33

Анонимен

преди 3 години

Единственото, което постигна този ялов протест, е да укрепи тиквата. Честито на актьорите и публиката. Гейм оувър!

32

Мен

преди 3 години

Целия протест е една бутафория от не успели политици и не успели хора.Успехът си го град им ние без да чакаме помощ. Учиш, градиш кариера, ценз, CV и тогава асичко се нарежда. Лузъри са необразованите, не амбициозните.Не протестират, защото не съм недоволна от живота си. Имам всичко което е важно. Хората трябва да спрат да търсят вината за неуспехите им отвън. Всичко си го правим ние!Слаби хора издигат бесилки, силните градят!

31

?

преди 3 години

До Анонимен 39А ти, мислиш ли, че тези 5- 600, дори и 60 000 анархисти са народа?

30

Анонимен

преди 3 години

До 37 Ако мислиш че тия 35 процента които са избрали Диктатор са " народа" Аз не мисля! ОСТАВКА на МУТРАТА!

29

Анонимен

преди 3 години

Айде боко довиждане, няма да липсваш на никой, най-вече на платените ти поддръжници.

28

НИКАКВИ ОСТАВКИ

преди 3 години

НАРОДЪТ Е ИЗБРАЛ ГЕРБ ДА УПРАВЛЯВА, МАРТ ЩЕ РЕШИ ДАЛИ ТОЙ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ- ПРЕСТЪПНАТА ЧЕРВЕНАТА ПРЕЗИДЕНТСКА КЛИКА ГОТВИ БУНТОВЕ, ХВЪРЛЯ НАРОДА СИ В ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР СИ ПОЗВОЛИ ДА РАЗБУТА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ И МИЛИОНИТЕ ИМ- АКО НЕ СА МИЛИАРДИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ШАЙКА БСП НИКОГА НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА.

27

R

преди 3 години

До АнонименЕ що не изчакахте 9ти .......

26

R

преди 3 години

До АнонименОбъркал си се, незаконната , етническа партия в България е ДПС....

25

R

преди 3 години

До ???Ако имаше акъл, щеше сам да си изкараш няколко кюлчета злато, а не да чакаш да ти ги подари някой....

24

Анонимен

преди 3 години

Глобалистите като Георг Георгиев и Томсилава Дончев .............продали се на Сорос (Шорош) са много по-опасни за държавата от либерали, комунисти, демократи и т.н.

23

???

преди 3 години

Георг Георгиев........................тоя малкия ке.леш ли ще ми дава акъл, от младежката организация на ГЕРБ?Аз акъл си имам, но няма да ми дойдат зле няколко кюлчета злато и около 100 000 евро, само колко съм скромен, като знам, че герберите не играят на дребно, те крадат милиони и милиарди!!!

22

Анонимен

преди 3 години

В шайката на Мутрата от СИК няма нито един човек роден в София! Чобани, първо поколение с обувки, с помътнели от риене на гюбре очи, пъплят на талази в клетата ни столица и претендират да са елит. Опростачването е отвратително!

21

Анонимен

преди 3 години

На втори септември свършва гербавото робство!

20

Анонимен

преди 3 години

Гроб е ОПГ и ще бъде разтурена от съда!Всеки член на шайката трябва да бъде арестуван!Тиквата и Каскета трябва да бъдат дадени на огън!Казах!

19

Анонимен

преди 3 години

Бойко преговаря и осигури милиарди от Европа за България а мафията БСП и Фигуранта искат да крадат от тях чрез служебен кабинет. Това е истината...

18

Анонимен

преди 3 години

От школата за крадене на герб

17

Хм !?

преди 3 години

Откъде намират такива неграмотни, като това момче, за да ги правят зам. министри?

16

До sd

преди 3 години

Борисов от 10 години си е купил медиен комфорт. Чрез съответни облаги в замяна.Пиk комикса например. Недялко излапа 6 млн евро чрез офшорни фирми покрай фалита на ктб.Близ слугата Крaчунов също.Домус Ага се облажи яко с пристанища и фабрики, по новa не критикуват борисов.24 часа и разни подобни формирования, отдавна не играят.

15

sd

преди 3 години

Вестник ''24 часа'' прекалява с пропагандата си в полза на хунтата. Нека утре с протеста да отидем и пред редакцията на този п-арцал и да изкараме от там тлъстата сви-ня Зюмбюлев и да му разпорим шкембето!

14

Анонимен

преди 3 години

Тоя лакей колко лазеше и лижеше подметки. И накрая - всичко било напразно.