19

Анонимен

преди 3 години

Този що има такава прическа, турил си е една тенджера на главата и каквото стърчи под тенджерата го е офъкал.

18

Пълна лудница

преди 3 години

Тоя ка**** още не е разбрал, че НОЩ са консултативен орган, без изпълнителни функции и имат задачи свързани само със здравето. Седем месеца и не можа да схване?. Дано го направи до нова година.

17

Анонимен

преди 3 години

Ае мишок този бюджет дето е, той не е само за вас и вашите слуги. Добре че беше вируса, че да достигнат някакви пари и до производителите поне веднъж за 30 години по схемата 60/40 и се видя за няколко месеца колко струвате и колко ви е объркана икономиката или по скoро липсата на такава.

16

Анонимен

преди 3 години

Ако като с магическа пръчка изчезнат всички милиционери и интегриращи се плащачи, още първият месец престъпността ще намалее с над деветдесет процента, а за една година ще бъдат спестени около осем милиарда лева, които са преките разходи за развъждането им, и още поне пет милиарда лева щети нанесени от престъпното им действие или бездействие. В момента са като воденичен камък на шията на държавата.

15

муспи

преди 3 години

Много ще е тарикатски, преди Оставсата да се вземат колкото се може заеми.

14

Анонимен

преди 3 години

Такова неприятно същество е този Каролев

13

V

преди 3 години

Аааа ...! Само още нещо .Чухте ли го тоя кво се изръси .Метана бил вреден .Метана е сероводород предимно ве тъ.пан .Вредно е да се казваш каролев . Като изгаря метана се отделя певдимно водни пари . Що не приказва за неща от които разбира ли ? Ми щото от нищо не разбира. Всички видяхме колко инвеститори докара . Тия дет бяха тука даже те избягаха :)))

12

СЪДНИКЪТ

преди 3 години

Вземете му имуществото на тоя мошенник да платим с неговото имущество и банковите сметки и НЕКА ПЛАТИМ НА БЕДНИТЕ, а за Каролев само участта на Чаушеско ще е полезно за България!

11

Анонимен

преди 3 години

А ЗАЩО БЮДЖЕТА СЛУЖИ ЗА ИЗХРАНВАНЕ НА АДМИНСТРАЦИЯТА И БЮРОКРАТИТЕ. БЮДЖЕТА ТРЯБВА ДА СЛУЖИ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ И ФЕРМЕРИТЕ ИНВЕСТИЦИИТЕ И СУБСИДИИТЕ НЕ СА ЗА АСФАЛТ. А СА ЗА СУБСИДИИ НА ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ И ДРЕБНИЯ БИЗНЕС ЗАРАДИ БЮРОКРАЦИЯТА ЗАТРИХТЕ ИКОНОМИКАТА

10

Анонимен

преди 3 години

Заем за да се добави добавена стойност в икономиката, ако ще ми развъждат гласоподаватели за обща сметка няма да стане.

9

V

преди 3 години

Дупка в бюджета. От ,,спасителя,, дет ва спасява ;) Това е цената на спасяването дето не го искахте но от рекетьорския период на тиквата е свикнал да ви застрахова без да искате да се застраховате :)))

8

Анонимен

преди 3 години

Ако я намаше корупцията навсякъде в страната, немаше да знаем що е това криза. Щяхме да сме сред най-силните в Европа

7

69

преди 3 години

накрая пак тези, които протестират и са недоволни ще платят сметката, от 30 години се повтаря едно и също

6

Вуте

преди 3 години

Зимаска че си ручаме опинците.

5

Българин

преди 3 години

Тоя защо не се подстриже като човек на възраст вече , ами се прави зорлем на *** ??!

4

SHEFA

преди 3 години

СТИГА С ТИЕ ЗАЕМИ БЕ-РАСИПАХТЕ ДОЪРЖАВАТА.-БОГ ЗНАЕ КАДЕ ЩЕ ПОТЪНАТ.АЙДЕЕЕЕЕ-ВЪН МАРШ.

3

Анонимен

преди 3 години

Стратегията на властващите катастрофира в няколко неочаквани обстоятелства, за които те нямаха готов ход. Как да се справиш с компроматните снимки и записи, изпратени до медиите от твой близък приятел, превърнал се междувременно в заклет враг? Опитите на прокуратурата да открие снимащия, вместо да попита снимания, издават спиращ дъха инфантилизъм. Влизането в президентството пък окончателно доказа, че главният прокурор може да надмине по нелепост и тези, които му организираха конкурса за този пост

2

ШибиРиби

преди 3 години

Тоя не е ли в затвора?

1

Tusk

преди 3 години

Проблема са алчните бг шефчета