161

Наивници,

преди 3 години

меслят си, че щом на референдума са гласували 2.5 милиона, сега за тях пак ще гласуват толкова!? Да ама не, едното няма нищо общо с другото. Славуца е по голям нарцис и от Боко. Сега гоним мутрите, утре ще гоним селяните от парламента!?

160

балами

преди 3 години

Стига с това фамилиарно Слави, по-добре Трифчо. Хората пак се подлъгват по "новото", защото още нищо не знаят за тази партия-кои ще са лицата, какво предлага, с кой смята да се коалира и т. н. После пак ще има изненадани социолози.

159

Анонимен

преди 3 години

Какво ще рече незнаят за какво протестират, мислиш че в България няма за какво да се протестира ли?

158

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 113Как ще ги махнем - като гласуваме за мутрата Слави ли? Чудничка логика!

157

Анонимен

преди 3 години

До ЗамисленКоето показва колко му е умственият капацитет на протестиращия електорат дето не знае точно срещу какво протестира, освен това, че трябва да работи и да си плаща данъците.

156

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88В българия няма дясно, няма ляво - нищо общо с предтавите на цивилизования свят. БСП е просто най-лъжливата и корумпираната. Леви идеи - на думи и хартия. Иначе - най-големите капиталисти и мошеници.

155

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83Така де - ама Слави е от баш мутрите! А и е простоват - не по-малко от Бойко.

154

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63Точно така - само дето някои не са го и завършили това музикално образование.

153

Анонимен

преди 3 години

До МнениеСтотици хиляди? На колко ракии си?

152

Да, нареди се

преди 3 години

вече сред провалилите се. Днеска слушах, как областната му координаторка за Видин е била в джипа на Боко, а е ходела и на протестите в София, там да сваля Боко!? Ясно ли ви е каква нова шайка се оформя?

151

Minuva42

преди 3 години

Мутри Вън! някой се извика.И слави се показа

150

Жоржи Ганчев Анчев

преди 3 години

Здрвейте Българи, не ме гледай умно българино....това ли ви е държавицата след толкова години в ЕСтова ли изобретихтесрам, позортикви, кауни, каскети, цоцолани, пинокиовци и други кукли на конци, дългучки като от семейство адамс бездушни, шишита, мустаци с потници, черепи, егати шоутоне ме избрахтев за президентхак ви е сегазабавлавам се да ви гледам позорано пасара но пасаратиквеници

149

да

преди 3 години

До Б.КРЪСТЕВи аз така направих пред 15 години точно сега гледам държавата се закрепи като нормална страна и пумиятта пак изплува последната година разубедих се да се връщам ако ГЕРБ и Борисов не спечелятне че ги харесвам ама щом това е алтернативата имНЕ МЕРСИ

148

ПроСоТо

преди 3 години

-много добро попадение:-"Индивид с интелект на хамстер"...Поздравления!..за съжаление има много други индивиди с интелект на опитни мишки,които с лекота ще изстрелят хамстера към лелеяната ЯСЛА..

147

Б.КРЪСТЕВ

преди 3 години

Ако този *** с интелект на хамстер влезе в парламента. за мен тази държава е приключила. Ясно е,че има "такъв народ". Няма да съм част от него и напускам България.

146

Видев

преди 3 години

Много трябва да внимаваме за кого гласуваме!на тези избори ще има много брак

145

Анонимен

преди 3 години

как пък не...

144

ха ха

преди 3 години

Ще повърна. Слави Трифонов-трета политическа сила. Простотията на избирателите стърже дъното с този избор. А оня гологлавия си мисли, че политиката е като чалготеката, каквито са му предаванията и концертите. Но ще остане изненадан. Едно е да плямпаш по телевизията, друго е да играеш играта наистина. ГНУС.

143

Анонимен

преди 3 години

Тази същата агенция даде победа за БСП на изборите през 2014 с повече от 5 %. Да познават не им е силата.Не повече от 20% подкрепят напълно протестите.

142

да благодари на

преди 3 години

ковид 19 и тъппите българи - овци, които смятат една маска на устата за най-голямото отнемане на свободи, обаче като излязат навън слагат пет маски щото не им се дават 300 евро глоба, ето го материяла лош и проклет.