254

До 266

преди 3 години

При Царят МРЗ беше равна на 170л бензин !Ай,изчезвай !

253

националист

преди 3 години

Тука има още НЕдоразбрали, че импичмънът се пече, а после идва Гешев.

252

Анонимен

преди 3 години

Цяла интелигентна България благодари на полицията и застава зад тях !

251

Зозо

преди 3 години

Бой, газ и мараз за руските коммунисти-катунари!!! :))))))))))))))))))))))))))

250

Анонимен

преди 3 години

Няма място за сравнение.Има. Просто сега не са първа сила. :)

249

Анонимен

преди 3 години

До До 257При царя нямаше такова масово oпрoстачване на държава и народ. Но ти как ще разбереш разликата като винаги си бил прoст.

248

Анонимен

преди 3 години

Вчера през деня,анонимни полицаи с къси панталконки подгонили и арестували младеж,защото им бягал.Е вас ако ви подгони някой без униформа няма ли да бягате?Що за неадекватно поведение от страна на полицията?

247

Анонимен

преди 3 години

Полицията може да намери не *** ами каквото си иска в палатките стига товада обслужва интересите на управляващите

246

Анонимен

преди 3 години

Газете свинете ! Униформени.. Другата страна на корупцията силно защитена от "униформата"... Газете наред тая *** без насилие няма да пусне кокала!!

245

До 253

преди 3 години

От ,какъв зор президентчето ще прави служебно правителство,като си имаме законно избрано таковаТоя въпрос задавахте ли му го, когато направи предишното служебно правителство?######Тогава ГЕРБ пак бяха първа политическа сила.Но БСП и ДПС си послужиха с измама.Няма място за сравнение.

244

Тяхната полиция

преди 3 години

В друга медия е публикувано отворено писмо от предприемача Мариан Колев. В него той благодари на дежурната лекарка, намираща се на ул. "Леге" за това, че е спасила от ослепяване неговия 17-годишен син. В писмото се отбелязва, че синът на г-н Колев се е намирал на площада по време на протестите и от 20 сантиметра е бил опръскан в очите със спрей "не с обикновен сълзотворен газ, а с химическо оръжие, което може да доведе до трайни увреждания".

243

Анонимен

преди 3 години

* до 255

242

До 257

преди 3 години

Що бе,тебе те е срам от българския ли ?А Царят като имаше маниери,до къде ни докара ?Да изчезваш ,козел скопен !

241

Зозо

преди 3 години

Бой ....бой по катунарите!!! Криминални типове на Божков и Мустака.

240

Анонимен

преди 3 години

Бойко Методиев така и не научи език или някакви маниери. Само хъка-мъка, кима и козирува като някакъв клоун. Премиер на държава козирува на лидер на друга държава. При компроматите, които му изкараха всеки европейски лидер ще си подаде оставката. Всеки. Клипчето обиколи цяла Европа. Срам! Да те е срам да кажеш каква националност си заради гаменa от Банкя! Не стига, че сме най-бедни и най-бързо умиращи.

239

Анонимен

преди 3 години

Криминално проявените,простите,тарикатите и мързеливците искат оставка.Еми не са малко народ....

238

Анонимен

преди 3 години

Журналист от БНТ е бил обгазен с нервнопаралитичен газ.Както и други журналисти,както и много други хора.Това ли са им безобидните спрейове на полицаите?

237

Анонимен

преди 3 години

От ,какъв зор президентчето ще прави служебно правителство,като си имаме законно избрано таковаТоя въпрос задавахте ли му го, когато направи предишното служебно правителство?

236

анонимен

преди 3 години

ДРУГАРИ..... нещо не е така: 80 ранени полицаи!!!!! Сблъсък между хора облечени с тениски и хора екипирани ,като за военно нападение. Пострадали са екипираните!!!! това не е редовно!!!!!!! голям театър

235

До 242

преди 3 години

Кои пари щял "да окраде служебния кабинет на Радев " ?Тези от програмите покрай Ковида? Ми че те още не са одобрени нито от ЕП , нито от останалите бюрократиЩе стане догодина есента , докато започнат да ги отпускат . И то срещу програми########От ,какъв зор президентчето ще прави служебно правителство,като си имаме законно избрано такова!?Като иска да управлява да си направи партия и да се яви на избори. Само след броени месеци, догодина. Май не може да схване ,че не сме президентска републик