119

скрий се бе Симеонов

преди 3 години

Аутсайдер изживяващ се като фактор в политиката и бъдещето на България.

118

маркиз Дьо ла Панкур

преди 3 години

Прав е другарят Симеонов - зад агитките стоят хора с пари ,и то в евро , на пачки , на пачки ! А също и кюлчета злато , които държат в нощни шкафчета !

117

ПроСоТо

преди 3 години

До анонимен 104Грешен въпрос, товарищ!Правилния въпрос е :Кой генерал служи на чужда държава?Мога да ти изброя на прима виста трима български генерали, които са национални предатели работили и работещи за Русия -Радко Димитриев, Владимир Заимов и Румен Шведски!

116

антизападопоклонник

преди 3 години

ги харчат същите тези пачки на запад. Шефката на РЦБ, Елвира Набиулина ходи често до САЩ- какво ли прави там?! Шефа на най-голамата руска банка Герман Греф не признава Крим за руски! Защо ли? Между другото в Русия в мномента също има протести, но те не са прозападни, а основно са насочени именно срещу олигархията и разминаването на думи и дела отстрана на руските власти!

115

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта е станал генерал по партийна линия. Иначе и за хигиенист не става.

114

антизападопоклонник

преди 3 години

До верно у,Верно у нямаш нищо в главния мозък! Ти за какви ги имаш руснаците? Играят го за пред простолюдието врагове на САЩ и запада като цяло, но въпроса е дали в деиствителност е така?! Ето малко материал за размисъл- Путин и съратниците ми държат обикновените руснаци в крайна бедност(МРЗ в Русия няма и 300лв.), а същевременно създават все по-добри условия за олигарсите, за които Русия(родната им уж страна) е нещо като дойна крава- трупат пачките си на гърба на обикновения руснак и ходят...

113

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта да си поеме отговорността за снощния погром.

112

Главанак

преди 3 години

Този, от партиите, които лижат г....за на Бойко, този ли се смята за политик! И този е срам, по- точно позор за българската политика!

111

хаха

преди 3 години

Ами ти не си народът само, мнозинството ще покаже на избори. Бил е избран, ако не си бил съгласен е трябвало да протестираш срещу резултатите от изборите, както в Беларус. Чак сега протестирате, като ви плати Божков.

110

лошо

преди 3 години

Ами ще се окажат прави от ДПС, колкото и да не ми се иска. Държавата ще се успокои само когато си подадат оставката и двамата. И двамата с Боко си имат сериозни проблеми с комуникацията, но по-сговорчив наистина е Борисов, другият е Путинист, той държи твърдо зададената му линия. Затова и няма да може да бъде убеден заради мира на страната да си подаде оставка, заедно с Бойко..

109

пущиняк

преди 3 години

Мария Габриел например!

108

пущиняк

преди 3 години

Историята го е доказала, че за всеки, на който се предоставя власт, важи поговорката- "Пази боже сляпо да прогледа!"! Въпреки всичко, Румен Радев е единствения политик в България, който още откакто стъпи в длъжност дава реална оценка на икономическата обстановка в България! Пък като слущам разни, разнообразни представители на ПП ГЕРБ, все повече се чудя тези в България ли живеят или само от време на време я посещават, колкото да отчетат присъствие запред простолюдието като *** Мендел и ..

107

Анонимен

преди 3 години

ХАСКОВСКИЯ *** НА СЪД ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА

106

вярно у

преди 3 години

Шпиони какъв морал имат бе. Тоя ще ни продаде на руснаците с парцалите, само да е напук на Борисов. Откакто е дошъл прави напук на Борисов, това ако не е тежко его...

105

анонимен

преди 3 години

ТОВА СЪЩЕСТВО Е ТОЛКОВА ОТВРАТИТЕЛНО. КОКАЛА Е ДОСТА ГОЛЯМ И НЕ СЕ ПУСКА. И ТИ СИ ЗА ЗАТВОРА. КОЛКО ХОТЕЛЧЕТА ИМАШ ПО ГРАНИЦАТА И ПРИЮТЯВАШ ПЕРСОНАЛ НА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ И ТИ ПЛАЩАТ ЯКО. *** МАЛКО ЛИ ТИ Е ТОВА КОЕТО ПРИТЕЖАВАШ ТА ИСКАШ ОЩЕ. НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ РАНО ИЛИ КЪСНО. ВРЪЩА СЕ КАТО БУМЕРАНГ С ДВОЙНА СИЛА. КАТО ТЕ ГЛЕДАМ ОТ ТЕБ ЛЪХА САМАТА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И ХАРИЗМА ТА ОБИЖДАШ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. ***.

104

Стефанов

преди 3 години

До АнонименРадев вчера беше там, докато мишката начело на хунтата пак се криеше в мишата си дупка.

103

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен"До ПроСоТокой генерал е по-измислен, ББ или РР?"..Защо изобщо обръщаш внимание на беззъбата бокова мажоретка,която като не може друго,блъска простотиите си от моя ник?

102

ДДРОнег

преди 3 години

уф, тоая патерица на тик-воч-а да дава оценки на президента - смях или позор !!!

101

Анонимен

преди 3 години

Безкнижниците и калиниките неграмотни срещу най-великият и достоен български президент. Някаква ксенофобия ли насаждате срещу нашия президент или просто страдате от психични разстройства и нарцисизъм ?

100

с.т.

преди 3 години

Аз не виждам нарцисизъм у Радев, камо ли пък тежък! Нарцисизмът е качество на някои от управляващите, в това число и самият Симеонов. То е самочувствие, то е перчене, то е цяло чудо!