36

Георги Г.

преди 3 години

До 1Вие дъртите кратуни сънуващи Русия, едни от страх, другите от носталгия. Не схващате, че причината спадът да е нисък е заради нас, които се трудим (ама според вас тва работата зад компютър, не е работа и не разбирате що ни плащат) в една сфера която Гешев, Тиквун и Шиши не могат да пипнат и понеже не ни е страх че ще ни вземат хляба протестираме.

35

2020

преди 3 години

Данните не са верни.Явно който е писал не разбира от икономика. Моля да си провери цифрите

34

Анонимен

преди 3 години

Коронапротестращите са виновни!Не работят!

33

хаха

преди 3 години

Моля? Как криза бе, преди 3 дни шкафа каза че икономиката в света била спряла, само при нас се развивала и всичко било много добре. Как така криза???? Я го намерете и го питайте пак.

32

До31

преди 3 години

Как да не пишат,я виж партенките от ПИК как обработват общественото мнение!

31

Анонимен

преди 3 години

да се радваме, че спадът е само толкова при такива крадци в управлението. Не пишете нищо за акцията на държавната бухалки в Хиполенд от рано тази сутрин и за съсипването на още един бизнес?

30

Анонимен

преди 3 години

Израел дава близо 1 милиард всяка година на малки фирми... Особено в иновативния сектор.Така се гради икономика и силен бизнес и същевременно се стимулират младите да работят. Аз ги разбирам, че тук само пият. Какво да правят? Нямат работа... Ако създадат бизнес той крета година две и умира, защото няма пазар... Всичко става един кръг.

29

Анонимен

преди 3 години

Ако държавата продължава да спи с финансирането на млади компании или такива произвеждащи неща.... Няма да излезем от калта никога. Има толкова иновативни млади фирми и просто боксуват, защото нямат начален капитал. Една фирма може да върне на България парите за година или месеци. В Европа има големи играчи търсещи евтини стоки, но тук просто не може да тръгнеш.

28

Долу герб

преди 3 години

Сега не мога да разбера как в скапания ЕС днес стана ясно, че Франция дава 1.5 млрд евро на пежо ситроен да строят завод за батерии с тотал за 5 млрд евро! Явно недопустимата държавна помощ е само за *** от България и герб. 30 г не спасихме нито едно държавно и не създадохме ново. Е за това на Запад ще бягат всички образовани, защото там вечно държавата бута технологиите напред. А тук още спорим това на улицата асфалт ли е и по кое БДС е?

27

Анонимен

преди 3 години

Хазната е празна.Горанов затова избяга.Тулупа тегли заем след заем за да си купува комфорт.Чака ви тежка зима.

26

Анонимен

преди 3 години

Стабилната икономика с -8Смятайте другите как са :D

25

Анонимен

преди 3 години

Просто тоя спад няма как да е верен,защото тук имаме съчетание на Covid-19 криза и крадливо-корумпирани управление,спадът на БВП ще е най малко двуцифрен!

24

Анонимен

преди 3 години

Нощните ни шкафчета са пълни като трезори на швейцарски банки, де я виждате тая криза.

23

Ммм

преди 3 години

При Петьо Еврото и жена му няма криза.

22

1

преди 3 години

Като докарате руските подгъзурници на власт пак ще се повтори историята от 1996-97 г.А сегашната криза, ще ви се струва като финансов рай.Лошото е,че тогава русия беше в насипно състояние,лесно се откачихме но днес е с познатия си вълчи апетит за поробване на други държави.И стъпи ли руския ботуш у нас,сбогом свобода,сбогом Европа,сбогом на съвсем приличния ни стандарт в момента.Вие протестиращите сте лузъри и за съжаление ще съсипете живота на кадърните и трудолюбивите българи

21

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Добрите ресторанти и хотели са пълни.Въпреки старата и новата госпожа министър на Туризма !

20

Анонимен

преди 3 години

Така е, страх ни е да идем на бpъснар и до фитнеса също и до платена обществена тоалетна. . Съсипа ни икономиката тоя вирус, въпреки мъдрото управление и е време за нови кредити и дългове и преструктуриране на бюджета .

19

Чиновник

преди 3 години

До ЕлемагНомера с "прилапването" на бизнеси отдавна не се прилага в цивилизованата, част на страната.

18

Елемаг

преди 3 години

16 значи като не крада и не съсипвам,съм неудачник?Какво става с тия хора в тоя сайт бре.

17

Анонимен

преди 3 години

Да изтеглим още 16 милиарда заеми и да се увеличат заплатите полицаите и администрацията. Може и пенсиите да се вдигнат с по два-три лева.