7

Анонимен

преди 3 години

Кой се съгласява да работи такава работа - да преопакова отровни химикали ?И злато да ми дават, не отивам.

6

анонимен

преди 3 години

Тези препарати са били задължение на ликвидационните комисии по Филип Димитрово време през далечните 1993-4 години! В бързането да ликвидират земеделието и животновъдството в България са "пропуснали" тези препарати! Там е умрялото куче дето смърди! И безхаберието на поредица управници оттогава! Добре е, че нещо се прави, макар и късно!

5

Анонимен

преди 3 години

Отровни пестициди от времето на соца.А по теория това е най-човеколюбивия строй.Изоставени, защото така е по-лесно.Такива са сигурно и загробените химикали в силажните ями на бившите ТКЗС-та, които напоследък се откриват.Не работят контролните институции нито сега, нито преди `89 г.

4

Скептик

преди 3 години

И по-долното при условие, че има похарчени стотици милиони за псевдо дейност.Това беззаконие на министерствата си е за затвор на всички отговарящи за приемането на нормативната база и бездействие по практическото организиране на съответните структури.Къде е картата с приемните пунктове в различните градове?

3

Скептик

преди 3 години

Време е Прокуратурата да запита Министерството на Околната среда и водите и Министерството на Регионалното развитие защо вече 10 години търпят не-работещ закон за управление на отпадъците? Как министерството е организирало събирането, предаването и унищожаването или преработката на опаковките и самите остатъци от опасни за природата и здравето вещества. Къде е националната система от пунктове за предаване? Защо няма такива пунктове във всеки град? Защо Държаната е абдикирала от функциите си?

2

1

преди 3 години

а в другите села

1

Анонимен

преди 3 години

В коя река?