132

Анонимен

преди 3 години

Редеф ли го смуче на черепа,протестерите ли го смучат на радеф.Секс оргия от ***.

131

Пропорционално

преди 3 години

Срещу мутрите от провинцията заседнали във властта - противопоставят се ултраси от провинцията..С мирни протести тиквите няма да си ходят....

130

протестър

преди 3 години

Грешно са се подредили протестиращите. Трябва да са пред Дондуков 2 и да измъкнат Радеф от дупката му.

129

Анонимен

преди 3 години

Един лумппен го влачат по паветата жълти!На друг криминал му къртят жълтите зъби!Пръска със спрей хулиган -пишман демократ-корифей!Слама хвърлят, яйца и гъби.Протест-пръддльовците вече беззъби!

128

Боби

преди 3 години

Къде ги видяхте хилядите на протеста? Няма лошо ако се послъгва малко, но чак пък толкова.

127

798099

преди 3 години

До 141Стой си в чужбина и не ни се бъркай!Омръзнало ми е родоотстъпници са ми ви дават акъл как да живея в Родината си, която те признават само когато им е угодно.90% от тях са внучета на АБПФК.

126

798099

преди 3 години

Абе няма ли кой да избие тази комунистическа пасмина!?Били млади и красиви, ама живеят и работят на Запад. И не са се върнали доброволно тук, изгониха ги от там. Тези ли мърлячи, дето го сричат българския език и които като им отворят границите ще се изметат оттук ще ни определят кой и как да ни управлява?!Хайде да ги няма!

125

Анонимен

преди 3 години

Колко мирно. А за интелигентите, които изчовъркват жълти павета с дръжките на знамената нещо няма ли да кажете? Сигурно от патриотизъм го правят и ще си ги носят вкъщи. Повръща ми се.

124

Накой ако мисли

преди 3 години

Че гласуването не се е и се манипулира зверски много се лъже. И като видя всички тръгнали да гласуват и ми става смешно а тези които вече са нагласени спечелили се смеят най - добре. Хем са "избрани" хем народа доволен - гласувал!!! Гласувал ...ама не е избрал! Само е гласувал :))) Ако се видите отстрани какъв фарс сте....от чужбина изглеждате накто 10 годишни деца които крадът от кацата мед на баба си...и накрая я чупят за да не може друг мед да яде....след него...а баба му гладна....

123

Анонимен

преди 3 години

Аман от вас, недоучените ***! Само сензаци искате са създавате. 38 души десетки ли са, ***, Веселино, дето си го писала това? Трябваше и три удивителни да туриш накрая. Пишете точно, обективно и съдържателно, не само прилагателни и екзалтации.

122

eve1

преди 3 години

9-ти септември наближава и комунистите пак оскат да заграбят влатта с кръв.Чрез избори те са неспособни да я вземат.

121

Анонимен

преди 3 години

Червеният *** тука написа 100 поста срещу Герб. Аре бегай вече *** смешно да си купиш пиенето или дозата :) Не се прави на голям мъж

120

Анонимен

преди 3 години

Вместо да подкрепите избирателите вие им искате оставката. Те направиха метро и магистрали , по които вие пътуване. Не ви ли е срам да сте против тях?

119

Пян_Гъ

преди 3 години

Колчем споря с противници на кабинета, все става едно и също:"Ууу на ББ!""Е що, кво ти е направил?""Бе ти не разбра ли? Ууу!""Добре, щом казваш - 'ууу'. А кой да дойде после?""Ъъъ...""Няма ъъъ, няма мъъ! Кой? Учидолския, Доган, БСП, Костинбродска - избирай!""Ъъъ... Мии... Ъъъ..."И разговорът ВИНАГИ СВЪРШВА ТУК. Вие ми кажете защо! P.S. Някой хора мислят, че като не им върви с мадамите/кинтите/въобще, премиерът е виновен, а не те самите.

118

Анонимен

преди 3 години

Браво! Най после полицията се взе в ръце. Бой наред всички нарушаващи обществения ред. След половин година има избори, ще могат да гласуват, както е реда.

117

Анонимен

преди 3 години

Днес Тиквата е бил евакуиран от София с хеликоптер. Пилотът едва е избегнал катастрофа, тъй като гащите на Тиквата така нетърпимо се разсмърдели, че едва не припаднал по време на полета.

116

U2

преди 3 години

Ако някой протестър си счупи нокът в опита си да извади паве на площада,това смята ли се за достатъчна причина да бъде изпратен на преглед в" Пирогов" ???

115

Анонимен

преди 3 години

Досущ като Априлското въстание не беше достатъчно подкрепено,явно ще чакаме да ни освобождават ама дали от дунава ще дойдат или зад океана предстои да разберем!

114

Анонимен

преди 3 години

Абе що 100 кретена трябва да ми казват какво искам?! Не харесвам Борисов, но пред Радеф и Кърнелата ще ме накарат да гласувам зорлен за него.Ба си *** и неграмотен протест!

113

ДДРОнег

преди 3 години

До у брееееИ тикви с черепи, нали :)