28

до 17

преди 3 години

До ЧебурашкаНе ми се привиждат все САЩ, а курабийки от САЩ, който се раздават на Майдана...

27

анджак

преди 3 години

До АнонименЗабравяш важния факт, че зависи кой получава помощите. Япония, Южна Корея, Германия след войната и десетки други примери показват, че който е способен може да просперира, останалите гледат тъжно. Познай ние от кои сме!

26

джанти

преди 3 години

До Русия =ПсихиатрияНай-вече германския канцлер държи на него, но след днешните нагли обвинения на Кремъл, че самата Германия е отровителя на Навални, нещата сигурно ще се променят.

25

ъ

преди 3 години

Язе предлагам да скинеме одма сичките отношения с Русията-така ами иначе дека само си чешеме езиците ??

24

1

преди 3 години

До Русия =ПсихиатрияТочно. Умрях от смях, като прочетох, че единствените санкции които Русия признава са тези от организация, в която Русия има блокиращ глас.Тоя явно мисли техните студенти за мало*мници. Пък де да знам, като гледам тая "велика" страна може и наистина да са такива.

23

Анонимен

преди 3 години

цялата тази истерия на българските метросексуални русофоби срещу Русия е с цел да не се подобрават търговските ни отношения с Русия, понеже може и да изплуваме икономически ако имаме достъп до по - евтини суровини и може да завземем пазари от Германия, Франция, Англия и Полша... Ето на кого служат нашите необразовани русофоби. На тези господари са роби. А аз съм само реалист. Не русофил. Подчертавам.

22

Анонимен

преди 3 години

Нека да видим... В България дори щипките да си простират прането по балконите на соцпанелките са китайски. Защо? Ами нефтозавода в Бургас сви производството на пластмаси до почти 0. Защо? Защото не им трябва конкурент на руснаците - когато продават от Русия печалбата им е по - голяма. И сега в Бг и щипки не се произвецдат... И на фона на това, Чебита разни, русофобчета метросексуални, жертви на сексуалната досфория, плюят по държава, която се е опънала на всичли алчни англосаксси и католици...

21

Русия =Психиатрия

преди 3 години

Самият проект Северен поток 2 е политически проект.

20

999

преди 3 години

А бе тоя Лавров вярва ли си???

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Ще те подкрепя само с два примера. Бюрото "Антонов" се разпадна, специалистите заминаха за Русия и Китай. Заводът, който правеше самолетите им, вече не работи. За какво им е на Боинг и Еърбус такава силна конкуренция?Втори пример - знаменитите заводи "Мотор Сiч" в Запорожье е свел производството си до минимум. По-рано снабдяваха Русия с двигатели за хеликоптери и с газотурбинни установки за руския флот. Е, накривиха им капите - руснаците произвеждат свои в Татарстан. По-модерни.

18

Анонимен

преди 3 години

До ДжоБългарчето Джо, защо не се кандидатираш за председател на кварталната въздържателна дружинка? "Пияниците"отстъпиха вече мястото си освен на Литва, Молдова и на АВСТРИЯ! Там някъде са Полша, Юкрейн и Беларус.

17

Анонимен

преди 3 години

До Втечнения газРуския по тръба стигна 120, но не се купува. Това е, защото е рентабилен над 108-112 и под това няма смисъл да се продава. Това не попречи на нашите да го смятат по тая цена и веднага да поискат повишение.

16

Джо

преди 3 години

Тъй де, с търговията изхвърляме руските пияници и от политиката! СП2 стои от месеци недовършен, а руссоробите вият към месеца, кеф!

15

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен.....Украйна след като се вързаха на акъла на Вашингтон така се...... Руските роби не можете да мислите самостоятелно и все САЩ ви се привиждат.

14

Анонимен

преди 3 години

Именно, Лавров, именно!Не е за политически игри, а само за търговски.И представете си Русия се уплашила, че за Европата немало да има газ. Къф ужас. Ми Путин нема да заспи от тревоги з Европа.Не за друго.Лаврооов, вече опре ножа до кокъла и туй то.И ше има реванье и късане на ризи от гърбо.

13

Анонимен

преди 3 години

Украйна е пример затова как една държава бива използвана за частни политически и икономически интереси , и след това захвърляна Украинските фирми нито ще видят достъп до пазарите на ЕС и САЩ , нито нищо . Нито някога ще станат член на ЕС Като им "одерат кожите " Байдън и останалите лешояди , които им нападнаха индустрията , ще си тръгнатА хората се спасяват по единично - кой към Полша , Германия , кой към Русия Такава е съдбата на страните , приели американска " помощ"- разпад и разруха

12

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 1 Свестните политици подръжници на Украйна от ЕС и САЩ разбраха ,че Украйна е много по-близо до някоя африканска държава , където по 100 години водят граждански войни , отколкото до нормална европейска държава , която с леко побутване може да влезе в правия път . Кой ги знае , може да не са си давали сметка за разделението между Западна и Източна Украйна , и че държавата е пълна с нацистки , фашистки и всякакви други формирования .

11

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 1 Украйна след като се вързаха на акъла на Вашингтон така се наказаха , че каквото сами си го причиниха с активната подкрепа на задокеанските и брюкселските им дружки , нито Русия , нито някой друг може да им го причини . ЕС се убедиха ,че е безсмислено да наливат пари , след като потъват в джобовете на олигарсите . САЩ хвърлят по някой друг долар на Украйна , за да им купува бракуваното оръжие . Ама те пък го препродават на трети страни :)))пак не стигна мястото

10

Ямболски цървул

преди 3 години

Еврейски молодец.

9

Анонимен

преди 3 години

ДрОгаре гладни ли сте?