18

Анонимен

преди 3 години

Нали ритаха да излязат от европа че да стане англия велика again.... Натам се е запътила определено ама в грешната посока

17

хаха

преди 3 години

албионците не знаятбездомен източноевропеец звучи като бял *** или като не знаят ли че в източна европа всички имат домовеот къде да знаят

16

ШибиРиби

преди 3 години

Стига глупости че в България няма работа. Населението отказва да ползва ромите като работна сила а другите дето се имат за нещо повече се въртят като мухи лauнapku из Лондон докато им покажат вратата.

15

Анонимен

преди 3 години

Абе не знам ама в Беларус стотици хиляди са по площадите въпреки че ги бият и арестуват в страхотния им социалистически рай а тука дееста смешника лежат по палатки и никой бе ги пипа.

14

ДО 12

преди 3 години

Е това което написа е една гнусна, дебела, опашата, мазна, долнопробна като баничка със сирене ама без сирене лъжа!!!

13

лЕНИН

преди 3 години

Комунистите превзеха Запада.

12

До 11

преди 3 години

Слава Богу че го загубихме социалистическия стандарт, щом ти липсва, бегом към Беларус да живееш охолно със 110 евро месечна заплата. На работещите и адекватни хора в България сега ни е супер. Само искам всички червени мозъци да се разкарат.

11

V

преди 3 години

А защо няма хора от Беларус ? Беларусците (които всъщност са си руснаци ) имат право безвизово да ходят в ЕС . Що те си работят у Беларус а ние и Украинците сме по улиците на Европа ??? На този въпрос кой да отговори ? тиквата ли ? фон дер лай.о ли ??? Що няма отговор ?

10

Анонимен

преди 3 години

Не е виновна демокрацията, че в България няма работа и животът е мизерия, и 2 милиона българи са принудени да слугуват и да вършат черната работа на Запад, не е виновна демокрацията, не ееее, виновни са 45 години социализъм и Путин и Решетников са виновни, демокрацията е най-добрата система.

9

Анонимен

преди 3 години

Всички страни от източна Европа които приеха демокрацията и западната ориентация загубиха стандарта си на живот от социализма и днес живеят в мизерия. Само Белорусия която остана с Русия запаси стандарта си и днес там живеят нормално.

8

Анонимен

преди 3 години

да благодарим на заврения зет, че направи милион българи емигранти и сега протежетата му се борят със зъби и нокти за кокала, т.е. власта

7

дедо Ташунко

преди 3 години

Глу.пак си Кико, номер 1. Глу.пал и тъ.пак. Лондон е гето и град, който е строен, когато обединеното кралство имаше безброй колонии, от които да краде безнаказано. В момента са "голяма фирма - бедно положение". Да видим какво ще представлява Англия само след 1 година.

6

ПроСоТо

преди 3 години

наистина е малко странно!.Истината е,че основно британци се подвизават като "бездомници и просяци"..Е,пълно е и с "нашего брата" от Възточна Европа,но съотношението е в полза на британците..

5

Анонимен

преди 3 години

Живях там една година, при нас е рай в сравнение с Лондон. От София не мърдам вече

4

6989

преди 3 години

В англия повечето бездомници са англичани, щото са мързеливи и има много наркотици, за Лондон и наркотиците няма да говорим

3

Анонимен

преди 3 години

Има бездомни румънци в Лондон, но огромното мнозинство са бездомни англичани.Само че за това никога няма да напишат, защото е неудобно.

2

Некъпан индиец

преди 3 години

Хаиде и нашите Шератон и Кемпински-Зографски да приемат безплатно некъпаните индийци от Факултета.

1

Кико

преди 3 години

Жалко, жалко за най-хубавия град вероятно в светъ, с най яката атмосфера. Ако бях на нашите олигарси щях да живея в центъра на Лондон, в някой уникален мезонет. И стил, и класа, ама те.. В софия в 3стаен..с асансьор.. Пу!