422

Анонимен

преди 3 години

Мнозинството от хората не биха излезли на протест, заради опасност да навредят другиму като го заразят. ------ И сички почитатели на Бокаса ли сте толкова заразни?

421

Анонимен

преди 3 години

пипнаха съветника му с доказателства за държавна измяна------Кога е станало това, нещо съм пропуснал? Доколкото си спомням, оказа се, че го обвиняват в изнасяне на документи, които са общодостъпни за всеки жител на Планетата. Понеже са просто протоколи от заседания на Парламента.

420

БКП

преди 3 години

Като удавик за сламка!

419

пияница мистик

преди 3 години

Какво става ве, клошари лузъри? Въстанието-преврат май ви се оказа ялово и тук дето се плюнчехте, как 2-ри щяла да бъде последната дата от управлението на Борисов се оказа нефелна като вас самите....ХАхахаххахахаха. Добре че дойдоха ромите, та да почистят боклуцитe, дето боклуцитe като вас оставиха. Алкохолизирани наркомани, маргинали, дето защитават интересите срещу някакви мизерни 50 лева на мафиоти като Черепа, Маджо, Мустака, Пеевски и всички останали олигарси.

418

Анонимен

преди 3 години

калко си кух бе калеко, кат банкинска куха тиква дрънкаш,ми борисов досега да е станал протестър ако е било лесно, ама да си мутра май е най-лесно, я го питай.

417

Калеко Алеко

преди 3 години

Най-лесно е да си организатор на протест, не носиш никаква отговорност, нарушаваш всякакви закони под предлог, че протестираш, можеш да говориш каквото си искаш и да обвиняваш кокогото си искаш в каквото си искаш ... и накрая да получиш и пари, я от Черепа, я от руското посолство, я от някоя неправителствена организация с идеална цел, чиито бюджет се пълни от някоя офшорка на Вирджините ... !!!

416

Анонимен

преди 3 години

Брюксел и въобще евроатлант. ценности държат Джипин.Било,да купиоще самолети,да спре турски поток,да не прави атомн. централи,да внасяхран.боклyци,както и пластмасовите.Т.е.,послушния еднокнижник е многоудобен.Със свещ да го бяха търсилинямаше да го намерят.Такива бяхаКостов и Кунева.

415

Електра

преди 3 години

Ще ходят ще се друсат и пият бира, ще попърдят, и ще си ходят като пребити ***. народа на червените БСПдирасти приватизатори и на тъмно сините фашисти реститути власт повече няма да даде. В края на краищата, доволни ще са само червените капиталисти и Кауна Радеф, защото в мътни води ще крадат още повече...

414

Анонимен

преди 3 години

До 507Мии то нали пилицая трябвя да е такъв як корав да всява респект га го видят да са олашат шит знаят че бие лошо и ке стреля по всеки и всичко, акк му скиюне ...Иначе ко - Азис ли да е полицаи.

413

Анонимен

преди 3 години

До 511Миии то е мноо тънка игруца тука вииш ли. Правят им сечено, и така ги дескридитират. Аааааа! Еврооа Мевропа, джендъро юендъри, ама са управят.

412

Анонимен

преди 3 години

До: номер 509Добре, ама защо тогава "палаткаджиите" получиха подкрепа именно от Брюксел, а Москва мълчи?Къде ти е логиката???Питам, щото не виждам такава. Тодор Живков също е искал да бъдем със ЕС, и какво от това? Дай да въздишаме "колко хубаво беше при бай Тошо" ли???

411

Анонимен

преди 3 години

Палаткаджиите не искат Брюксел,искат Москва.Добре ама Москва не е в ЕС,ся ко праим? Септемврийска революция ли? А това с миризливите риби говори много.Има хора по морето замесени с пари и средства.не случайни хора,нали така? Кой с каквото може.Нали така?Явно спонсорите по морето пара не жалят за смяната на правителството.Но и те не искат избори.Законни избори.Искат само едно.И то е: Стани та да седна.Ама без да се гласува,иначе на избори знаят че нямат и минимален шанс за победа.

410

Господ гледа от небе

преди 3 години

До НинаЕС вижда всичко! Предателите няма за какво да работят.

409

Анонимен

преди 3 години

Татуирани, брадати, напомпани, с физиономии на месари - това ли е днешната полиция? Не е! Нали виждам физиономиите на тези от антиконфликт, които са на първа линия. Да, повечето са леко тъповати, но нормални. Тези татуираните с боксовете бяха мутри на ипон. Престъпникът Борисов им е раздал полицейски униформи, за да му свършат кървавото дело. Но идва Видовден, има тополи за всички виновни!

408

бум на вирусите!

преди 3 години

Това остана от протеста!

407

ани

преди 3 години

До АнонименТи, умнико не видя ли емблемите на униформите им??

406

Северна Корея

преди 3 години

Червените тролчета как цъкат минуси на поразия.

405

Програмист

преди 3 години

Чао неудачници, свърши се вашето.Най-добре си намерете работа.

404

Анонимен

преди 3 години

Хахахахахахахаха,пуснал бил Делта гард преоблечени като полицаи....хахахаха...Ей такива са ви всичките опорки !Хахахахаха...Смешницииииии !

403

до 492

преди 3 години

Как приключват бе, ***, като и вчера бяхме поне 30 000? Да не си помислихте , че ще ни уплашите с палките си? Кратка ви беше радостта. Затвор за вас, герберски под логи!