22

Анонимен

преди 3 години

за провеждане на политиката на РУО чрез овикване,закани и заплахи,бедни душици с ограничен умствен потенциал,предизвикващи съмнение относно компетентността си

21

Начи

преди 3 години

като прочета организират, координират и подпомагат... автоматично отива в графа нищоправене...

20

Уч

преди 3 години

До 15 и 16: Аз нямах време за кафе в къщи, почти цял ден се занимавах с учениците си. Ти ако познаваш един-двама такива учители, това не ти дава право да говориш така за всички учители. Инспекторите не са нужни, може би само двама-трима във всяка област. Във Финландия, която е прочута с най-доброто образование в света, няма инспектори. В бедна България по всеки предмет има инспектор. Директорите на училищата сами могат да организират и управляват учебния процес.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18ББ си купува подкрепа за бъдещи избори!Я колко милиони раздаде досега на кого ли не! Даже за пенсионерите му се откъснаха по 50 лв. от сърцето!

18

Анонимен

преди 3 години

Абе защо на инспекторите дават увеличение.Какво са направили тея?

17

Анонимен

преди 3 години

До 15 и 16 - всъщност това е един и същЕла и ще ти дам цялата си заплата! По твоята логика на 1 учител трябва да дадат 25 заплати, ако има 25 деца в клас. Ела и ще ги готвиш за матура, ще проверяваш есета, тестове- в събота и неделя - на 100 човека Х 2, 3 листа, ще подготвяш и класни работи и тестове на 2 групи, ще даваш допълнителни упражнения и тн. Да не забравя олимпиади, пробни матури и тн.А ако пък дойдеш на моето място, много ще се зарадвам.Тъкмо ще дойде малко свежа кръв, с нови идеи.

16

Анонимен

преди 3 години

Какво правиха учителите от март до сега? Нищо!Мързелуваха и забравиха да работят. Чакахме, кога ще се сетят да си свършат работата. Недочакахме. Трябва да дават 60 % от заплатите на учителите на родителите. Еди имейл на ден не струва 1600 лв. Нито безобразията по време на изпитите, когато объркаха децата. Но им платиха по 80 лв. за седянка.

15

родител

преди 3 години

Пари заслужават единствено родителите. Непрекъснато и напразно дигат заплатите на учителите. Сега минималната за учител е 1260. Защо? за имейла, който пращаха един път на ден от кафето. Кога са били на първа линия? Когато ние обучавахме децата си. Когато не можеха да влязат в нито една платформа и публикуваха указания във Фейсбук и Вайбър. Когато ги мързеше и ние до 24 часа вечерта им вършихме работата. Когато след 13:00 часа не може да ги откриеш. В БГ няма учители. Мързели и некадърници.

14

тогава ...

преди 3 години

Ще спрат да щъкат по селските училища(заради добавените командировъчни),а те от своя страна - ще спрат да плащат ТАКСА спокойствие....

13

Анонимен

преди 3 години

Робите на първа линия, а богоудобните с повишения!

12

Анонимен

преди 3 години

РУО нямат нищо общо с обучението, нооонаближават изборите!Само подсигуряване на статуквото!

11

Анонимен -учител

преди 3 години

Какво правиха тези от март до юни? Да не би да са дошли да ни организират и проведат часовете? Или да ни проверяват домашните? Значи те са заслужили, ония от НОИ са на 1ва линия, а ние???? Но не сме организирани както в други страни. За не влезем на 15 и да хвърлим оставките си.Толкова бързо ще клекнат от министерството ....

10

Ния

преди 3 години

РУО нямаха нищо общо с обучението, след обявяване на епидемията.Три месеца работеха нищоправене.Само пречат.

9

Анонимен

преди 3 години

Защо на тях сега , а на учителите от 1.01 ? Учителите на каква линия ще се водят на работа дотогава ?

8

пари на вятъра

преди 3 години

Пари за едни напълно безполезни тулуми...

7

подкрепям

преди 3 години

"Всички само се чудят как да се скатаят и да си напазаруват, наготвят и вземат децата по-рано от градина.... Вместо за мърлящина да ги глобяват и уволняват, те ги повишават кокошките смотани."

6

И защо?

преди 3 години

Една нормална инспектока няма. Една! Всички само се чудят как да се скатаят и да си напазаруват, наготвят и вземат децата по-рано от градина. Една инспекция няма проведена в това министерство. Всичко е проформа. Вместо за мърлящина да ги глобяват и уволняват, те ги повишават кокошките смотани

5

Анонимен

преди 3 години

това са кърлежи -кръвопийци измислена длъжност от комунизма за свои хора със задължение да прокарват определени учители

4

Иван К

преди 3 години

Е те тия що работат незнам толкоСамо пречат на директорите и учители

3

Анонимен

преди 3 години

Баце купува де що може.