828

До Едно и също мелит

преди 3 години

Да защитаваш крадливите герберски престъпници, шайка крадци .............значи си или т.ъп, или ти самия си престъпник и крадец като тях!!!

827

Анонимен

преди 3 години

Оставка на крадливата и лъжлива ГЕРБ-ерска шайка.......................загробиха държавата за поне 100 години напред!!!

826

Анонимен

преди 3 години

Прав е президента Румен Радев.................100 %!!!!

825

Анонимен

преди 3 години

da

824

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са ОПГ. Не подават оставка, за да не бъдат подведени под отговорност за комисионните и кражбите от много обществени поръчки, вследствие на което парите за здраве, образование, пенсии и др. не достигат.

823

Анонимен

преди 3 години

До *** ;Твоят илитерат руска поднетка радев -потника е вече до стената Идва наказателният взвод.Разстрел за руските слуги.Следващата си ти !

822

Очаквам

преди 3 години

правата на Фигурантинът да бъдат спазени.След като му свърши мандата и бъде изправен пред Българския съд за :-злоупотреба с държавно имущество - държавен апартамент подарен на любовницата- държавна измяна в полза на чужда държава

821

Фигурант

преди 3 години

Лъжец Твърди , че полицаите бият невинни хора.Лъже като дърт комунистПровокатор елементаренГовори само лупости.

820

Радев оставка сега

преди 3 години

Радев - оставка НЕЗАБАВНО,ОЩЕ ДНЕС

819

само минавам

преди 3 години

Вдигнатият юмрук на президента е от далечната 1970 година! Venceremos!Ама тоя човек не знае ли че сме в 21 век :)

818

стига вече

преди 3 години

Колко са гласували за него е в минало време. Колко биха гласували за него е това което е важно сега.Прокурора трябва да влиза в ролята си и без тинтири минтири да вкарва този в кауша че вече много му стана.

817

Анализатор

преди 3 години

Интересно. И сега сериозно. Домусчиев е прав. Има харизмата, има ресурса и е доказал че може да управлява успешно. В сравнение с Бойко е великан.

816

Хахаха

преди 3 години

Гонете хората около Божков или Радев. Като със завързани очи сте. Истината е че много по-хитър и влиятелен човек дърпа конците. Някой знае ли кога за последно Домусчиев е споделил че е време той да поеме държавата. И ме иска България да е лампион като Лудогорец. Там се крие ключа от бараката.

815

Анонимен

преди 3 години

Pensionerski sujet za mladi artisti praktikanti na armeiskia bg teater salza i smiah...:-)))Tea drati bg generali sa sasto praktikanti, uchat aktiorsko maistorstvo ot pornoartistki :-))))

814

Пенсионер

преди 3 години

Омръзна ми да го слушам как назидава правителство, парламент, прокурор, а за неговите хора-нищо. Народа трябва това..., гражданите трябва онова...Сякаш сме детска градина да ни казва какво да правим. А за поисканата оставка - ни дума. И не искам някой да ми напомня с колко гласове бил избран. Това беше тогава. Нищо не е направил и дори нищо добро и обнадеждаващо не е казал. Думи, жестове, излъчване - всичко е негативно. Човек да му се отще да живее като го види-бесило и ковчег едновременно.

813

Ганди64

преди 3 години

*** си другарю президент,вместо да излезеш и категорично да порицаеш блокадите на кръстовищата и нападението над полищаите ти се спотайваш като мишка.Бил подкрепял народа,народа не са войничетата от казармата ти и последно никой няма право да говори от името на народа

812

Анонимен

преди 3 години

Утре генерал Радев ще чете избрани текстове от НЕГОВАТА Конституция пред съмишленици в затвора:)))))))))))))

811

Анонимен

преди 3 години

Тролчета на Радев- свърши вашата. Напън, напън и накрая нищо. Ех. :))))))))))))))))))Радев ще си поеме пътя към централния затвор. Само е въпрос на време

810

Нели

преди 3 години

САМО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ,ДРУГОТО Е ПУНТА МАРА,ШАЙКА И СУДЖУЦИ В ТАЯ ДЪРЖАВА!

809

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До АнонименSega e vreme Turcia da wzeme Malko Turnovo...........za tazi rabota se iskat topki.