89

Анонимен

преди 3 години

Така, утайката я избърсаха, Радев ще го импийчнат, но големия въпрос стои с пълна сила: да се намери истински лидер, който окончателно да се справи с герб, БСП, и т.н.... това май са мечти, обаче...

88

Стефанов

преди 3 години

До майкаДетето Ви само е избрало да застане срещу народа си за да пази сатрапите в парламента. Личен избор. Знае какво ще трябва да върши като си дава за*ника за пари. Идва момент, в който този за*ник трябва да бъде ползван по предназначение. Да нямаш достойнство е личен избор. Със здраве!

87

Ганди64

преди 3 години

Бойко ,отваряй Белене за тия гам..и, и хората ще са ти благодарни един ден

86

666

преди 3 години

Поклон на българските полицаи!!!Справиха се в пъти по-добре от берлинските.Бъдете живи издрави! Ние сме с вас!!!

85

от Чужбина

преди 3 години

Леле мале, като гледам тези протестиращи ***, недайсе боже да управляват България. Вярно е, че сега управляващите имат нужда от критика, ама ги предпочитам пред тази тълпа от психопати. Българската полиция показа ЗРЯЛОСТ ! Респект ! В чужбина могат да се поучат от Българските полицаи.

84

майка

преди 3 години

До БРАВО НА МВР - Благодаря ви ,че казахте хубави думи за нашите деца.Страшно е да гледаш детето си застанало срещу озверяла тълпа ,хулено и обиждано от хора готови да леят кръв и убиват от злоба и ненавист към реда и законите в държавата.

83

АНТИФА - БГ

преди 3 години

Мисля че ACAB получиха добър урок днеска

82

Активист на БСП

преди 3 години

Хулиганите бяха с униформи-полицейски и на жандармерията...

81

Пита се

преди 3 години

Защо криминалните и ултрасите са на свобода?

80

Анонимен

преди 3 години

Един лумппен го влачат по паветата жълти!На друг криминал му къртят жълтите зъби!Пръска със спрей хулиган -пишман демократ-корифей!Слама хвърлят, яйца и гъби.Протест-пръддльовците вече беззъби!

79

Некой

преди 3 години

СДВР, вие сте криминалните!

78

АК-47

преди 3 години

Онзи със сламата, дето я хвърляше по полицайте, и после искаха да я запалят, от коя психиатрия го изпуснаха... Ако от такива лаййна зависи бъдещето на Родината, айде благодаря.

77

Анонимен

преди 3 години

Веднага осъдителни присъди и в килиите

76

Анонимен

преди 3 години

Група избягали от клетките разбеснели се маймуни нападнаха парламента на България. Дресьорите на животни успяха да ги приберат по клетките по максимално щадящ живота и здравето им начин.

75

Койчо

преди 3 години

Моляти се само не убивай боко най върлия комунист.Пратиго в Симитли

74

Дразя БСП, дразня ги

преди 3 години

Предлагам да обявят 2 седмици право всеки безнаказано да убива комунисти от БСП. Да изметем тия лаййна комунистите от България, веднъж завинаги!

73

..

преди 3 години

Нищо общо с истината разбира се *** мръсни

72

Анонимен

преди 3 години

Управляващата"коалиция",крадльовците ГЕРБ и лъжепатриоти,още не са разбрали ,че власт с полиция и жандармерия не се опазва Оставка,докато не е станало много късно,защото и съд за злоупотреба с властта ще има.

71

По- точно

преди 3 години

- И тези ли престъпници искат да дойдат на власт и да променят България?! - Ами не, мерси! - ние тук не сме дива Русия...

70

Наистина,

преди 3 години

полицията беше прекалено толерантна. Какъв протест е това, да вадиш павета!? А един *** с метална тръба удряше по паветата, това ли е бъдещето на България, не съзнава ли, че с тази тръба окепазява паветата и утре същият ще мрънка, че Соэия е скапана!? Точно такива *** я скапват. Като се курназ, да хванат Боко и да го разчекнат, ама нямат топки, защото са ***!