64

sofeto

преди 3 години

Психично болен мазохист на свободна практика!

63

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството че този нарочно се е набутал на първа линия, за да може да се прави на жертва. Това сега е много модерно.

62

Анонимен

преди 3 години

Да не е бил дрогиран, та нямал представа?!

61

Анонимен

преди 3 години

Над 100 арестувани, значи ще има изплащане на обезщетения на над 100 човека. Лошото е, че ще ги платим ние, а не мутрите заради които се сличи това.

60

1212

преди 3 години

Категорично съм против насилието упражнено върху журналисти, полицаи, мирни граждани и когото и да било, но.... Бащата на въпросното лице от репортажа е един от най-големите престъпници в здравеопазването. Нещо повече, той беше секретар в МЗ в правителството на същи Бойко Борисов, срещу когото сега син и баща Кенарови протестират. Като секретар си прокара наредба, чрез която лично се облагодетелства. Изводи си направете сами.

59

Много смешно

преди 3 години

Ей псевдо жирналисчета май бъркате свободата с свободния и забравяте че освен права имате и задължения. И не си измисляйте новини

58

Анонимен

преди 3 години

Кво праиш между шамарите!Ще си носиш последствията!

57

Анонимен

преди 3 години

Утепайте някой журналист ,че да се вразумят!Платена пас..мина!!

56

Бай Ганьо

преди 3 години

Из самоучителя за протести:Стъпка 1: Правиш блогСтъпка 2: Взимаш журналистическа карта заради негоСтъпка 3: Протестираш и се навираш в боя. Бият те.Стъпка 4: Крещиш, че можеш да се легитимираш като журналист. Обикаляш медиите с пропагандата как бият журналисти.

55

Анонимен

преди 3 години

"Полицаите сам там за да изпълняват служебните си задължения, а не да търпят гаври , ругатни и унижение от група безделници."Аз от полицаите по-големи безделници не съм видял. Те какво изработиха за държавата като седяха пред парламента? Поне да ги бяха накарали да разчистят площада, че тогава да им дадат надника дето биха хората.

54

Анонимен

преди 3 години

БожковТВ,Информиран.нет на Бабикян.....са вредни за България!!!Закривай!

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Що, ти да не живееш в Африка на топло та зимата да ти е лека?

52

Мислещ

преди 3 години

Тоя си няма понятие от истински бой и репресии. Полицаите сам там за да изпълняват служебните си задължения, а не да търпят гаври , ругатни и унижение от група безделници. Протестиращите са с най-много права и защити- да ругаят, да трошат и унищожават и да си измислят , че били репресирани. Пълен цинизъм и цирк !!! Ако на някой не му харесва управлението да ходи да гласува .А полицията заслужава аплодисменти за търпението !

51

Анонимен

преди 3 години

Хвърлянето на бомби не било целенасочено. Хвърляли ги по хавата си. Полицаите от глупост взели че се наврели там.

50

Анонимен

преди 3 години

Какъв журналист е този? Не е работил за нито една медия. Има две сбирки със стихотворения и толкова. Защо се възползва от някаква журналистическа карта, за да прави пропаганда?

49

полицията днес

преди 3 години

Превръщат арестантите и криминално проявените в техен контингент с о.разработка.Поголовно се предлага сътрудничество срещу предсрочно освобождаване . Бизнес!

48

Анонимен

преди 3 години

Полицията на демократично избраните диктатури така бие. Вижте Лукашенко какво прави. Борисов да взема и той автомата и да излиза на контрапротест. Може и танковете да викне да газят хора. Така ще достави малко радост на гербаджийските си ***.

47

другарството

преди 3 години

Служеше за средство на МВР за издирване на виновник! Затова много се държеше.Не всеке 4 души приятели се внедряваше доносчик или на всеки 2 приятелски семействаУченическите и вузовските комитети съдействаха на учителите с доносничествоТам където теорията не достигаше - идваше на помощ практиката!

46

Кенаров Блогаджията

преди 3 години

Абе, само аз ли проверих какъв журналист е тоя? Някакъв блогаджия, държащ блог, нямащ нищо общо с актуалните събития/новини. Отишъл да протестира и като почнат да бият "Журналист съм не *** бийте". Аман от циркаджии, изнкарващи се жертви.

45

още от деца

преди 3 години

До Айде биМилицията ни биеше предварително невинни пред майките ни за назидание! Факт!!