12

Водолей

преди 3 години

Щом се е случила изневяра, значи партньорът ти не ти дава това , което искаш. По-добре се разделете като разумни хора, вместо да се гоните и да се хващате. Нараненото его не може да се контролира и рано или късно ще постъпи по същия начин

11

Анонимен

преди 3 години

На скорпиона не му пука ьа изневера. Щото обича чуждо.

10

Стрелец

преди 3 години

аз ги сецам всички на ред и ми дреме на стрелата дали някоя ми прщава или не

9

Анонимен

преди 3 години

Абе, някой дъ знай астро-прогнозата за зодия Усойница...Щоту тъщата шъ идва на гости та дъ съ подготвя!

8

Ossi

преди 3 години

Брей, гледай *** долу, истински анадолец. Много го боляло от изневярата. Хаха, *** в кой век живееш, събуди се.

7

акъл

преди 3 години

Изневярата на мъжа е само секс. Изневярата на жената е цяло кълбо емоции и мисловни пътеки. Затова простената мъжка изневяра не винаги довежда до съсипване на връзката, докато женската изневяра просто съсипва всичко.

6

Анонимен

преди 3 години

Пипни го тук и там насам.На знаещите честит празник

5

не

преди 3 години

Физическата изневяра биха простили само хора, които са склонни на същото, но истината е, че това остава завинаги на съзнателно или подсъзданателно ниво. Една връзка не може да е същата след изневяра.

4

Сейрджия

преди 3 години

Физическата изневяра се прощава /леко залитане /но ако душата е отдадена на друг това вече е предадешство едва ли някой ще прости ,само добрината граничи с глупостта.

3

Анонимен

преди 3 години

Само глупакът не прощава изневяра. Честолюбивите хора са *** и правят невероятни глупости, заради това, което те само си мислят, че е чест. Никога не се захващайте с хора, които са склонни да не прощават. Ще ви стъжнят живота.

2

Анонимен

преди 3 години

хахахаха,простотии и пак простотии в този сайт,единствено влизам за да се посмея на болните мозъци тук,нямат павни с туупизмите си

1

Анонимен

преди 3 години

Само глупакът прощава изневяра, ако един човек е склонен към изневери то той няма да се ограничи с един път, криво дърво не се изправя, едно дърво порасне ли криво, то си остава такова докрай.