76

Анонимен

преди 3 години

Ако не друго, Дариткова изби рибата с този селски тоалет.Като абитуриентка 1982г.

75

17%

преди 3 години

ГЕРБ отдавна разделиха българите чрез изселването на над 2,5 милиона от тях в чужбина. Тогава нито Радев нито никой не е вдигал юмруци.

74

Главанак

преди 3 години

" Разделението на народа е опасност"! А кой го направи и продължава да го прави- ГЕРБ, и по - точно онзи, който се смята за богоизбран, диктатора от БанкяV Той раздели обществото на ГЕРБ и другите!За ГЕРБ имаше всичко- и обществени поръчки, и кражби , и чудовищна корупция, за останалите- репресии и насаждане на страх!ГЕРБ, разберете- не можете да останете повече на власт! Вървете си с мир!

73

Анонимен

преди 3 години

Не мой с лошо Ковидкова! Така ли са те учили съветските другари в Ленинградския медицински техникум, а? Разправят, че помаците не били лоши хора, но ти си отровна змия в менопауза, пфу! Обувай шалварите и беж на нивата! ;)

72

Анонимен

преди 3 години

дружинна ръководителка с прически на фолк чалга

71

Анонимен

преди 3 години

Как е възможно Топката Лой да изправи българи срещу българи и да гледа скрит в дупката си тази война?На всички е ясно, че на протеста има провокатори и точно те работят в посока покачване на напрежението.Всичките 55 дни до сега показаха че протестиращите отбягват всякакви насилствени действия, избягват провокациите.И сега изведнъж - намерили газ, праз и "оръжие " срещу полицаите???!! Не дарги ни управляващи-вие създавате напрежението за да оправдаете следващата ви агресия, отработвана като стратегия в службите ви!Търсите оправдание за арестите, побоите и употребата на сила, които вече сте подг

70

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 3 години

ВИЕ ОТ герб СТЕ РУШИТЕЛИ ,ГРАБИТЕЛИ И ОТДАВНА ПЛАЧЕТЕ ЗА ЗАТВОРА.РАЗОРИХТЕ ХУБАВАТА НИ ТАТКОВИНА ,ИЗГОНИХТЕ НАД 2МИЛИОНА БЪЛГАРИ ДА СЕ СКИТАТ НЕМИЛИ И НЕДРАГИ ПО СВЕТА.А ЮМРУКА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ВИ РАЗБИЕ КРАДЛИВИТЕ МУЦУНИ....

69

Анонимен

преди 3 години

Ибати грозната кобила.Кой ли е тоя катър,дето я качва.Колкото грозна,два пъти по-гламава.

68

ХАХАХА

преди 3 години

ЕЕЕЕХ ДОКТОРКЕ А ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ ДА ВДИГНЕШ ЮМРУК -В УЧЕБНИЦИТЕ ТИ ПО МЕДИЦИНА НЕ ПИШЕ НО ВЗЕМИ ЧЕ СЕ ПОИНТЕРЕСУВАЙ КАКВО ЗНАЧИ- ПИТАМ ЗАЩО НЕ СПОМЕНА ЗА ШКАФЧЕТАТА НА Б.Б. ЗА ПРОСТАШКИТЕ МУ РАЗГОВОРИ И ОЩЕ МНОГООООО - ГОРКАТА НИ ДЪРЖАВА С ТАКИВА ДОКТОРКИ И ПОЛИТИЧКИ ХАХАХАХАХА

67

Анонимен

преди 3 години

Корупцията ги обединява ГЕРБ

66

Смешни сте ГЕРБ

преди 3 години

Значи тва е симптом при ГЕРБ, говорят едно, но правят противоположното на това което казват и вече никой не им вярва. Интересно как Борисов дава указания да се осмее президента, а и сега напуснаха залата, но иначе са за обединение. Първият мандат на Борисов беше най-отчетлив как раздели обществото на групи и ги атакуваше по професии и т.н. Новият Божков е телевизонният визионер К. Домусчиев, който го играе *** на Бойко.

65

АнонимеН

преди 3 години

ЗАРАДИ БОРИСОВ БЪЛГАРИЯ НЯМА БЕЛЕНЕ И НАДАЛИ ЩЕ ИМА!ОСВЕН ЧЕ КАЧИ ЦЕНАТА НА ГАЗА ПРЕДИ НАМАЛЕНИЕТО И КОЕТО ОТНОВО ОСТАНА САМО ЗА БОРИСОВ СЕГА ИСКА П АК ДА КАЧИ ЦЕНАТА НА ГАЗА!!!НА 10 МИЛИАРДА ОКРАДЕНИ ОТ ДЪРЖАВАТА ПОЛУЧАВАМЕ 1 МИЛИАРД ПОД ФОРМАТА НА МАГИСТРАЛИ И ДРУГИ СТРОЕЖИ КОИТО ГИ ПЛАЩА ОСНОВНО ЕС!!!ПОЛЗАТА Е БОРИСОВ Е 10% НА ФОНА НА 90% ЧИСТА ВРЕДА ЗА БЪЛГАРИЯ!МОМЕНТАЛНА ОСТАВКА!!!

64

Smurf

преди 3 години

Много не исках ама нещо немах желание. Герб са най корумпираната и най вредната партия за България

63

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ обединява обществото единствено с ненавистта му към тази партия и тулупа-вожд...

62

Демократ

преди 3 години

Дариткова, ти демократка ли си, Дариткова! Добре е народът да бъде разделен и да има плурализъм, това е демокрацията. Само при комунизма всички бяха обединени, но тогава нямаше тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме не Запад, а сега при демокрацията и разделението имаме тоалетна хартия и банани и бегаме на Запад!

61

Геро

преди 3 години

Гербави бооооклуциииииии!!!!

60

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ прекрасно обединява Северна и Южна България! Магистрали 0:5!!! Доходи...

59

липса

преди 3 години

липсва целия МС, които са подчинени на НС! За пореден път МС пренепрегна върховния орган и председателя на НС

58

Анонимен

преди 3 години

защо вобще новините съдържат изказвания на някакви връзкари мутри и мутреси чалгаджии политически крадци с пълни шкафчета с пачки гледащи страшно от бейския си джип, чалгаджии с мания за величие

57

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ 11 години разделя. Стана пропаст между членове на ГЕРБ и другите хора.