и полезни и-ди-оти + селфаджии.Накрая ще спечели ДПС заради откачените ни политици, президенти и премиери.Не можеш да спечелиш хората с такава пасмина протестиращи.И да е имало някой свестен - омел се е от площада.

40

Анонимен

преди 3 години

До ДядоЙоцоИ така ще стане. Една задкулисна организирана престъпна шайка ни управлява от времето на Кобургите до сега. Само куклите сменя и чат-пат ни организира ей такива забавления като "всенародно въстание" с "лидери" някакви клоуни.

39

ДядоЙоцо

преди 3 години

мъчно не щото има протестиращи мъчно ми е щото са скодоумници без идеи и виждане и са продажници от дребните мързеливите душици за по 50лв дневно правят циркове вместо да раотят и няма да доведът до никаква промяна най-голямото нещо на което са способни е да доведът друга мутра навместо тази

38

Анонимен

преди 3 години

Дадени са му от Корнела и Майчето.

37

тиквата

преди 3 години

Тиквата давал бомби пък Черепа плаща целият протест и на всичко отгоре си имаме и фигурант който вероятно получава инструкции от Дубай .....тц тц тц като прибавиш тълпа скодоумни протестиращи + 3-*** продажници с юридическо образование да ги дирижират и така вървят политическите процеси в България има дълго да се чудите що не става държава от тая територия

36

Анонимен

преди 3 години

До 23. От радеф, от кого. И после сложени и снимани от копоите му.

35

Анонимен

преди 3 години

За да вкараш някого в затвора няма нужда от ентусиазъм, а от доказателства.Само лъжи и измишльотини на които вярват 80те%.Ако имаше и едно доказателство щяха да се скъсат да реват и да го развяват.

34

Затворко

преди 3 години

До Взривни веществаТрябва да си *** за да не си разбрал, че Борисов ще бъде първия министър председател вкаран в затвора.

33

Дани

преди 3 години

Благодаря Ви МВР, че пазите нас мирните протестиращи от терористите и провокаторите. Поздрави, протестиращ

32

Анонимен

преди 3 години

Ее,много обществено опасни са пиратките. Полицайчетата просто трябва да си сложат тапи в ушите и готово. Нали ги видях,бяха до мен тия. Хвърляха най обикновенни пиратки.

31

Анонимен

преди 3 години

Лъжа. Подхвърлили са ги куките.

30

Анонимен

преди 3 години

Как точно доказва какво е носел в раницата, кой и какво е взимал от раницата, дали са хвърляли това, което са взели от раницата? Защо като сте го снимали, не сте го задържали веднага? Защо полицията не е предотвратила ексцесиите, щом твърдят, че са имали пълна информация и даже лични данни на провокаторите? Това като ви попитат в съда и не можете да отговорите и случаят е приключен.

29

Анонимен

преди 3 години

Измишльотини на прокуратурата. Когато го покажат и го осъдят, тогава да се хвалят. Нещо ми се струва съмнително да се докаже цялата тая схема.