59

Анонимен

преди 3 години

БСП са по-малкото зло от ГЕРБ!!!ДПС да се забрани................незаконна етническа и мафиотска партия!!

58

Анонимен

преди 3 години

На протестите няма граждани и не участват безпартийни граждани,има само партии,които не участват в управлението и искат властта,за да лапат - стани да седна,също и платени протестиращи на олигарси опитващи се да избегнат правосъдие,НЯМА БЕЗПАРТИЙНИ,с две думи - народа не е с този протест и не участва в този протест.За се потуши конфликта,най-разумно е решението на ДПС,да се махнат дразнителите Радев и Бойко и да се състави експертен кабинет.Това е най-доброто за България!

57

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГербавите наглеци продължават да натягат пружината! Когато паднат от власт ( а това все някога ще стане), тежко им и горко! Тежките ефективни присъди ще са най-малкото,което ще вземат! Подозирам, че може да се стигне и до линч.--------Ами точно затова хората се отдръпнаха от протеста,защо когато видяха агресията и бесилките на площада и им се изпари ентусиазма да протестират и свалят властта.От какъв зор да свалят властта,ако след това България я очаква насилие и смърт?

56

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБСП е най-българската партия,те отдавна печелят изборите,но ГЕРБ и Цвък манипулираха изборите и затова БСП се оказваше втора партия,но сега проблема е,че Нинова им вкарва десни подводници в БСП и това не се харесва на никой.

55

Анонимен

преди 3 години

Гербавите наглеци продължават да натягат пружината! Когато паднат от власт ( а това все някога ще стане), тежко им и горко! Тежките ефективни присъди ще са най-малкото,което ще вземат! Подозирам, че може да се стигне и до линч.

54

Анонимен

преди 3 години

Предложението на ДПС е най-разумно! Ако оставите Бойко и Радев,проблемите ще ескалират,а няма да се потушат,отделно и самите бесепари не харесват начина на работа на Нинова.

53

Анонимен

преди 3 години

До До 57Партия на Радев е неизбежна. Радев има около 2.2 млн гласа Слави има към 3 млн подписа никоя партия не може да достигне техния рейтинг Не може БСП да искат власт.. Туй че Радев не си е напрaивил партия не означава, че БСП ще управляваг, кой ще представляват ? Демокрацията е сложно нещо не само който се е кандидатирал може да управлява, а този който има подкрепа на масите той свинете ли да пасе няма как да стане и не е справедливо.

52

Анонимен

преди 3 години

Бесепарите на изборите ще имат 4% трябва да има нова партия на безпартийните и младия премиер с харема да е на власт а не такива като бесепари, Радев и тнт тия комунистите може и да нямат и 4% отвратителни са и ГЕРБ са отвратителни и комунистите

51

До 57

преди 3 години

Единственият изход е ене партия на Радев а паритята на безпартийните на младия премиер с харема безпартиен млад е но само той ще оправи държавата

50

Анонимен

преди 3 години

Когато левите разберат,че ги командват радикално десни,които Нинова е вкарала като подводници в БСП,левите ще ви изоставят и ще си унищожите партията!Ако победите пък,Нинова няма да е по-различна от Бойко с нейното диктаторско дясно и хората ще ви намразят така,както намразиха ГЕРБ.Махнете паралелните десни структори в БСП,ограничете властта на Нинова или я премахнете!

49

Анонимен

преди 3 години

Махнете Нинова,тя вкарва паралелни структори в БСП и ви унищожава партията,заменяйки я с противници на БСП от радикалното дясно и се държи диктаторски,ще завършите като ГЕРБ,ако не я смените!

48

Анонимен

преди 3 години

Комунистите никога няма да видят власт повече искаме нова партия на безпартийните на младия премиер с харема , не тия или костовистите или чалгарите и тнт ако няма нова партия да се прави ще се емигрира и народа няма да гласува за никой от тия партии които искат да дойдат на власт няма партия за която може да се гласува

47

Анонимен

преди 3 години

Изборите ще спечели новата партия на безпартийните на младия премиер с харема ,не чалгари,костовисти,комунисти и тнт

46

Анонимен

преди 3 години

Единствения изход е лустрация от всички тия само Радев не е бил някаъв партиен секретар или част от БКП Радев е завършил военно училище в САЩ Не може да е безкнижен или с купена диплома да управляваш изтребител не е лесно и се искат топки. Обучението на един такъв пилот струва стотици хиляди долари .

45

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 3 години

ТИ ПЪК КОЙ СИ БЕ ?

44

Анонимен

преди 3 години

Радев прегази чл.103 на Конституцията.Радев извърши държавна измяна.Псе-то да си ходи в къщи, вън от Президентството!

43

Анонимен

преди 3 години

Единствиня изход е партия на Радев, някой трябва да зaпълни вакуума след ГРОП мислете малко бе не е трудно.

42

Анонимен

преди 3 години

Терористи бяха бащите ви и вие сте същите!

41

хиден

преди 3 години

ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД НА бкп=бсп Е ЗАДНИЯТ!

40

Праведен

преди 3 години

До АнонименКратуната винаги ще ти бъде празна !