54

Анонимен

преди 3 години

Швеция се справя най добре- ЖИТЕЛИ НА ШВЕЦИЯ- 10 333, ЗАГИНАЛИ ОТ КОВИД19-ПОВЕЧЕ ОТ 5.8 ХИЛЯДИ, 87 000 СА РЕГИСТРИРАНИТЕ, БЪЛГАРИЯ- НАСЕЛЕНИЕ-6 951...ЗАГИНАЛИ ОТ КОВИД ИНФЕКЦИЯТА- 665 ДУШИ,16900 СА РЕГИСТРИРАНИТЕ, КОЙ ПО ДОБРЕ СТОИ БЪЛГАРИЯ ИЛИ ШВЕЦИЯ. НЕ МОГА ДА СХВАНА ЛОГИКАТА...

53

Анонимен

преди 3 години

"но всички публични събития бяха отменени." ????Отменени, отменени...колко да са отменени? Просто да не са повече от 500 човека накуп е закона сега. И това го правят само да угодят за да не ги плюят толкова брюкселци и глобалистите. Ама никой и не брой колко са събралите се хора. И абсолютно никой не носи памперси за уста там.

52

r3v0lv3r

преди 3 години

Единствено китайците са за пример, защото успяха да се погрижат за всички, включително бедните, уязвимите и старите хора. Шведите се самоизолираха и оставиха имигрантите и старците да пострадат, защото те просто нямаха избор.

51

Анонимен

преди 3 години

Този вирус излезна по-фалшив от кацането на луната.

50

Анонимен

преди 3 години

Тва вече го дъвкахме 50 пъти, тъй че заглавието не хваща ....

49

балами

преди 3 години

разберете се по между си кое е правилно и кое не енеможе да си сменяте мнението всеки 10-15 дниутре ще кажете ааа сорри объркахме се това не било пандемия а нормален вирус като хилядите другиако искате да ви приемат на сериозно имам предвид иначе е ясно че не ви дреме много много щом плащанията валят

48

До 49

преди 3 години

Драма няма.Те шведите си го признаха това, за старческите домове. Там е "яката умирачка".Айде да не отварям нова тема за старческите домове в нашата Мила Родина!!!Че в тях *** като мухи!!!Имаше много телевизионни репортажи, разследвания през миналата година и предишни години, когато не бяхме чували за коронавирус!!!Вижте само репортажа на Господарите на Ефира за незаконен дом в Бояна - там май ги бяха нападнали дървеници или някаква подобна гадост!!!

47

до 50

преди 3 години

чети бе чукКъм сегашният момент Швеция има 575 починали на 1 милион население, България 91. Словакия 6, Гърция 26, Норвегия 49, Финландия 61.нещо неясно, къде му е примера

46

???

преди 3 години

Към сегашният момент Швеция има 575 починали на 1 милион население, България 91. Словакия 6, Гърция 26, Норвегия 49, Финландия 61.Това ли е примерът?

45

Анонимен

преди 3 години

Ще си признаете накрая, че Мангъров е прав!

44

До 47

преди 3 години

Нищо подобно, имаха много жертви в старческите домове, а идеята беше да придобият стаден имунитет и така и стана.

43

Анонимен

преди 3 години

Когато го написах това тука, троловете много ме хранихте, ето че и СЗО го признаха накрая.

42

Анонимен

преди 3 години

В Швеция в началото подцениха,вируса и резултатът беше огромен брой заразени и починали. И сега Швеция е сред държавите с най-много починали от вируса на човек от населението. После посъветваха какво да се прави и на практика там започнаха да спазват правила много по-стриктно отколкото например в България и резултатите не закъсняха.

41

Искрен

преди 3 години

До Анонимен 45 Аре, посмали малко...5 пъти по-висока е от Дания, вярно, ама средната възраст на починалите е 80 при средна продължителност на живота в Швеция - 81. И за разлика от Дания и други страни, които предприеха локдаун, в момента бройките на заразените в Швеция стават все по-малко...в тази "война" се мисли дългосрочно...не случайно цяла Европа обърна на шведския модел ;) трябвало да свикнем с вируса....

40

Анонимен

преди 3 години

Тезо ит СЗО да не са опияти?!? Само глупост, след глупост от тях! Швеция има 10 ПЪТИ по-висока смъртност от съседните си държави. Сами преценете колко се справя. Общо взето, голяма хвалба на една продънена социалистическа държава! Скандинавския модел е трагичен!

39

Да бе

преди 3 години

Поредната глупост !

38

Анонимен

преди 3 години

До анонимен Лукашенко отказа на Путин ваксините и му спретнаха ...

37

Анонимен

преди 3 години

Швеция изтрепа пенциите и наистина се справи най-добре в дългосрочен план. Тая корона наистина удря трайно и безсимптомно репродуктивната система, но шведките и без туй не раждат. имат си емиранти за тая работа. Ние какво ще правиме, като дори ромите избягаха. Оставка!

36

анонимен

преди 3 години

Хиляди фалшиви позитивни проби за коронавирус в Швеция.Неверните резултати са най-вече от PCR тестове на хора с леки симптоми, подобни на тези, предизвиквани от коронавируса.Грешките били открити в две лаборатории, при анализ на ефективността на PCR тестове, произведени в Китай.Установено било също, че въпросните тестове, произведени в Китай от компанията Би Джи Ай Джиномикс не показват разлика между отрицателна проба и такава с ниска концентрация на вируса.Интересно чии тестове са у нас?

35

Добросъвестен Българ

преди 3 години

ин Такова животно нЕма. БГ работодателя държи работника да е на работа болен, че ще зарази някой - на кой му дреме, важно е далаверка да има. БГ работника - ходи на работа болен за да докаже че е герой и е мнооого загрижен или си взима болничен защото си има работа. Резултата е болни работници отчитат дейност, работодателя отчита също дейност че плаща. Ниска ефективност. И като гледам новините най големият проблем е кой ще плаща болничните.