9

Косова

преди 3 години

Макета идим.

8

Анонимен

преди 3 години

На косоварите мястото е в Албания а косово е изконна сръбска земя.

7

Анонимен

преди 3 години

Сърбия е нищожна като територия държава след османско териториите им беха петно на картата след войните промиха македонските мозъци найстина по долна категория българи ,но все пак българи.И така цяла Македония, западните покрайнини ,Беломорска Тракия,и целия черноморски излаз на Румъния Северна Добруджа са изконна българска земя освен това би трябвало да има е и територии в Бесарабия и вложка България днешен Татарстан а всички българи да се покръстят.

6

Сърбив Косово нема

преди 3 години

До Белград всичко е България.Четете историята и разглеждайте демографски карти.

5

интерес

преди 3 години

косово е сърбия, а не България. Шиптърите мусулмани са част от репресивния апарат на турската империя, заедно с индийците, помаците, бошнаците, черкезите, татарите , къзълбашите и другите убийци на православни християни. Всички тези злодеи нямат място в европа, те са проказа, която разяжда белите християни и трябва да бъде изчистена и пренесена отвъд морета, океани и пустини. Вчера улиците бяха пълни с ромски тълпи, а днес са намалели десетократно. Те са отвратителни расисти, по-зли от турците.

4

Анонимен

преди 3 години

На дипломатически език реален напредък значи, че е постигнато едно голямо нищо.

3

Анонимен

преди 3 години

До 2Боли го Тръмпата...

2

Анонимен

преди 3 години

Половината Сърбия е изконна българска земя от време оно!!!Тръмп докато си оправя перуката сабхлам нека прочете и малко история славянобългарска този несретник самовлюбен трябва да бачка за българските интереси и по бърже да сглобяват самолетите.

1

Анонимен

преди 3 години

И за ко ходихти, да са месити де ни вий работа?