40

Анонимен

преди 3 години

Хората от трибуквените групировки са в ГЕРБ, но тях полиция и прокуратура не смеят с пръст да ги пипнат.

39

Анонимен

преди 3 години

Защо полицаите защитават престъпността облечена с власт?

38

???

преди 3 години

До Милиционерчета,По-голямата част от протестиращите са иманно хванатите от "милиционерчетата" и с висящи криминални производства.Нали затова скачат толкова-защото им е обещано всичко да се замете под килима!!!

37

???

преди 3 години

Хайде сега уж "ВЪСТАНИЕ"-пък искат с перце да ги галят-като си готов да рушиш ,палиш и посягаш на хора изпълняващи дейността си -трябва и да си готов да те бият,влачат,арестуват и всичко което произлиза от действията на така наречените "въстаници".

36

Истината

преди 3 години

Истината е, че мутрите наредиха на полицаите си да използват газ срещу протестиращите. От този газ няколко души са в болница, вкл. оператора на екипа на bTV. Какъв е този газ няма да разберем докато мутрите са на власт, вкл. и в прокуратурата

35

666

преди 3 години

До Анонимен 40Вярваш ли си?Толкова глупости в две изречения-чиста загуба на време-и ние гледаме и виждаме съвсем различни неща.

34

Анонимен

преди 3 години

По заповед на престъпния режим на борисов полицията използва боен отровен газ срещу хората, пребиват деца и жени, ужасяващи невиждани престъпления в държава член на ЕС. Готови са да убиват и тровят хиляди невинни

33

АНОНИМЕН

преди 3 години

НА ЮНАК И РАНА е казал народът или каквото повикало такова почукало или да би мирно седяло не би чудо видяло!

32

НАРОДЪТ

преди 3 години

Народът на България, а не шепа самозванци и платени мутри се готви за БОРИСОВ 4

31

Така

преди 3 години

Не там

30

До додо

преди 3 години

Естествено, че е типичен соросоидeн сценария, та нали Сорос е Еврей?? Евреина винаги крещи помощ когато атакува. Затуй и спретнаха чудовищната лъжа Холокост, за да могат да убиват безнаказано палестински мъже, старци и деца и да си образуват държавата върху крадена територия, под ръкоплясканията на целия свят, който рони сълзи за несъществуващи измислени жертви на газови камери, а в това време еврея геноцидираше децата на Палестина. Историята само се повтаря

29

Една от Русе

преди 3 години

Това тяхното е все едно да отидеш да се на имаш в клетката на лъва, да го дръпнеш за опашката, а като ти скочи да ревеш със сичка сила помощ и да тичаш да ревеш, че си нападнат по всички медии.

28

м да а а

преди 3 години

Много дребни продажни душици има във форума , когато протестират в съседни държави ги възхваляваме , но когато опре до нас/вас и се започва с оплакванията :"Не мога да ида до работа, затвориха 2 кръстовища, тея нямат ли си друга работа, ама той Биби и Шиши не са чак толкова зле..."

27

Додо

преди 3 години

Провокацията е типичен соросоиден сценарий. Сами си се нараняват, за да крещят ПОМОЩ БИХА МЕ с пълно гърло. По сходна, *** тактика на Майдана в Киев убиха доста хора със снайпери, за да могат да припишат убийствата на опонентите си. Нищо ново под слънцето. Нищо ново...

26

Милиционерчета,

преди 3 години

На жълтите павета сте много смели, но като обират на хората в селата, никакви ви няма. Пазите само *** и хунтата на Борисов.

25

Христо Христов

преди 3 години

До Предприемач"ГЕРБ няма алтернатива." - баща ти дс агентът, така ли викаше за бкп?

24

Христо Христов

преди 3 години

така е в ес демокрациите...

23

Анонимен

преди 3 години

Хахахайа обгасиха ли ги беБраво най после тояга... Не усещат, че минават границата на търпение на службите.

22

Анонимен

преди 3 години

Каква жалка картинка е тази *** седнала в линейката.Метежници- ВЪН!

21

Анонимен

преди 3 години

Пускайте водното оръдие и да приключваме с дубайските палячовци. И с мерака на Радев да е като Лукашенко.