261

Не!

преди 3 години

Разгеле...

260

за честта на пагона

преди 3 години

Сега е време съюзът на запасните офицери да се събере и да поиска лицето Румен Радев да сдаде доброволно пагоните.Не може такова лице опетнено с такива позорни действия да носи български пагони!

259

Полицая

преди 3 години

Преди 1989 биех по задължение днес за удоволствие.

258

песимист

преди 3 години

до 327А, не бързай да се радваш. Лошото тепърва предстои.Ако ГЕРБ наистина бяха нормална партия, нямаше да се стигне до тук.

257

Самоковец

преди 3 години

Разгеле. Само някаква *** се беше събрала в тия катуни.

256

Анонимен

преди 3 години

Всички усложливо забравиха жълтите жилетки във Франция, но тук всеки си гледа само личното удобство. Не можел да мине от тук, не можел от там ама не виждат, че Българи държи последните места по всичко. Няма мислещи хора има само ***.

255

Анонимен

преди 3 години

Боряна вчера не пишеше ли тук като Мила, вероятно дори всъщност е мъж...

254

софиянец

преди 3 години

Та понеже трябва да доуточня: Протестите никога не са мирни. Ако бяха мирни, те нямаше да постигнат нищо.Друг е въпросът, че това е една от страните на протестите.Да, трябва да са мирни. Да, не трябва да заставаме срещу полицаите.Но в условията на несигурност и високо напрежение, няма как да няма размирици.А виновни за това са именно тези, срещу които протестират хората.Ако правителството наистина желае да има мир, то подава групова оставка.И вината е изцяло негова.

253

Божковски наркомани

преди 3 години

Най-накрая махнаха тея катуни.

252

Анонимен

преди 3 години

Поздравления за полицията! Сега тези палаткаджии трябва да получат едно поне 10 години затвор за тероризъм стещу нормалните хора

251

софиянец

преди 3 години

Да, аз живея и работя в София и съм напълно съгласен с Боряна (номер 307)Някой коментираше по една от телевизиите, че няма мирен протест по света - навсякъде са с бунтове и насилие.В САЩ например, протестиращи срещу насилието на бели полицаи над чepнокожите доведе до блокиране на цели квартали, не само кръстовища.И жители на тези квартали, и те чepнокожи, също се оплакваха от протестите в тяхна подкрепа, защото не могат да си купят нищо от хранителен магазин, всичко е изпочупено и затворено.

250

Анонимен

преди 3 години

Аз също гласувах за Радев, но това което направи този човек и това разделение което сее и подтикване към безредици не отива на тази висока институция. Този човек незабавно трябва да бъде отстранен. Тласка страната към гражданска война.

249

Анонимен

преди 3 години

а Бойко все едно не живее в България. говори - и тук милиони за това, милиони за онова по компютъра, а навън все едно нищо не се случва,. ей, алоу

248

Анонимен

преди 3 години

Борянче, аз гласувах за Радев! А сега му искам импийчмънта и то веднага! Не съм ничий ***! Бясна съм за това как бе подменен вота ми, как бях излъгана! Аз гласувах за обединение, а получих държава пред гражданска война заради тъпите изказвания на човек избран с моя глас! Моя отговорност е да поправя грешката си, за това съм тук! А довечера като даваш сводка на ония от Позитано им цитирай поста ми дословно!

247

До300

преди 3 години

Довечера на протест .Само че вече трябва да се носи и оръжие. С мирни протести нищо няма да се постигне. Това са нагли мутри .#############Не си мисли ,че все ще е така. Много бързо ще ти сменят мирогледа. Власт се взема на избори .Явете се ,спечелете и управлявайте. Народа е казал ,кой да кара влака. Догодина март месец ,пак ще каже.

246

Анонимен

преди 3 години

Крайно време беше. Много аванта им пускате

245

основните принципи

преди 3 години

До: 305Некоректно и погрешно е да задаваш такива въпроси персонално на отделни хора.Всеки има предпочитания и пристрастия разбира се. ГЕРБ има много привърженици, това е ясно. БСП обаче също има много избиратели.И другите партии също имат. Така че всеки ще ти отговори различно - да не очакваше че всички единодушно да подкрепят ГЕРБ, щото други не могат да управляват???Това знаеш ли как се нарича? Диктатура - комунизъм, фашизъм, нацизъм - няма значение.

244

До Боряна

преди 3 години

До БорянаТи защото си с висше образование и си много компетентна затов по протести с кофи ходиш. Мързи ви да гледате и само се оплаквате, че трудно било. Лесно е само при мама и при тате. Оправия на съдебна, здравна и др. системи определено трябва , но това няма да ви дава автоматично по 1500 евро да си харчите. Работя трябва ЯКО. Живота не е само кафенце, биричка , купонче и разходки. Айде късмет

243

Електра

преди 3 години

Терора наложен от Комумонархиските фашисти, под крадливия юмрук, на един не доказал се жалък пилот, е на път да доведе до гражданска война, между комуфашагите и народа ни. Кауна и отровното гнусно отровно трио, заедно с Импексовата БСПдирастия, издигнаха бесилки из цяла София, но първи ще увиснат на тях, защото народа се пробужда, и никога няма да доведе миризливите и крадливи БСПдирастите, повече на власт...

242

Реалист

преди 3 години

До 681:Става дума за правителството, нали?