150

гост

преди 3 години

Абе ментета от ВМРО, не виждате ли вашия принос към затъването и загубата на легитимност на всичкото държавно управление. Парцали! Грешка е да ви се иска оставката. Вместо това просто трябва да ви изгонят, защото само от това разбирате - "На *** човек какво се набива?"

149

Анонимен

преди 3 години

Никой не ви иска фалшивата конституция, написана от мафията и ДПС. Никой не иска да сяда на кръгла маса с това корумпирано правителство. То трябва да си ходи час по-скоро. Това не го ли разбрахте?

148

Един от Северозапада

преди 3 години

Г-н депутат, а това ваше изказване съгласувахте ли го с Баце? Или пак ще клекнете, след "разговор" с него и "Условия, на които няма да откажете"?

147

Kiorsufra

преди 3 години

Kak 6te prodaljite...OSTAVKA I SATVOR.

146

Пижо

преди 3 години

В толкова "добър тон" мина, че колкото и да й се щеше на Европа да се прави на сляпа, вече не може. Съвета на ЕВропа излезна със специална декларация. А днес пристигна новината от Брюксел, че и председателят на Европейския парламент - Давид Сасоли, заедно със Сергей Станишев са категорични, правото на свободен протест трябва да бъде уважавано, а полицейското насилие е неприемливо"

145

Анонимен

преди 3 години

Ултрасите с бомбичките са пропуснати съзнателно от КПП на полицията на площада, на полицаите им е заповядано 1 час нищо да не правят, за да изкарат протестиращите виновни. Бойко се е скрил като мишка зад две лели Караянчева и Дариткова. Бойко раздава на воля концесии. Когато управляващите почнат да се държат като държавни мъже тогава може да се говори, ама на тях нещо не им изнася. Единствения адекватен е Президента.

144

Анонимен

преди 3 години

Политиците трябва да бъдат научени, че техния работодател е обществото. И трябва да помнят винаги, че работят за обществото, а не за собствената далавера. Това става само, като народа с такива протести им показва, че са се отклонили от правия път. Ако във Франция имаха нашите политици, отдавна да са ги издавили като мишки в Сена, което е много възпитателно за тези, които ще са в политиката след тях.

143

Реалността

преди 3 години

Е че сме една нищожна, незначителна, объркана и ниско образована нация. Всеки срещу всеки и така към дъното. Сега е момента да обесим 240 престъпника и да покажем че е останало нещо живо от един отдавна забравен но славен народ.

142

Анонимен

преди 3 години

Да бе, трябваше протестиращи и мутри да седнат на кафе с бонбони и да си разменят комплименти, за да пазят добрия тон.

141

Анонимен

преди 3 години

Пеевски е изчезнал. Има подозрения че Каракачанов го е глътнал.

140

Анонимен

преди 3 години

Управляващите са престъпници. С престъпници не се преговаря, тях ги разследват и съдят. Оставки и съд, а след това може да има и избори и кръгли маси и разделяне по политически убеждения. Но дотогава, всички заедно на площада до оставката.

139

ТРЯБВА

преди 3 години

На ВМРО са дадени Минералните Извори в Банско , село Баня и Огняново - концесията е за 35 години .

138

Анонимен

преди 3 години

Вазелин Магарешки е лоен ***, но вече и той като Доганчо си има частна плажна ивица за Бентлито!!!

137

зяпач

преди 3 години

Тази партия отдавна е изхабена.със техните умопомрачителни искания ще върнат държавата със 100 години назаде.

136

Бай Коко

преди 3 години

В следващия парламент да няма хора над 50г

135

МИЛЕН

преди 3 години

ВМРО МАФИЯ

134

националист

преди 3 години

ЗА КАКЪВ ТОН ГОВОРИТЕ БЕ,НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ВАС !!!

133

МИЛЕН

преди 3 години

ОСТАВКАА МУТРИ КРАДЦИ

132

Анонимен

преди 3 години

Скрийте се нещастници. Страхливецът - *** Джамбази да даде обяснение защо лобира за казарма, след като самия той толкова се е старал да се размине с нея. ЖАЛКИ

131

Анонимен

преди 3 години

ТАЯ ПАРТИЙКА Е 1 ФАйтон хора с под 1% подкрепа, ще ми определя съдбините на родината - фарс!