139

Шопо

преди 3 години

Аз искам електронно! Пия си ракийката,замезвам и ,,бам,, за БСП !!!

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142Дали хартиени или "машинни" все тая....:)Хората използват от години регистрите с мъртви души, имаше и късно мъкнене на чували герберастчета, да не забравихте...? :))) Не сме дорасли за електронно, въпреки че го подкрепям на 200%, там още по лесно става подменянето, няма заигравка с мъртвите, както и мъкнене на хартия :)))

137

Я ТУК ....

преди 3 години

+ ГЕРБ- БСППРОБА!

136

Анонимен

преди 3 години

Хартиените бюлетини остават , е значи пак ще има една дузина бюлетини ,които ще бъдат обявени за невалидни . Достатъчно е , при преброяването една лека чертичка с химикал по тези бюлетини ,които не са за правилната партия и готово , невалидни са. Има и много други методи ,които използват за тази цел . Манипулирането на вота явно ще продължи и за напред.

135

Анонимен

преди 3 години

Ами да, с хартиена бюлетина, за да може ромът, като влезе в тъмната стаичка, да снима с телефона си кой номер от бюлетината е зачеркнал и после навън с тази снимка като доказателство да си вземе 20-те или вече са станали 50 лв, не знам по колко вървят. А машината е видима от комисията, тя не е зад пердето. Самият екран не се вижда, но ще се види, ако гласуващият снима с телефона си.

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136 както биха ти отговорили запознатите - " бедните партийки и бизнесмеи дават пари да купуват отделни гласове . Богатите си купуват секционни комисии "А като си имаш секционна комисийка - можеш да си слагаш и починали , и живи , и всякакви гласували и негласували

133

Смешник

преди 3 години

На изборите ще имат право на глас 9млн души, при избирателна активност 60% 5млн ще са гласували в секцийте където са неграмотни хората основно една партия ще печели

132

Anonimen

преди 3 години

До SichtpunktВъв всяка, в която се купуват гласовете на маргиналите за 50лв и в която изборните комисии си дописват както си решат.... опа, това е само България. Спецификите на родният мат'риал изискват специфични решения

131

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ще доведат България до така бленуваното светло бъдеще и ще ни избавят от демоните на комунизма, все още надвиснали над народа, но вече отдалечаващи се и все по-безсилни.

130

Анонимен

преди 3 години

Какво значение имат умрелите в избирателните списъци? Броят се бюлетините пуснати от живите, а не умрелите. А ако някой все пак пуска бюлетини заради умрелите и после подправя списъка, то къде са членовете на другите партии в комисията? А къде са застъпниците? Спали ли са?

129

Анонимен

преди 3 години

До има ли значениеА ??? 33 -И НОМЕР???

128

Ханс Клос

преди 3 години

Никой не вярва на тези непрокопсаници "гробарите", че ще правятчестнии избори, та дори да се гласува с . . .пощенски гълъби !?

127

ЦРУ

преди 3 години

ГЕРБ изтриха руския отпечатък от България за добро или за лошо и разнебитиха всички изкуственосъздадени олигарси на прехода.

126

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ промениха България и трябва да се приспособяваме към новата България членка на ЕС и НАТО и да свикваме да живеем като американци.

125

Анонимен

преди 3 години

До има ли значение 122 Правиш ли разлика между сертифицирана , несвързана с интернет машина и сайт, в който дори няма никаква форма за регистрация ?

124

*/*

преди 3 години

Машини,хартия ....бул шит.Надписани палети с готови бюлетини,подправени и драскани протоколи,купени ***,хора умряли преди 20 години са в списъците...това е "демократичния" и честен вот в България.При шест милиона? население ,седем милиона бюлетини.

123

Ямболски цървул

преди 3 години

На тези цени минималната заплата трябва да е 1500 лв,а минималната пенсия-1000 лв.За нормален живот.Всички боклуицци ,които ни управляват от 31 години са за разследване.

122

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 121 1. Подкрепяте ли народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?2. Подкрепяте ли въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите?3. Подкрепяте ли годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори?Това бяха въпросите Не виждам да има въпрос за машинното гласуване

121

РептилАсосиешън

преди 3 години

Да пускате веднага Костя еничари такива!

120

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че в никоя европейска държава няма машинно гласуване. Дори там където е било въведено, в последствие е премахнато- Холандия, Норвегия, Германия и др. Така че аз ще си гласувам с хартийката. А тези в изборните комисии да не се правят на утрепани, а да си броят правилно бюлетините. В комсиите има представители от всички партии. Никой не им е виновен че са прозсти.