83

Баи

преди 3 години

Тя умно момиче от кьрджали

82

омонимен

преди 3 години

Докато уредят всичко в държавата ще й порасне и косата на госпожата. Мъка!

81

Щирлиц

преди 3 години

Една гразна калинка на снимката,ето това е грозно.

80

Баи

преди 3 години

И ас бях почитател на премиера борисов но тои ме измамиОбеща минат ли -100 заразените дневно затваряме пак , а вместо това се покри и води от някаде онлаин заседания да не го гепи : короната

79

Ха-ха-ха

преди 3 години

"Сата НАТОБях му почитател, но той ме измами."И как те измами бре?Да не си ял бой на протестна?

78

Хм !?

преди 3 години

Пак има група от 2-3 пишещи тук, които все пишат глупости за Радев, а в същото време зам.предс. на ЕК официално обяви, че българското правителство създава и разпространява фалшиви новини. Ако тези по-прости хорица не знаят - началник на правителството е Бойко Борисов, а не Радев. Ето защо всичко писано от тях за Радев, всъщност се отнася за Борисов.

77

Знае се!

преди 3 години

Опорочаването беше режисирано и изпълнено от хората на ГЕРБ под патронажа на Бойко Борисов с ползване богатия опит в ограбване на магазини, кражби на коли в Чехия, източване на гориво от Лукойл и пр. от времето на СИК!

76

ставри

преди 3 години

Стига са ни занимавали с този Радев. Да го арестуват, да го бутнат в дрънголника и мутрите една по една след него. Аман от глупости!Като не може да си върши работата защо се заяжда с правителството *** му с ***!

75

Losho ide za tikvoch

преди 3 години

До Случаен минувачKrasiva ?? Ti mai si izvratiagaAko tozi p arcal e krasiva To ticvocha e Alen Delon napravo

74

Шопо

преди 3 години

Разправят,че тая е щракнала чекмедженцето на Другаря Борисов,! Ама си забравила долното бельо...

73

Случаен минувач

преди 3 години

Явно добре се е хаквала, за да стигне до председател на парламента. Тя и сега е красива жена, нищо, че е поостаряла малко.

72

П.К.П.

преди 3 години

Биха казали някой невъзпитани серсеми...

71

По-грозно от снощи?

преди 3 години

Това са триото отвътре. Ако се видят, само ще си посегнат.

70

Някой си

преди 3 години

***.С нула достойнство

69

Сата НАТО

преди 3 години

Бях му почитател, но той ме измами.

68

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО Много си *** горкия. Чудя се как не си почитател на Бойко!

67

Сата НАТО

преди 3 години

Караянчева си е много по-нормална, за разлика от всички които я плюят тука-------- Караянчева е идьотка. Точно толкова, колкото всеки един отделно взет гербаджия. ГЕРБ е партия от идьоти, йесмени, блюдолизци, злобари, тьпи путкй и всякакъв друг гнил човешки матрял. Това е доказан медицински факт. Единствено Бокаса беше наполовина нормален, затова и им беше цар.

66

Анонимен

преди 3 години

Гербери спрете да я плюете жената, нямате ли срама ? Всички знаят, че Боко сам си е направил оня запис и го е пуснал за да натопи Председателя на НС и да го унизи и тъй да я прави на жертва с която да отклонява вниманието от себи си.

65

Сата НАТО

преди 3 години

Как може в нормална държава от Първия свят, от Златния милиард, държава с 1300 години история, някакви павета да са историческа ценност? Това е унижение на достойнството на всеки нормален човек. Трябва да съм индианец от амазонската джунгла, за да припадам по някакви павета. Като са толкова ценни, защо не почнете да ги произвеждате и да павирате цялата държава в жълто?

64

Анонимен

преди 3 години

Всички на протеста са като вас, обиждат, сипят епитети и квалификации. Затова и нормални на протеста не останаха. Караянчева си е много по-нормална, за разлика от всички които я плюят тука.