18

Sergey Rusev

преди 1 година

До ЕдинRESPECT ZA TEB BROOOO

17

Един

преди 3 години

Повечето хора, които не ме харесват го правят, защото не съм като тях. Не пия и не пуша с тях, не говоря простотии, не клюкарствам и не хейтя. Това автоматично ме прави нехаресван и следователно странен. А особено когато си и добър с другите те имат за слабак. Хората са толкова примитивни и плиткоумни стадни животни, че си нямате и на идея.

16

Хаха

преди 3 години

До Анонимен 24Дълго време и аз си мислех, че ако се правиш на ***, ще имаш повече приятели. Да, получава се за определено време, но като цяло не си струва. По-приятно е с малко хора край теб, но които са ти равни. Другото е отегчително; само, когато се изтървеш за нещо и осъзнаят, че не си им на нивото е забавно да видиш втрещените им физиономии...така или иначе, вълкът и овцата не може да са приятели.

15

Анонимен

преди 3 години

Имаш висок пост, имаш приятели, паднеш ли от власт свършва приятелството. Келепира е вечен.

14

Анонимен

преди 3 години

Имах доста приятели. Наложи се да карам тест за интелигентност(заедно с някои от тях) за една позиция. Като излязаха резултатите се оказа, че са ми доста високи. Аз не предполагах дори. След като си сравнихме резултатите почна една... В резултат на това сега тези, които ми научиха резултатите на теста вече не ме считат за приятел ;)))Налага се да си крия интелекта, ако искам да има хора около мен... Тъпо, но факт.

13

Отговор

преди 3 години

Защото сме социалисти.

12

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

човешката злоба и завист нямат почивенден час минута секунда

11

Честно

преди 3 години

Защото сте бедни и няма да изкярят от вас въпросните,, приятели" . Ама на вас да не ви пука: ,,По-добре сам отколкото с ло.ша компания." Ако не сте предали хората с които се разбирате и в един момент се заважнеят,знайте че не сте виновни вие.

10

Анонимен

преди 3 години

За над 20 години стаж нека ви кажа, че никъде никой не се уважава на работното си място, било то България и чужбина, важно е да върви работата и тогава всички са доволни чакайте от умрел писмо уважение или някой да ви харесва на повечето хора въобще не им дреме за вас а примерно ще ви залеят с грозни коментари зад гърба щото сапиенсите които са се събрали в група немат за какво друго да говорят малко мъдрост трябва ***

9

ПорЦелан

преди 3 години

Да работиш или правиш бизнес с човек който не те уважава или ти не го уважаваш е пълна загуба на време.

8

Анонимен

преди 3 години

Аз също се харесвам и то много! Имам тесен кръг от шепа роднини и малко приятели. Другите хора не ме интересуват въобще. Те не ме разбират и аз не искам да знам защо. Казвам точно това, което мисля. Съобразявам се само с децата си. Не мисля, че съм центъра на света, обаче обичам само тези, които ме обичат!

7

Анонимен

преди 3 години

Ако сте *** комониз от коментарника на днес-а се радвайте че не сте умрел от глад...а забравих, че баба ви и дедо ви крадоха панелки с пълни шепи и вие се издържате от наеми и пак не работите простете пажалуста

6

Хаха

преди 3 години

Пак успяхте да ме разсмеете с вашите дълбокомУдрени съждения.Няма човек, който да е харесван от всички, или да не е харесван от никого.Не държа да ме харесва някой, който е под нивото ми/каквото и да е то/.Ако ме харесва интригант, лицемер, използвач и всичко, което мразя, няма да съм ОК.За щастие Господ ми е дал силна интуиция и разчитам много от знаците при вербална и невербална комуникация. Да му мислят наивниците, които искат да чуят това, което искат и нямат реалната си самооценка.

5

Анонимен

преди 3 години

Защото сте Бойко Борисов Българоyбиец или Гешев!

4

Анонимен

преди 3 години

Защото искате оставка, ама както каза единия от тримата *** "немедленно".

3

Анонимен

преди 3 години

Майната им, ако щат да ме харесват.

2

Най-често е

преди 3 години

Защото не сте пълно копие на тях по отношение на общи интереси и характер.

1

Отговор

преди 3 години

Защото се казвате Румен Радев.