27

Анонимен

преди 3 години

Задължителна военна служба е пълен популизъм! Държавата нито има средства,нито има базата,нито има наличното въоръжение,нито има нужния персонал нужен за обучението на донаборниците!Другите предложения на "патриотите" просто нямат нужда от коментар!

26

Анонимен

преди 3 години

Воеводите искат ...Какви воеводи - тези са ***, ахранени шопари, национални предатели

25

Анонимен

преди 3 години

Тия преговори не са лесни - става дума за проценти, пачки, нощни шкафчета и прочее... В резултат на преговорите, шкембе то на Шкембе войвода ще стане още по голямо, а Валерко ще направи още някоя ограда по границата

24

Те ти и референдум

преди 3 години

Към кьорфишек проекта за конституция защо да нр добавим и един референдум?Оставка и предсрочни избори, това ни трябва.

23

исканията на Каракач

преди 3 години

1 тон суджук, 1 тон луканка, 1тон пастърма и палет бЕло вино.

22

зяпач

преди 3 години

Тези от ВМРО найстина са изпуснали козите.

21

Анонимен

преди 3 години

Това за образователния ценз чупи ***,дори в тъпоглава партия като ВМРО.1.Къде по света има такъв ценз в 21 век?2.В България и образованите са доказали ниска политическа култура и гласуват за откровени тарикати.Нали затова сме до това дередже.

20

Анонимен

преди 3 години

Тва за казармата е пълна глупост, половината деца са от етноса, ако ги затвориш с малцинство що годе интелигентни ... не ми се мисли. Съвсем ще се обезкърви и видиоти нацията ако тая глупост се приеме.

19

Дневен ред

преди 3 години

Не става въпрос за Дневен Ред. Обществото няма дневен ред.Просто няма общество!Но и няма надежда да се появи.

18

Референдум

преди 3 години

Не можеш да предлагаш на българина референдум за образователен ценз и за казарма - трябва да си изключително скудоумен

17

Самоубийство

преди 3 години

ГЕРБ ще извърши самоубийство, ако преговаря с Каракачанката и другата *** българска, за техните жалки идейки.Казарма, ценз и други такива удивителни неща - не трябва изобщо да се обсъждат!

16

Анонимен

преди 3 години

Закон за лустрацията на кадрите от бившата власт.Без лустрация не може да има ново начало.

15

999

преди 3 години

Тъй като изискване за образователен ценз е трудно изпълнимо и недемократично, то е добре ДА СЕ ВДИГНЕ ВЪЗРАСТТА ЗА ГЛАСУВАНЕ ПОНЕ НА 21 ГОДИНИ И Е ПО- ЛЕСНО ИЗПЪЛНИМО!!!!!!! ЩЕ ИМА ЖЕЛАНИЯ ЕФЕКТ!!!

14

баба мара

преди 3 години

тези въпроси не са на дневен ред на обществото как така се сетихте сега зареферендум оставка нови избори и ново нс чак тогава ще мислим за новаконституция и референдуми

13

Национална държава

преди 3 години

Ако някой си мисли че след 20 години българите ще са мнозинство, много му е бедна мисълта.Няма да има и студенти зад граница които да протестират.Може да се намира някой и друг човек, говорещ бегейски.

12

Анонимен

преди 3 години

Необходима е лустрация на кадрите на ГЕРБ в общинската и държавна администрация. Забрана за заемане на длъжност за 10 години. Това е Рестартът и Промяната.

11

Не на казармата

преди 3 години

Не на казармата! Не на хрантутниците дебелоизхождащи се.Не на своеволията в нещото наречено Армия - сбирщина от смет и мръсотия.

10

Анонимен

преди 3 години

Да се изземат списъците от централите на ГРОБ и всички членове, да бъдат изключени от държавни длъжности!!!Не ни трябват преоблечени антибългари отново.Този филм сме го гледали!

9

Образователен ценз

преди 3 години

Око някой си помисли че може да преговаря за въвеждане на образователен зенз и да ме връща в Османската империя- да вентилира супата! Да вървят по тази която ги е родили и ВМРО и Патриоти и всякакви такива.

8

ОСТАВКА И ЗАТВОР!!!

преди 3 години

Вещицата от Запада Дариткова ли ще води или кърджалийската... ?!?!