115

Анонимен

преди 3 години

До От Германия 119Абе допуска се. Но никой няма да търпи палатни, замеряне с камъни, *** коктейли и близо 2 месеца простотии и золуми каквито червените направиха вСофия!

114

От Германия

преди 3 години

При нас в Германия неразрешен протест не се допуска. Неразрешен ли е от общината - бой, водни оръдия, гранати със сълзотворен газ, арести и глоби. Демокрация значи права но и отговорности. А в България всеки си мисли че може да нарушава закона защото бил по-специален. Не демокрация а беззаконие.

113

Анонимен

преди 3 години

Молби, къндарми, психолози, политолози .... демократични глезотииЕдин хубав старовремешен лобут и виж как всички влизат в правия път.

112

Светозар

преди 3 години

Абе, вие не разбрахте ли, че пучът на Черепа, " Да, България " и Радев няма да стане ? Бунтовниците сами се прецакахте, като отказахте Велико Народно Събрание и нова Конституция. По този начин показахте, че искате само - Стани да Седна.

111

Анонимен

преди 3 години

Диана, тези бяха не само от БСП. Бяха хората на проДай БългарияИ аз видях как крещяха. Те знаят само да крещят и не задават въпроси. Това са хора крайно невъзпитани-смятай ако се докопат до власт. На стадиото ще има всеки ден обес-ени хора. Те ще върнат народният съд и см.ърт.ното наказание.Тези не ги слуша главата. Ама др.огата не прощава на никой.

110

аз

преди 3 години

откакто БКП се присъединиха към протеста и дойдоха платените агитки на Герб в него, нормалните хора се отдръпнаха. Първите дни протеста бе най-истински и с най-много хора нормални и недоволни. Сега останаха ***, платени писачи и хвърлячи (каквито са били винаги политическите пионки на всяка власт).

109

Диана

преди 3 години

Грозни са проявите на БСП в днешните протести! Гледах едно интервю на Марешки пред Нова ТВ. Интервчто се извършваше на открито, където Марешки го бяха нападнали БСП протестанти и непрекъснато се намесваха в интервюто без никой да ги пита! Група полудели хора, без разум, без мисъл, без нищо - знаещи само едно "оставка" и да папагалстват, опонирайки всяка негова дума. Така крещяха, че не се чуваха отговорите на Марешки...Беше ужасно отвратително! БСП трябва да си ходи - вън от политиката!

108

Анонимен

преди 3 години

Не се радвайте многоХаджи-гейчо снощи каза, че тази вечер ще се строят новите катуничакал пратката от Дубай и Сърбияснощи от трибуната го каза преди да приключат с анатемосването и се провикнаНас не ни е страааааааах. Мили Боже-майка ми е психолог и не дава да ги гледам. Диагнозите им са опасни и за зрителите.

107

иво

преди 3 години

На 2.09 беше най-големият протест в Европа от началото на годината.Над 100 000 смели българи поискаха съд и затвор за банкянката к........ва Бойко Методиев Борисов.Чест и почитания за хилядите борци за справедливост.Протеста продължава с пълна сила.Трябва да се подготвят още нови затвори.Има доста гербаджийско-комунистически индивиди чието място е резервирано при бай Ставри.

106

Анонимен

преди 3 години

Сега ,като ни разтуриха катуна се притеснявам, че чичо Васко ще спре са ни плаща. А така хубаво си беше .Ядене и пиене на корем и вечерта надник. От време на време и си пое ба ва хме по някоя протестърка. Е вярно ,подмита само с мокра кърпа но пак добре. Само дето ми щипеше малко от спирта.

105

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха, хайде сега троловете да се преброят...

104

До Мехуро

преди 3 години

НИЩО ПО-ДЕМОКРАТИЧНО ОТ ПРОТЕСТА! Демокрация идва от "Демос" - НАРОД!!#######Проблема е ,че 1000,2000 човека не са народа. От ,които половината не знаят ,какво искат.

103

история

преди 3 години

Светлана се казва дъщерята на Сталин. След като той нарича дъщеря си така много закоравели комунисти наричат дъщерите си също Светлана.Визирам Светлана Иванова която е била открита мъртва на 2 Юли 2020.Така действат мутрите за да няма свидетели.Радев е знаел че вече няма следи и затова си мисли че гърба му е чист.Може би и той ще свърши така.Нека си спомним Павлов от Мултигруп.

102

Така е

преди 3 години

До АнонименНе е важно колко гласуват,а кой брои гласовете.Подсигурили сме се.А нещата са прости-никакви списъци,а регистрация лично преди избори.Нищо не струва.

101

Анонимен

преди 3 години

Жената, снимала прословутото нощно шкафче на премиера Бойко Борисов, натъпкано с милиони евро и злато, е открита мъртва в гръцкия курорт Санторини.Жената се казва Светлана Иванова, тя е от Пловдив и е е открита със счупен врат на 2 юли 2020 година в един от най-скъпите и посещавани гръцки курорти.

100

Анонимен

преди 3 години

Какъв Чърчил,каква демокрация,аланкоолу.Да не забравяме кой прави"избори" у нас-Бай ***.Нищо не се е променило от времето на Алеко.Все едно е писал за днешните времена.

99

Мехуро

преди 3 години

Анонимен 122 - демокрацията е най-доброто нещо. Да. И има два инструмента, неразделни от нея. Едното е избори. Трябва да са честни. Никъде не се казва, че трябва да са на 4 години. Ако трябва - на две. Или за по-лесно боеко да напише че това НС да управлява още 20г ? И втория неразривен инструмент на демокрацията - протестите. Това е отговора, когато делегираните представители се самозабравят и НАРОДА поиска да бъде чут. НЯМА НИЩО ПО-ДЕМОКРАТИЧНО ОТ ПРОТЕСТА! Демокрация идва от "Демос" - НАРОД!!

98

Анонимен

преди 3 години

Не може един полуграмотен адвокат,един придворен склуптор и някакъв, който дори не е българин за казват кой да кара влака. Навремето Чърчил е казал, че демокрацията не е идеалното нещо ,но няма по добро измислено. За това на всеки 4 години хората си казват волята. И мнозинството управлява. Който е мераклия за власт ,да се яви на избори и да ги спечели.

97

Пуш Кин

преди 3 години

Както са казали някои по- умни хора,безполезно е да спориш с ***.Чао до не скиф.

96

Анонимен

преди 3 години

До 110 Ди ДениПовечето, които избрахме Радев сега съжаляваме за грешката. Но как да знаем... Преди го мислех за предател, изменник, но днес ясно се вижда че е болен егоцентрик и патологичен маниак на тема съревнование!