73

Анонимен

преди 3 години

Бокаса не беше ли обещал да подаде оставка ако се съберат 120 подписа? Защо ми се струва, че лекарско-ченгесарската мафия ще го приключи и ще поемат контрола.

72

Паметлив

преди 3 години

Когато преди 11 години написах в социалните мрежи, че "ГЕРБ е гроб" за България получих хиляди проклятия. Сега всички искат ББ-Т да се маха. Не, няма да се махне. Ще седи до края, до дупка. Като кмет му пречеха Станишев и Доган, чувахме го във всека негова ТВ и радиоизява. Сега пречи той. Но да седи, за да рабере простия народец какво си е докарал. Отделно, че изборите бяха фалшифицирани най-брутално- подмениха чувалите на цели секции. Така е защото когато си т ъ п това е за дълго и ще патиш.

71

Феминистът

преди 3 години

Оценка за Радев - "... и с това говорене, което не отива на нито един политик".Махленските, просташки и цинични изказвания (пък и засега предимно в непубличното пространство) на Министър председателя, които разкриват реално неговото отношение към непокорни на него политици и депутати, отиват много, ама отиват много за Министър председател!

70

1

преди 3 години

Радев искал да ни раздели,а тиквата,искал да ни обедени,покрай ,неговите чекмеджета и кюлчета.

69

Анонимен

преди 3 години

Най-добре е Радев да се мята на самолета и да ви пусне няколко бомби на *** тикви.

68

Анонимен

преди 3 години

Тази още няма жилище на половин цена! За това така кърти! Дамата е малко кръгла и ако вземе малко да отслабне 25-35кг. може и да получи къща в Барцелона, но трябва да побърза, защото ЕГН-то започва да и личи!Мутри, в това число и БСП вън!За чиста България!Може би нетрябва да избираме българин - имаше един холандец, ама му забравих името!

67

Дядо Петър

преди 3 години

Абе, маце!Вашата разбойническа банда да не би да ги е обединила?С 25% от 50% гласували?Не ви ли писна да лижете г---за на вашия вожд, хлъзгавото мекотело, правещо се на КАПО ДИ ТУТИ КАПИ?На нас вече ни се придрайфва само като го видим и чуем, защото.

66

Анонимен

преди 3 години

Разделяй и владей! Русия това прави на Балканите от столетие. Днес наблюдаваме поредния епизод.

65

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта да отлита в Сибир.

64

Анонимен

преди 3 години

До 84 АнонименТи от умните ли си ?

63

Анонимен

преди 3 години

Радев незабавно да въведе военно положение и да блокира всички граници и изходи. Светкавичен арест на управляващи и парламент и всички участвали в ограбването на държавата, осъждане чрез военен съд при който присъдата е ясна за тероризъм срещу народа и България.

62

Анонимен

преди 3 години

*** управляващи, *** протестиращи , но упорити и едните и другите. Това е държавата Тъпонария на тъпанарите. Простотия и неграмотност в управлението от 09.09.1944г

61

Анонимен

преди 3 години

Може ли цяла тиква да се навре в миша дупка? Нали виждате, че може!

60

Анонимен

преди 3 години

Къде е Бойко?

59

Анонимен

преди 3 години

Е па не всички са толкоз изпаднали некадърници като тая, та да се кланят на мафиоти и мутри...

58

ДДРОнег

преди 3 години

В случая не Радев, а герП разделя хората - на гербаджии, на които всичко име позволено и на плебса,който трябва да си наляга парацалите, да плаща данъци и да бъде покорен на вожда-Слънце, който да харчи свободно и неотговорно НАРОДНИТЕ ПАРИ, все едно са си негови !!!

57

И тая тъповата

преди 3 години

Как ги разделя Радев, точно обратното ,той ги обединява против вас.От вчера рейтинга вие е вече 18%,от 20 и няколко падна.Разединителя- е лойко, обърна полицията срещу народа си, и те са простовати като него и го слушат, нямат и капка достойнство, да кажат, няма да бием народа си.Браво ,ще останете като най- позорното правителство в историята.

56

Mda

преди 3 години

Само така, метежниците на Радев и Да, България сами се застреляха. Оставка на КУКУВО лято !!!

55

Ямболски цървул

преди 3 години

Тези отдавна задминаха Костовистите по наглост!

54

Анонимен

преди 3 години

Герберите имат 2 мантри1 Радев разединява народа 2 Протестиращите са *** С това ни облъчват постоянно при всеки удобен случай. Сменете си пиара ,че за нищо не става