28

Клавдия

преди 3 години

До Анонимен 26Капитализма ни изтребва по-хуманно.

27

ба тез новинари!

преди 3 години

Ту умрял, ту се появил, ту убил...Много ви бедни фантазиите бе!Я разкажете как полетял до марс за среща с червената марсианска партия!

26

Тимуктан енд свазиле

преди 3 години

До елитуНие прутив съм тойту въждилиение хм чи кък уа биа казували някой ама аз ни съм от тии ора ..

25

ЕЛИ

преди 3 години

ПРЕТОПЛЕНА НОВИНА ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА

24

Да-да...

преди 3 години

...сега ако не намерят тялото, сигурно я е изял!

23

Анонимен

преди 3 години

Сталин убиваше наред десетки години, включително не пожали сина си, та какво бил направил Ким.Ми то да убиват е насъщна потребност на комунистите.

22

дедо Ташунко

преди 3 години

Г-н Попов, пропуснали сте да съобщите на ревностните си читатели тук, че Ким Свръхдебели и Умни е убил дори котката на сестра си, за да не бъде застрашено неговото еднолично царуване. Приятен ден на всички четящи, спекулациите на западната пропаганда.

21

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА АКО Е ВЯРНО Е ВЕЛИКА НОВИНА ЗА СЕВЕРНА КОРЕЯ И НАЧАЛОТО НА ТЯХНОТО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!КИМ ЧЕН УН И СЕСТРА МУ БЯХА ЧИСТО ЗЛО!!!!КАКЪВТО И ДА Е ФАЛШИВИЯ КИМ ЧЕН УН ЩЕ БЪДЕ МНОГО ПО-ДОБРЕ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НА СЕВЕРНА КОРЕЯ!

20

АнонимеН

преди 3 години

ПО ТОЧНО ФАЛШИВИЯ КИМ ЧЕН УН Е ЛИКВИДИРАЛ СЕСТРА СИ :DНАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО Е!!!---------КИМ ЧЕН УН УМРЯ ПРЕЗ 2014-ТА ОТ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ!!!! ПОСЛЕДНО КУЦАШЕ НА СЦЕНАТА И ИЗЧЕЗНА ЗА МЕСЕЦИ НАПЪЛНО!! ПОСЛЕ ДОЙДЕ ФАЛШИВИЯ КИМ ЧЕН УМ МНОГО ПО-МЛАД И НЕХАРИЗМАТИЧЕН И ТУРЕН ОТ СЕСТРАТА КИМ ЙО ЧЕН!!!ДАЛИ ФАЛШИВИЯ КИМ ЧЕН УН 2 Я Е УБИЛ ИЛИ Я Е УБИЛ ФАЛШИВИЯ КИЧ ЧЕН УН 3 ВСЕ ТАЯ :D

19

Анонимен

преди 3 години

не им ли омръзна да разпространват само слухове? Сега един от 100-те слуха, ще се окаже частично верен и ще има "ето, ние писахме първи"

18

4epa

преди 3 години

ТАКА СА КОМУНИСТИТЕ-СОЦИАЛИСТИ БРАТ СЕСТРА УБИВА ЗА ВЛАСТ !!!!!!!!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Значи първо я назначава като заместник после я убива? Много умни тези южнокорейски "журналисти".

16

Анонимен

преди 3 години

Най-вероятно я е заточил в някой затвор да *** камъни. Елементарната логика налага извода, че ако я убие и в последствие той почине, тогава властта ще премине в друг клан, което е недопустимо за династията Ким.

15

Атанас Велмазов

преди 3 години

Ахахахаха буквално вчера погребаха Маршала, защото от месец насам само сестра му се появявала по пресконференции и ''горещи точки'',а днес- убил я, защото от месец само той се появявал, а тя не ! Ши.зофренията на родните не познава граници по отношение на ФЕЙК новините ! А Маршала си го премести в другия крачол...

14

Анонимен

преди 3 години

Първо Ким бил с операция, после бил мъртъв и сестра му го наследила, сега пък той жив, а тя била мъртва...

13

Анонимен

преди 3 години

Много благородно!Власт се държи с кръв в диктаторските държави!

12

diana21

преди 3 години

Може би просто е лято - време за отпуски...Братчето е понатрупало доста килограмчета, а това определено не е от пост и молитва но и не значи, че Великия Ким не може да се пребори с тях на тази млада още възраст, че да му преписват какви ли не болести...Не забравяйте, че за тези хора е дошъл "комунизма" - толкова поколения са се борили, значи, не за се тюхкат децата им за някакви си появявания тук и там! Те ще си правят и си правят каквото си искат.Погледнете нашите БСПари как са уядени отвсякъде

11

Анонимен

преди 3 години

Същото се говори и за сашаЛисия и воваКъсия.

10

Хибридна война

преди 3 години

се води чрез медиите от тези,които ги владеят,срещу съзнанието на хората.Целта на войната е постигане на определени политически и или материалницели.Не е важно каква е истината,от парчета полуистини може да се сглобинова такава.Медиите не носят отговорност за глупостите си,можеш да гинакажеш само,като ги изключиш.Плащаш на медия,агенция,публикуваттезата ти и на нейна база започват социални процеси.Това,че причинатае във фалшива новина губи значение,важното е да се постигат целите.Отврат!

9

Четвъртата власт

преди 3 години

-медийната е голяма работа.Лошото е,когато мотивирани по един илидруг начин или от собствениците на медията,или от пристрастия,автори,водещи,наблюдатели,редактори и др.започнат да представят идеите илижеланията си като обективна истина,като новина.Настава смях или гняв,зрителски интерес,хората четат,гледат и се вълнуват,а печалбата е зарекламодателите.Още няма рестрикции за фейкновини,начин занедопускането им,малката истина бие голямата.Ким ту бе умрял,ту вкома,като не знаете,не пишете.