11

Пендехо

преди 3 години

А какво правим ако тестовете са заразени и после хората са болни !?

10

ОПА

преди 3 години

До кога ще ги стигнемНЕ СТИГНАХМЕ ЛИ САЩ И ИТАЛИЯ,ФРАНЦИЯ,АНГЛИЯ......КОРОНКАТА ДОКАЗА КАКВА ЗДРВНА СИСТЕМА ИМАТ...МРЪТ КАТО МУХИ НАСЕН--НАШАТА СИСТЕМА ОЩЕ ДИША ЗАЩОТО ИМАШЕ ЗДРАВА ОСНОВА ПОЛОЖЕНА ОТ КОМУНИЗМА-ОЩЕ НЕ СА Я ГЪТНАЛИ ДЕМОКРАТИТЕ НИ...

9

Родител

преди 3 години

Никаква декларация няма да предоставям. От какъв зор? Да задължат всички ученици да бъдат тествани преди училище. Без тест- отсъствия още от първия учебен ден.

8

Shark

преди 3 години

Добре! Ще си сложа...ама друг път!

7

Анонимен

преди 3 години

Родителите да представели декларация за детето! Ама тоя Ангелоф голям гении се извъди. После ако има проблеми няма да е виновен той, ами родителите. Пак изми ръцете тоя шушумига.Сега всички родители марш да пишат безсмислени декларации, които нямат никаква медицинска или каквато и да е друга стойност, освен Ангельоф да излезе чист.

6

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам защо хората дето няма да си поставят ваксини пак мрънкат, даже и обиждат. Що не си гледате работата! Кой ви иска мнението!

5

когаКолкоКои защоНЕ

преди 3 години

кога ще каже мЪнистора кой е доставчика, кой е производителят и какви ще са цените на ваксините за децата, учениците, студентите, работещите и пенсионерите. предполага се че ще бъдат платими за хора с приходи на 1500 лв на месец

4

Анонимен

преди 3 години

Те ако помагаха, щеше да е добре, но са създадени за съвсем други неща, които са далеч от профилактики, превенции и лечения.

3

Анонимен

преди 3 години

До Айде сегаТочно си мислих, че противогрипните ваксини нямат толкова врагове. Забавихте се цели 10 минути.

2

Айде сега

преди 3 години

Всички и.диоти юруш на ваксините да напълните бездънните касички на фармацевтиката.

1

Анонимен

преди 3 години

"Родителите на по-големите ученици пък ще имат задължението да предоставят декларация, че детето им не е имало контакт със заразно болен."А родителите откъде ще го знаят това нещо? Дори и да знаят всички, с които е контактувало, откъде ще знаят, кой е заразен, и кой не?