79

Българин

преди 3 години

Една жена трябва да бъде по-малка от кон беше казал един мъдрец.

78

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Не дай Боже,сляпо да прогледне..........

77

Анонимен

преди 3 години

Не го е срам!Какви са тези буржуазни костюми, бе, другарю РадеФ!Къде е пролитариатската дочена куртка и панталон!Кам може да представяте вашата другарка в тези аристократични одежди, когато народа със съдрани потури и скъсани елеци се бори за комунистическата идея на пролетариата!Позор!!!!!!!

76

виол

преди 3 години

Моден стил ли? Вие се шегувате! Тя не подлежи!

75

Анонимен

преди 3 години

Модна икона, не е ***

74

ББ

преди 3 години

красива жена виждам...една първа снима боко как се е опънал като мъртвец...чекмеджетата му снима ем я храни и облича..та Барселона ...ама явно не е доволна...не стига да си богат убавец...и мъж требе да си...и в леглото и в политиката и в живото...какво падение ченгета гробарски...това е толкова долно и нечовешко...типично за гроб...*** кърджалийски...миризливки...Генерал Радев е моят Президент...Войник на България,Смел,Достоен и Почтен Българин...а плющете минуси...ама надник няма да ви платя

73

Анонимен

преди 3 години

Който си го няма, си го няма.....пълни *** са и двамата.

72

Анонимен

преди 3 години

Едва ли нещо тя сама избира - съветват я какво да облече. Все пак е първа дама. Ако искате да видите истинския и стил слушайте какво говори. Много ще научите какъв човек е всъщност тя.

71

Браво

преди 3 години

Ей това се казва истинска Втора дама !

70

Анонимен

преди 3 години

Ами не, не знае категорично как да се облича. Непрекъснато се появява с голи рамене или без морапогащник, или със сандалки. Абсолпт о неориемливо е това за официалните събития, на които присъства. Първа дама не е функция у нас, но като не е такава изобщо да не се бута в тълпата. В резиденцията може да си ходи по анцуг на топчета и търлъци ако иска

69

+++

преди 3 години

Когато имаш власт и си подкрепен от руската рубла, стандарта на живота някак си корено се променя:)

68

Сбогом Д-есиии

преди 3 години

Хората по дрехите посрещат-по акъла изпращат!

67

Анонимен

преди 3 години

До избитателА каква е целта на избитател - да избие рибата....

66

Анонимен

преди 3 години

Деса мутреса

65

Неподкрепящ никого

преди 3 години

За да разведе мъж с 2 деца, си трябват "умения". А той е изключително слабохарактерен!!! Добре, че пи-аите я скриха. Как може да се вярва на такъв мъж....изоставил жена си, ама бил генерал,. Абе какъв мъж си ти тогава, като мислиш с ....работа!!! *** мъже...

64

Анонимен

преди 3 години

Рубрика Звезди! Това ли е звездата?

63

Анонимен

преди 3 години

Голямо подмазване. Госпожата сама каза в интервю, че НЕ е завършила английската гимназия, а тази в квартал близо до Бургас. Как лъжете за дипломата от УНСС и че се е занимавала с политика. Засрамете се!

62

Анонимен

преди 3 години

Абе не знам как се е научила да се облича, но как да се съблича със сигурност е овладяла до тънкост. Бая трупчеста - талия не виждам. Като равно отсечен отгоре до долу пън.

61

Анонимен

преди 3 години

Ква е тая платена статия, пълна с глупости. Учила е, но не е завършила английската в бургас, а в едно село наоколо. Учила е в унсс,но диплома никой не е видял. Общо взето е била секретарка- при Слави, на шефа на хайнекен... И опортюнистка, както се видя. И като закъсали БСП за кандидат за президент, пробутала любовника си на бившия си мъж Свиленски и Корнела. Свършват й 15-те минути слава, ама пак далече стигна през креватите.

60

Деса-гургулица

преди 3 години

На Деса Радева едно трябва да и се признае - ако глупостта можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица...