636

До др. Пръдлев. !!!

преди 3 години

До !!! До неизвестния Пръдлев! 7/8, и на Бабет пара-шутката! Винаги тъпаните си търсят тъпанджия да ги управлява с размер 7/8!

635

Анонимен

преди 3 години

За Радеф протестиращите са невинни граждани а полицаите виновни трудещи се!

634

Червена боя и яйца

преди 3 години

ГОЛЯМ ПУЯК. ГОЛЯМ ЧОРБАР.

633

Анонимен

преди 3 години

До !!!НЕ! Слави не е за политик. Много е глупав.

632

Анонимен

преди 3 години

Радефф - наглец и половина. Той ще ми пита за насилие. Ами кой го подклажда бе вече толкова време кой подкокоросва хората? Ужасен е обаче като го гледам не му пука. То кога ли му е пукало. Беше нагъл дори когато баща му бог да го прости блъсна човек а той най - нагло заяви че не било наша работа. Наглото си е нагло. Ние сме си виновни че си го натресохме на главата.

631

Emigrant

преди 3 години

Току що изгледах за първи път и то до половината срещата на ДАНС и МВР с ФИГУРАНТА?!Не знам как да го определя този?! И,диот ли е,им,бе,цил ли е,гьо,нсурат ли ец,арвул ли е?!Нямам думи!!Немея!!Това е да бутнеш баба си по стълбите,да я пребиеш от всякъде и да я викнеш да ти даде отчет що е паднала,как е паднала и защо е викала и безпокоила комшиите,които са се оплакали от нея?!Пак ви казвам,тоя е върхът на наглостта и перверзията!Заслужава един по тиквата с полицейска палка!Импийчмънт наглецо!!

630

Анонимен

преди 3 години

Ако полицията реагира - защо биете хората, ако не реагира - защо не реагирате, като ви хвърлят бомбички?!? ЕЕЕЕЕЕееееее горките полицаи, между чyка и наковалнята!!! Много адекватно си действаше полицията!

629

!!!

преди 3 години

Слави - президент!

628

хи хи

преди 3 години

До КарачанаковИ аз мисля да бия шута на жената и децата, да гепя някоя едробарелна лелка и да посещавам криминално пострадали герои да ги надъхвам. Скучен ми е животът нещо...

627

Карачанаков

преди 3 години

Другарю Радев прочетох че сте посетили в болница един от пострадалите от полицията на Хунтата безделник .БРАВО! Да обаче в интензивните отделения на болниците има 61 болни от ковид голяма част от тях Ваши избиратели и пак ,,по вина,, на Хунтата е тя според Вас за всичко е виновна КОГА ЩЕ ПОСЕТИТЕ някой от тях?

626

1

преди 3 години

От предаденото става ясно, че руския Фигурант си е пял неговата песен да атакува службите, а те са му отговаряли по същество.Трагична картинка.

625

Анонимен

преди 3 години

президентът разединява, а не обединява, нарушава конституцията, прави тези неща в съучастие с Черепа и други от криминалния контингент. Догодина, като му изтече мандата е пътник за ареста и затвора. Дотогава на съвестта му ще тежат всички вреди от протеста, ако има съвест, дето се съмнявам.

624

Анонимен

преди 3 години

Ивайло Иванов пита Фигуранта, защо изпрати криминалния контингент срещу Полицията, а той се направи на пациент с увреждания !

623

Пита

преди 3 години

Кой ми ср. в гащите

622

ops..**

преди 3 години

протестиращи със криминално минало?....палят слама?....президента пита полицията?

621

Фигуранта

преди 3 години

Събрах ва да питам кво стана след кат са из,*** на центъра на София?!Почистихте ли ми л,ай,ната или ще трябват още камиони?Пунеже съм *** и нагъл отправям забилежки към почистващия персонал,че някои от мойте момчета,татуираните де,са били притеснявани и не им е била оказана съответната помощ от държавните органи,да им улесняват работата в доразмазването на екс,кр,ементите ми!!Нищо не казвам и пак повтарям високо ясно и на ум,че мутрите са отсреща,а тук сме само пилоти на Грипен и Пантери!

620

Анонимен

преди 3 години

До бай СтавриХахах - викаш, не е като сега. Закриваме Комисията по хазарта, унищожаваме цялата документация, няколко бивши министри починаха, няколко шефа на НАП и те ...

619

Анонимен

преди 3 години

До ГЕШЕВТи недей, да не призовава, че не се знае колко ще откликнат. Като гледам в моемтна ... бая има, дето са набрали на сегашната власт, включително и множество членове на ГЕРБ.

618

ГЕШЕВ

преди 3 години

Р.Р. разпитва подробно.за да си изгради ЗАЩИТНАТА тактика. За призиви за БУНТ и за ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАД ще го обвиня в ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ и ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ( имам данни в СРС-та ) .........Ще му искам ...ДВЕ ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ !!!!!! той го знае. затова е тази ДИВА ЯРОСТ с-у мен. ............Ще искам и 10 год. в СЛИВЕНСКИЯТ ЗАТВОР за ДЕСИ....за похарчени парите от подкупа за " ГРИПЕН " -без въоръщение ....за фусти и КЮЛОТИ от бутиците на ПАРИЖ !!! ........НЯМА ПРОШКА !!!

617

бай Ставри

преди 3 години

Браво на днешната полиция. Защитиха държавността. За разлика от комунистическата полиция и ДС през 1990 година, когато сами си запалиха партийния дом за да унищожат досиетата и да разгонят Града на истината. Оставка на Резидент@- комунист и разпускане и забраняване на ретроградната комунистическа партия.