61

Анонимен

преди 3 години

До от 100 хилядиА Радев кога си я хвърли?

60

Анонимен

преди 3 години

Напрежението и насилието го предизвикаха жандармите на мутрите и те трябва да плащат щетите.

59

8

преди 3 години

До До 64 Неграмотнико , точно тогава се учи геометрия , ако изобщо си чувал за такава наука !

58

До 64

преди 3 години

Да , ако паветата са с размери 50см×60см. Най-добре си продължи образованието , че е спряло някъде 7-ми клас.

57

8

преди 3 години

До Анонимен Дори и не можете да смятате лице на повърхнина ! Пет павета всяко по 0.30 кв м прави 1.50кв м ! Вкараха гамени да опорочат протеста , но номерът им няма да мине -продължаваме !

56

Анонимен

преди 3 години

stom tesi anarhisti taka praviat na segashnoto upravlenie i na bg darjavata, ako sluchaino poluchat doverie i vot za upravlenie, i nie taka ste pravim na tiah :-))))po socialisticheski i komunisticheski etalon.

55

Анонимен

преди 3 години

fake bews. nema real snimki i real video.

54

умрук

преди 3 години

умрук не забравяй бранеков - ***, какви са тези родители да поверят децата си на това нищожество. Всички червени *** (ЦСКА +БКП - те са едно) по желание в сибир или африка

53

Анонимен

преди 3 години

Отровното трио и фигуранта

52

грешка

преди 3 години

Ами не трябваше да чистят според мен - да видят пишлеметата като изтрезнеят днес евентуално хубаво ли се живее в такава ***. Защо един трябва да ***, а друг да му чисти?

51

Анонимен

преди 3 години

Леле цели 6 кв.м., истински ужас, светът е в шок, как ще живеем сега без тия павета, кой ще поеме щетите, кой ще ги оправи, сигурно ремонта ще е няколко милиона, нали сме в бг

50

Анонимен

преди 3 години

До 53,Пак се почна с конспирациите. Избори ще има, властта ще се смени, но културата няма да се появи. Промяната трябва да започне от нас!

49

прокураТУРА

преди 3 години

Тези ръчички нямат ли лице и глава или като фигуранта с юмручето ще мине "метър".

48

Анонимен

преди 3 години

Целта е да се измести фокуса от корупцията във властта към едни хулигани. Няма да се учудя, ако властта ги е инспирирала да правят това с цял да не се пише за новата конституция и да се позабрави темата с чекмеджето.

47

ъ

преди 3 години

Само *** могат да правят подобни действия.Така ли се протестира?!?

46

Футболиста с паве

преди 3 години

Хванаха ли го той с такава злобна засилка хвърли павето, че със сигурност е ранил полицай или друг човек. Дадоха видео някакъв бивш от ЦСКА.

45

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40 в момента, че номерацията се променя!Така е! Във ФАКТИ поне пишат, че те са затрили коментара, а номера си остава и няма обърквации и разминавания като тук! Ама бутай! Недомислено и недоправено от IT-тата! Или не са им платили договореното!

44

хахахаха

преди 3 години

До Анонимен 46-правилен въпрос!Много от колежките ми в банката са спирани още на Дондуков с въпрос-къде и защо отивате,и не са пуснати да минат даже след показване на баджовете)))Вследствие на това закъсняха половината за работа...

43

ех ти тролче

преди 3 години

До Анонимен38-ЮНАШКА сила?Или ПРЕДВАРИТЕЛНО разбити през нощта легла от цивилни ченгяри,каквито бяха и провокаторите и тия дето къртеха паветата?Как пък ЕДИН не хванаха с ПАВЕ в ръка,след като ги снимаха?И като е имало НАБЛЮДЕНИЕ,що не видяха как в ПАЛАТКОВИТЕ лагери се внасяли разни там ЗАБРАНЕНИ неща?

42

Анонимен

преди 3 години

Защо на протест се допускаха хора с качулки и с тъмни очила? Защо обикновени хора като мен ги проверяваха, а други са влизали с тобички с бомбички?