17

Много смешно

преди 4 години

Ей мирно протестиращите как един не се сети да снима тези провокатори или да ги хване и предаде на полицията. Стига с тез к.......ски номера всеки път едно и също провокатори

16

Ранърса

преди 4 години

Кекава ни е полицията ! Половината са с ТЕЛК...

15

Анонимен

преди 4 години

Важно е правителството на ГЕРБ да падне. Ние протестиращите не подкрепяме насилието към полицията.

14

Протестиращ

преди 4 години

Стига сте разделяли народа! Полицаите са хора са хора като нас. Те не по собствено желание пазят партийния дом. Ние им желаем всичко добро. Управляващите искат да ни разделят и настройват едни против други, защото така по-лесно може да ни контролират.

13

Анонимен

преди 4 години

Не е добре! Никак не е добре държава в която престъпниците бият полицията.

12

кой се крие

преди 4 години

Кой ще поеме отговорност за вандалщината фигуранта подстрекател Радев, мутрите на Божков или триото винкели с коктейл ***.

11

Анонимен

преди 4 години

Колко ваши колеги са бити? До нова година народа ще мине през арестА и ще бъде респректиран. Арестувани 120 души за една нощ? Ако има още един месец без оставка, ще минем всички през ареста. Ужас

10

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА НА фигуранта!!!

9

Истина и правда

преди 4 години

До Чиновник. Президентът е един от малкото с морално достойно поведение в полза на народа,не като корумпираната грабителска продажна турско-българска ислямска продажна олигархия заграбваща бг земи,плажове,острови,минерални бани,злато и други богатства ЕС милиони, а внасяща ***,змии,руски шпиони,ислямски терористи и др, врагове на народа и разрушителни за България. които са толкова арогантни да нарушават законите и правата на бг народ вк. и права на президента и дори Конституцията.

8

Анонимен

преди 4 години

До 6Фигуранта сам си ближе раните от вчерашния шамар който получи от Народните избранници !

7

Анонимен

преди 4 години

Много подъл номер изиграха Герб-пратиха мутри сред протестиращите свързани с тях за да нападат полицията макар че бг народ не протестира срещу полицията а срещу мутрите,на които те чинно изпълняват поръчки срещу народа,но вместо да затворят само техните провокатори развалиха "седянките" както Орешарски едно време и противозаконно погазиха отново Конституцията и правата на бг народ като спряха протестите с което доказаха пак че са беззаконни диктатори и ако не бъдат спрени ще "узаконят"диктатура

6

Анонимен

преди 4 години

Герберската крадлива шайка окървави протеста...........бяха бити невинни българи, наши братя и сестри!!!Оставката е малко, искаме съд и затвор за герберските крадци, лъжци и манипулатори!!!

5

Чиновник

преди 4 години

Румен Радев днес подозрително мълчи. Редно е да каже нещо, след вчерашните случки на протеста, на който той е водач.

4

Анонимен

преди 4 години

Предателите от ГЕРБ и Обединени *** пак се активираха ... Явно Ердоган и Путин добре им плаща за да разрушават държавата ...

3

Анонимен

преди 4 години

А, медиите не си коренспондирате. 10 телевизии, 10 вестника - 40 различни цифри

2

Николай Хаджигейов

преди 4 години

Народа иска еднополови бракове и затова протестира и иска нова конституция. Еднополовите бракове са основно човешко право.

1

нека

преди 4 години

да преброят броя на ранените граждани! Може и да се окаже, че броят на ранените граждани е повече от този на ранените полицаи!