34

Minuva42

преди 3 години

Предатели и продажници.Мафията, подкрепена от про-руски партии дестабилизира България.А вие се продавате за 30 рубли.Погледнете малко по-далеч от носа си!

33

666

преди 3 години

До ПижоНе си ти пижо,няма разумни родители които да заведат децата си на място за което се знаеше че ще има конфликти.Другия вариант е пак да сте се криели зад децата си,вече сте го правили,та не ви се чудя на акула.....толкова си можете.

32

Анонимен

преди 3 години

На протестите бил и един в генералска униформа. Ако и Чалгара бе се появил . Цирка щеше да е по щур

31

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Който не веерва на полицейските...бройки,да дойде да ги брои сам.То гоолем...контингент протестиращи-криминалчета и естествено,те се насочват...директно да трепат полицайчетата,пазещи боковата...представа за държавата.Тогава полицайчетата се...наемат и действат...твърдо.Има нещо...гнило в тази цялата обяснителна...постановка и тя е лесно...разгадана.Който има...файда от нея и той я...режисира.

30

Анонимен

преди 3 години

Баце ще е вечен, бе! Той ще надживее България. Ура и да живей!

29

Анонимен

преди 3 години

,, взривни устройства се доставят от палатките,,А до палатките се доставят от ПрезидентствотоА в Президентството се доставят от Масква

28

Анонимен

преди 3 години

Както са я подкарали тандемът Васил Божков - Румен Радев+Корнелия Нинова ще загубят катастрофално и следващите избори.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33БСП ПОБЕДА! Всички на площада, да свалим хунтата====АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА ЧЕРВЕН НЕУДАЧНИК. БСП НЯМА ДА ВИДИ ВЛАСТ ОЩЕ 15 ГОДИНИ ХАХАХХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХ!

26

Анонимен

преди 3 години

До 10. Младите с качество се трудят здраво на Запад. Тия от протеста са много не образовани, че да могат нещо да направят. Освен това и няма от кой да се учат. Старите им родители знаеха СССР и килхозите. Крадеха в едно в колектива. Остана им стара слава. Сега времената са други.

25

Влади

преди 3 години

Убийци, доволни ли сте? Всъщност сте платени *** на Черепа, руснаците зад Зеления вонящ чорап и цялата мафия! Затвор за тарторите и принудителен труд за другите безмозъчни копърки, дето хвърляха бомби и палеха!

24

Анонимен

преди 3 години

БСП ПОБЕДА! Всички на площада, да свалим хунтата.

23

Анонимен

преди 3 години

Колко нагъл *** и *** трябва да си за да продължаваш да не разбираш, че народът ти те презира, че хората те мразят, че ти си позор, че всички знаем всичко за теб, знаем най-важното, а то е, че ти си един най-обикновен, но изключително нагъл престъпник!Кажи бе, Банкя, сляп ли си?!Времето няма да промени съдбата ти, пич. Палките няма да ти дадат бъдеще! Ти вече не съществуваш! Това което виждаш в момента е чисто минало. Ти си в небитието. Презрян и сам!

22

Анонимен

преди 3 години

Докато хунтата на ГЕРБ не си отиде няма как да има социален мир. Никой повече няма да ги търпи. Корупцията и диктатурата са непоносими. В най-добрия случай имат още няколко месеца след което ще изчезнат завинаги от политическата карта. Надявам се гражданите да са поумнели през последните години и никога повече да не гласуват за демократичен диктатор. Позора е много голям, а цената за свалянето му е висока.

21

Чебурашка

преди 3 години

До ПижоПо-подъл лъжец си и от Радев!

20

666

преди 3 години

Няма по-естествено нещо от това благодарния човек да благодари.Благодаря на българската полиция за всичките и действия през деня,вечерта и ноща!Поклон момчета!!!

19

Чебурашка

преди 3 години

Радев веднага осъди полицейското "насилие" в началото на протестите . Дори посети един от "пребитите" в Пирогов. Интересно дали днес ще отиде при ранените полицаи и да се по интересува дали са добре? Или жертвите на неговите шпицкоманди не са достойни за вниманието му?

18

Анонимен

преди 3 години

Задържани са 126 мутри на президента.

17

Анонимен

преди 3 години

Цената, която се плаща за да бъде свалена мутрата от власт. Можеше просто да си подаде оставката преди два месеца за да не се стига дотук, но сикаджията се е вкопчил във властта като гладно куче за кокал.

16

Пижо

преди 3 години

Аз помня протестите при сваляне на правителството на Луканов. Помня палежа на Партийния дом. Помня сблъсъците и палежа на Народното събрание. НЕ ПОМНЯ в 30-годишната "демократична" история полицията да е атакувала деца! Не помня да е имало ранено дете!Вчера имаше! Имаше обгазени деца, деца на по 10-тина години! Не едно и не две! Обгазявани от полицията с ясното съзнание, че обгазяват деца или поне, че срещу тях има И деца! МАФИЯТА НА ГЕРБ АТАКУВА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

15

681

преди 3 години

Всички леви терористи и техните ятаци трябва да бъдат тикнати за поне тридесет години в затвора.