22

Анонимен

преди 3 години

Андреа вече каза що за балък е т.нар кобричка.

21

Анонимен

преди 3 години

Писал съм го и преди - шансове 95% за Джошуа. Пулев има много слаба защита, дори и да носи на бой. Имах чуството, че Кличко можеше да го победи още в самото начало но умишлено удължи мача заради публиката.Обаче, не се лъжете колко е добър един боксьор по обема и релефа на мускулите. Преди една седмица Поветкин направо тропяса Уайт и точно тогава когато очаквах точно обратното. Това е и шанса на Пулев - при тежките един удар може да реши мача.

20

Тони

преди 3 години

Гришо ще се нас.ере !

19

Анонимен

преди 3 години

Мачкай, Кобра !

18

Атанас Велмазов

преди 3 години

Гришата не разбра ли, че такъв мача никога няма да има....

17

Анонимен

преди 3 години

Не знам друг да е чакал толкова, да бъде набит. Упорит е нашия

16

Анонимен

преди 3 години

Кличко падна от Джошуа само защото бе вече на 42 години, а Джошуа на 24, иначе го изпрати в нокдаун и отброяване до 6. Кличко поне си има титлите и резултатите, а Джошуа има 4 мача като шампион, от тях само 1 със силен противник (Поветкин), а тлъстият *** Руис го би в единият мач.. не може да се сравнява с Фюри или Уайлдър или кой да е от братята Кличко в техният разцвет.

15

Дидо

преди 3 години

До Sakiтака наречения "наш" разчита на махленски бой. По телевизията е супер патриот, но повечето от вас съдите за нещата само от медийте. Този "наш" бие хората по дискотеките, държи се арогантно с обслужващия персонал ( лично видяно на морето. Беше отседнал в хотел, който управлявах. ) Не си беше платил за All incl, но беше взел някаква гривна от друг хотел от тази верига и искаше да яде и пие без пари. След като барманът му отказа, Кубрат заяви, че ще му обърне носа, за да събира дъждовна H2O

14

Анонимен

преди 3 години

до 15 - приципно си прав, но той Джошуа бе на стероиди и срещу Руис, а падна. Стероидите не са всичко в бокса, има взривност, бързина, издръжливост, сила на удара. Кличко въобще не бе толкова релефен, а мачкаше наред. Ако Пулев бие Джошуа рязко ще се променят нещата за Джошуа, защото вече ще има две загуби.

13

Saki

преди 3 години

Нечестна работа. Патладжана видно на всички е на стероиди,но боксовата мафия не го тества. Нашия е натурален и разчита ,на късмет,но не може да се съревновава с назобен до крайност орангутан.

12

Анонимен

преди 3 години

***

11

ДДРОнег

преди 3 години

Докато не се изиграе мача, не е сигурно, че ще има мач ...А сега дори няма и договор, само уговорки ...

10

Пульо

преди 3 години

Тоя дъртак ще го смаже възрастта.

9

Чук и Гек

преди 3 години

Нашият ще си падне регулярно, ще вземе парите и ще се пенсионира! Най вероятният сценарий! Вместо да му забие 2-3 балкански *** и да обърка световното тото! Но, тогава няма пари!

8

Анонимен

преди 3 години

Ужас. Чаках Джошуа - Дионтей... Аман с такива посредствени мачове. Бокса пак заби яко в пазете на стола и разпределяне на големите милиони. Тоя спорт просто не става вече. Няма го онова усещане.

7

Анонимен

преди 3 години

Компаниите за залагания са ясни - 17:1 в полза на Джошуа, а там грешките струват скъпо. Нашият само трябва да се моли да няма трайни увреждания след мача.

6

Анонимен

преди 3 години

Ще има продължаваме напред!!

5

Чук и Гек

преди 3 години

Джо се страхува от Кобрат! Нашият ще го нацели и мита за Тъмния бомбардировач приключва!

4

Анонимен

преди 3 години

Хайде да го пенсионират по болест след този мач и да се приключва, че тази пепелянка стане непоносима с глупостите си....

3

spec

преди 3 години

Много сте зле балъците под мен , цитирайте го точно беше казал че ще даде пари от хонорара АКО ПОБЕДИ а всеки нормален знае че ще иде да си вземе чека и де целуне пода като мача с Кличко .