57

Анонимен

преди 3 години

Колко ви плащат предатели, ГЕРБ, скоро няма да го има и ще умрете от глад.

56

Анонимен

преди 3 години

Какво има за разбиране, цели големи системи не работят заради корупция и калинки. Хората плащат данъци, а парите изчезват. Държавата се управлява задколисно и никой не е застрахован, защото законът е различен за всеки. За 10 години власт, нито една реформа от ГЕРБ.

55

Анонимен

преди 3 години

Ако ги питаш протестърите те самите на разбират защо са там.Затуй им дадоха отровното трио секи ден да им пълни главите та и те най-сетне да разберат.Ама така и не разбраха нищо.Лежаха си в палатките, търкаляха се и между ушите остана кухо.

54

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

КВО "НЕРАЗБИРАНЕ" БЕ ШУЩОН....ХА,ХА,ХААААГРИПЕНА ГО ХВАНАХА В ДАЛАВЕРА И СЕГА ЗА ДА ИЗБЕГА ОТ КОНФУЗА ИСКА "ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА" И ДА НЕМА ПРОКУРОРИ НАД НЕГО!ДА ...АМА И НИЕ НЕ ПАСЕМЕ ТРЕВА....ХА,ХА,ХААААААААААЕТО НЕЩО ---КОЕТО НЯМА ДА СТАНЕ!!ПУТИНСКИ -ГРИПЕН ....НЕ ИСКАМЕ!!!!

53

Анонимен

преди 3 години

Какво точно ще напишат в новата Конституция ще решат представители на народа избрани на законни избори от два пъти по-голямо Народно Събрание - ВЕЛИКО, за да е по-представително и демократично.

52

Анонимен

преди 3 години

Имало неразбиране. Глупости, пълно разбиране има. Президента иска да вземе цялата власт в държавата да си свика негово ВНС и да направи президентска република. А после да ни управлява дълго и щаствливо до гром като авера си Путин. Имал бил проект за конституция ама нямало да го покаже докато не вземе властта! Защо ли? Щото ще ни настръхнат косите кято го видим

51

ние не сме глупави

преди 3 години

Причините за протаста - опит за отлагане на правосъдието.Защото прокурора си позволи да пита може ли да вкара Румен в затвора.Хората не са глупави . . .

50

Анонимен

преди 3 години

На запад да не пееят много. Нашите телевизии да излъчат, как е гермамния и Франция яко нвтупаха протестиращи. Какво ли се правят днес на демократи. Като се нарушава обществения ред полицията може да използва сила. Пише го в закона. Всеке см си взема решение дали да се прибере или да се бие с тях.

49

Анонимен

преди 3 години

Къв хубав бой им хвърлиха снощи на платените провокатори :) с голям кеф гледах Браво на полицията и жандармерия. Така се прави. Довечера пак.

48

Анонимен

преди 3 години

много добре си я разбират причината и затова не подават оставка - за да не влязат бесепарите през задната врата във властта и да причинят непоправими щети!

47

U2

преди 3 години

Така нареченото отровно трио е сама един нелеп декор...Истинските орисници на протеста са:-Дубайският изгнаник Васко Черепа Той е и касиер-финансист на мероприятието-Румко Кремълски.Той осъществява връзката с великата страна на Ленин и Сталин.-Корни Импексова-тя пък е гарант на всички далавераджии от прехода,че няма да им бъде търсена сметка... Честито на всички митингуващи!

46

Анонимен

преди 3 години

Депутатчета с нов дворец,ще работят там и ковят закончета до смърт ,вън от България крадци ,оставка гадове

45

Причина

преди 3 години

Бла-бла!Ояждане,ояждане му викат и неработене!Такива като Панчугата,станаха прекалено много!А народо,поизлезе навънка и видя свят и хайде и ние!Ама не става,Андрешко е още жив!

44

Анонимен

преди 3 години

До А СПОРЕД МЕН!"ПРОТЕСТИТЕ НЕ СА ВДЪХНОВЕНИ ОТ ОБЩЕСТВЕНА НУЖДА!",А ОТ ГОЛЯМАТА.

43

Друг

преди 3 години

До АнонименМного точно написано и ясно.

42

Мария

преди 3 години

Такова крадене, каквото настана в последните 10 години надхвърля и най-смелите очаквания!И защо не? Народ с робска психика и добре "мотивиран" главен прокурор, който не търси отговорност на крадеца, а на тези, които са го посочили!УНИКАЛНА БАНАНОВА ДЪРЖАВА!

41

праведен

преди 3 години

До РозатаПълен нещ..стник

40

Активист на БСП

преди 3 години

Ще имат време в Сибир да разберат причините!

39

праведен

преди 3 години

До Иф 1945Лумпен смрадлив, ако пък разбираш какво пишеш !

38

Анонимен

преди 3 години

Много добре рабират как комунистите водени от президента се готвят да вземат властта.