42

тъпото

преди 3 години

До яжте бойЛеле колко си яростен, сигурно баща ти е бил от тези които са давали хората на прасетата в Белене...

41

тъпото

преди 3 години

До HeinrichHimmlerА преди когато другите омитаха хамбара...Но хитри сте чакахте да минат 23 години и тези които ограбихте до дъното на джоба да не са вече в играта а новите да не са имали тъжната участ да бъдат ограбени...Та в сравнение с другите тези са цвете...

40

гонзо

преди 3 години

Между другото,Бойко обеща да подаде оставка ако събере 120 гласа. Много ясно го каза в ефир.Сега какво правим.

39

ре

преди 3 години

Импийчмънт за радикалния фигурант!

38

Факт

преди 3 години

ГЕРБ нямат печеливш ход. Каквото и да направят губят и затова се опитват да се задържат колкото се може повече на власт, за да откраднат колкото успеят в оставащите им дни.

37

умен

преди 3 години

Протакане: НЕ Е ИМАЛО и НЯМА ДА ИМА.На Борисов му трябваше време за определени полицеиски мероприятия и политически договорки.Следва: ЕКСПЕРТЕН кабинет (с вероятен премиер проф. Близнашки); Импийчмънт на Радев; и възможно свикване на Велико народно събрание.

36

Избирател

преди 3 години

Герб не печели нищо. За коментиращите събития политолози ще им напомня една българска поговорка за змията, която хапела когато умира. Те да кажат кои са змиите.

35

Конституция ли!

преди 3 години

Засега нова конституция на България е абсолютно излишна, защото комунистите отново ще прокарат в нея текстове, които ще обслужват червените олигарси, в ущръб на евро-атлантическия ни път на развитие. Затова е логично смяната на настоящата комунистическа конституция да стане в близкото бъдеще при Новия световен ред, когато в парламента няма да има вече про-руските колониални партии...

34

Анонимен

преди 3 години

Доц.Гълъбов, престани да мрънкаш. Герберите начело с техния лидер БиБи нищо не печелят, а вчера със силовите действия на командваната от Александров жандармерия и спецполиция скъсаха връзките си с българския народ. Сега им остава едно: полицейско-жандармерийска диктатура. Меркел не може да защитава БиБи, защото той се провали. ЕНП пък доказаха, че могат да търпят диктатори. Ама нашичкият много *** бе - набързо свали маската и насреща ни се откри озъбена жесТ-око СИК-аджийска Мут-ра.

33

зяпач

преди 3 години

Естествено който е взел кокала,гледа да не го изпусне.Стара Българска традиция.

32

ГЛУПУСТИ

преди 3 години

Защо да печелят време,Няма криза, хората подкрепят парламента,ПАРЛАМЕНТА ИМА РАБОТЕЩО МНПЗИНСТВО,Има насъскана *** превратджии, И ПРЕЗИДЕНТ ФИГУРАНТ ДЪРЖАВЕН ИЗМЕННИК,НЯМА СМИСЪЛ ОТ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ

31

наблюдател

преди 3 години

Лошо няма, защо да плащаме за прессрочни избори? Ако падне правителството под натиск от улицата, всяко следващо правителство ще е под натиск от улицата, все на някой нещо няма да ме харесва.

30

HeinrichHimmler

преди 3 години

Платените клакьори на ГЕРБ - явно имате мозък колкото на тиквата. Повтарят до втръсване , че протестиращите били комунисти или симпатизанти на партии . НЕ! Протестиращите са там, защото искат по-добър живот в собствената си държава! Искат да не ги крадат и лъжат в очите в продължение на 10 години! Искат да не гледат как децата им или приятелите им си заминават от България, защото няма друга алтернатива понеже разби шопа**ри трябва да се наяждат с пари и власт! Бойко за теб само народен съд вече!

29

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и ДПС са най-вредните партии за България........................това е кристално ясно!!!!

28

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе е от алчност,става дума за спасението на България и засега ДПС предлагат най-доброто решение,други решения,ще хвърлят страната в хаос и терор!

27

Анонимен

преди 3 години

На протестите няма граждани и не участват безпартийни граждани,има само партии,които не участват в управлението и искат властта,за да лапат - стани да седна,също и платени протестиращи на олигарси опитващи се да избегнат правосъдие,НЯМА БЕЗПАРТИЙНИ,с две думи - народа не е с този протест и не участва в този протест.За се потуши конфликта,най-разумно е решението на ДПС,да се махнат дразнителите Радев и Бойко и да се състави експертен кабинет.Това е най-доброто за България!

26

Анонимен

преди 3 години

Ще им излезне през носът тази власт и алчнодт. Накрая ще им се гади от това да са политици и управляващи ... натаммотиват нещата !!!

25

Анонимен

преди 3 години

Всъщност гербавите са абсолютно прави да не искат да подават оставка. Кой би искал да го преследва разгневена тълпа с факли, катран и перушина?

24

Анонимен

преди 3 години

Ако бях гербав, щях да се поболея от страх при мисълта за бъдещето.

23

Анонимен

преди 3 години

Гроб, със своята наглост, просто си постилат за тежки ефективни присъди след падането на режима им!А той все някога ще падне.Няма диктатура в историята, която да е просъществувала вечно!Колкото по-късно, толкова по-жестоко ще бъде отмъщението на поробените!